Βέροια: Απόπειρα επίθεσης ή αρπαγής εφήβου χθες βράδυ

Βέροια: Απόπειρα επίθεσης ή αρπαγής εφήβου χθες βράδυ

 Γύρω στις 10.30 χθες το βράδυ(Σάββατο) ένα σοκαριστικό συμβάν διαδραματίστηκε στο πάρκο στα Παπάκια της Βέροιας.

Υπήρξε προσπάθεια από αγνώστους να επιτεθούν ή να αρπάξουν έναν νεαρό 15 ετών, ο οποίος το αντιλήφθηκε έγκαιρα και τράπηκε σε φυγή.


Ο πατέρας του εφήβου εντόπισε ένα ύποπτο αυτοκίνητο και το κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία

Το χρονικό της απόπειρας

Γύρω στις 22.30 δύο νεαροί ηλικίας 15 ετών επέστρεφαν από την σαββατιάτικη βόλτα τους και λίγο μετά το Βήμα του Απ. Παύλου με κατεύθυνση τα Παπάκια χώρισαν για να κατευθύνει ο καθένας στο σπίτι του.

Ο ένας εκ των δύο συνέχισε να περπατά μέσα από το παρκάκι στα Παπάκια με κατεύθυνση την ανηφόρα της οδού Αφροδίτης. Ενώ βρίσκεται όμως μέσα στο παρκάκι ένα λευκό μικρό Ι.Χ., φρενάρησε και σταμάτησε ακριβώς στην βρύση μπροστά στον πρώην Κωσταλάρ, ενώ βγήκαν ταυτόχρονα 3 νεαροί άνδρες από αυτό.

Οι δύο παρέμειναν δίπλα στο αυτοκίνητο και ο ένας άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του 15χρονου. Ο έφηβος αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός ερχόταν προς το μέρος του και ενστικτωδώς σταμάτησε. Τότε ο άγνωστος επιτάχυνε και ο έφηβος κατάλαβε ότι ο άγνωστος κινείται απειλητικά προς το μέρος του.




Άρχισε να τρέχει τρομαγμένος αντίθετα, με κατεύθυνση την πλατεία Ωρολογίου με σκοπό να βρεθεί σε σημείο με κόσμο και φώτα.

Ο έφηβος σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν στην πλατεία Ωρολογίου και κάλεσε αμέσως τους γονείς του και ο πατέρας του έσπευσε αμέσως και τον πήρε με το αυτοκίνητο του.

Ανήσυχος και προβληματισμένος ο πατέρας με το ύποπτο συμβάν άρχισε να τριγυρνά με το αυτοκίνητο για να εντοπίσει το ύποπτο αυτοκίνητο. Μετά από λίγα λεπτά ένα μικρό λευκό Ι.Χ με πινακίδες Θεσσαλονίκης και φιμέ τζάμια και αναμμένη την μηχανή ήταν σταθμευμένο μπροστά στο μανάβικο απέναντι από το πάρκινγκ των λεωφορείων στο Βήμα του Απ. Παύλου.




Ο πατέρας του εφήβου πλεύρισε με το Ι.Χ. του ένα ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto και στάθηκε δίπλα του. Τότε το ύποπτο αυτοκίνητο επιτάχυνε απότομα και έφυγε προς τα Παπάκια. Ο πατέρας ειδοποίησε την Αστυνομία, έδωσε τα στοιχεία του υπόπτου αυτοκινήτου, το οποίο λίγο αργότερα κατέβαινε την Μητροπόλεως και έστριψε στην Ελιάς. Δυστυχώς όμως από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του και η Αστυνομία δεν μπόρεσε να το εντοπίσει.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις των αγνώστων, αν δηλαδή ήθελαν απλώς να επιτεθούν και να αρπάξουν το κινητό του εφήβου ή είχαν κάτι σχεδιασμένο κάτι χειρότερο, σε κάθε περίπτωση είναι ένα συμβάν που θα πρέπει να αφυπνίσει γονείς και παιδιά και να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Παράλληλα η Αστυνομία με το έστω ελλειπές προσωπικό να περιπολεί πιο τακτικά τις νυχτερινές ώρες σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Πάντως οι καταγγελίες για ανάλογα συμβάντα έχουν πυκνώσει τα τελευταία χρόνια.

φωτό αρχείου

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της Βέροιας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Παρατάσεις για την Εφαρμογή  του Κανονισμού  Πυροπροστασίας Ακινήτων  εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Παρατάσεις για την Εφαρμογή του Κανονισμού ...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενημερώνει οτι: Σε συνέχεια της...

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες  του οικισμού Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες του οικισμού Αγίου...

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου...

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας  Ενημέρωση εκπαιδευτικών για την διαχείριση και  αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας Ενημέρωση...

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα...

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη...

Οι Αμερικανικές Γωνιές Veria Techlab & Thessaloniki TechLab με την...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Γράφει η Όλγα Κουτμηριδου -ΜεταξαΥπάρχουν και πουλιά...

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την...

Της Αναστασίας Πάπαρη Εφέτος η UNESCO και το ICOMOS...

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες για την σχολική Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στον Κυβερνοχώρο

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες...

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας, Διεύθυνση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...