Δίκαιη νίκη της Καβάλας 0-2 την Βέροια που ήταν και πάλι μέτρια.!

Δίκαιη νίκη της Καβάλας 0-2 την Βέροια που ήταν και πάλι μέτρια.!

Την πρώτη εντός έδρας ήττα  γνώρισε η ...αγνώριστη Βέροια από την ανώτερη Καβάλα με 0-2 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση ένα μόλις βαθμό πίσω από την Βέροια .

Η εικόνα της ομαδας απογοήτευσε τους φιλάθλους όχι μόνο από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και από την γενική εμφάνιση των παικτών, που δεν θύμιζαν τίποτα από τον νικηφόρο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Τόσο την περασμένη αγωνιστική στην Τρίγλια και το 0-0 όσο και στον αγώνα με την Καβάλα η Βέροια ήταν πολύ μέτρια και προβλημάτισε και τον.ίδιο τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη που ψάχνει να βρει τους λόγους .

Αν εξαιρέσουμε τον Λάμπρο Ταίρη που ήταν ο καλύτερος αλλά άτυχος παίκτης αφού αναγκάστηκε να κάνει το πέναλτι στις καθυστερήσεις και να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το καθοριστικό παιχνίδι στον Ασπρόπυργο. 

Χωρίς πάθος και κυρίως ουσία στο παιχνίδι οι Βεροιώτες έγιναν εύκολη υπόθεση για τους φιλοξενούμενους που με έξυπνη τακτική νίκησαν κατά κράτος και πήραν δίκαια την νίκη με 0-2, ενώ θα μπορούσε η Καβάλα να "κλειδώσει" το παιχνίδι πιο γρήγορα αφού έχασε πολύ καλές ευκαιρίες τόσο στο α' ημίχρονο όσο και στο β'.

 Αν δεν αλλάξει η εικόνα της ομάδας ΑΜΕΣΑ τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα και ο στόχος μπορεί να χαθεί εν μία νυκτί που λέει και ο λαός . 

Εμείς πιστεύομε οτι η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε μία μεταβατική περίοδο αλλά αυτή η ...περίοδος δεν πρέπει να τραβήξει και άλλο.

Η Βέροια είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι θα είνια μία από τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία αλλά αυτό θα γίνει φυσικά με την ισχυρή ομάδα που διαθέτει . Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους παίκτες τεχνική ηγεσία και να δώσουν απαντήσεις μέσα στα γήπεδα.

Ο κόσμος  δίκαια διαμαρτύρεται και ανησυχεί αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη και μόνο ενωμένοι και δυνατοί όλοι  θα επιτύχουν τον στόχο.

Γκολ και φάσεις 

 15' λεπτό

Μπροστινή μπαλια του Πέντα για τον Πασά, αυτός δεν μπόρεσε να πλασάρει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε, με τη μπάλα να καταλήγει στον Σιμόνι που έκανε κακό πλασέ και έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα άουτ!

37' λεπτό 
Ο Βοσνιάδης νικάει τον Παπαδόπουλο σε τετ-α-τετ στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ! και γλυτώνοντας την παραβίαση της εστίας του 

41' λεπτό 
Ο Σκαθαρούδης μπαίνει όμορφα από δεξιά, κάνει και το σουτ στην κλειστή γωνία του Βοσνιάδη, ο οποίος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ!

59' λεπτό 
Κόρνερ από αριστερά του Παπαδόπουλου, ο Γαβριηλίδης πιο ψηλά απ' όλους με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη για το 0-1!

68' λεπτό 
Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο να κλέβει τη μπάλα από τον Στάμου και να βγαίνει μόνος με τον Βοσνιάδη, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

83'λεπτό 
Σέντρα του Σιμόνι από αριστερά, κεφαλιά του Κανούλα από καλή θέση  η μπάλα φεύγει λίγο άουτ! με την Βέροια να φθάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση 

92' λεπτό 
Ο Ταϊρης τράβηξε τον Μαρκόπουλο στο ύψος του πέναλτι αυτός  έκανε το σουτ που πέρασε κόρνερ αλλά στην συνέχεια ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και κόκκινη στον Ταίρη . Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ (0-2) ο Ορφανίδης και αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα .

με λάθη ο διαιτητής του αγώνα κ. Κουκούλας από την Λέσβο 

συνθέσεις

 ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Ταϊρης, Ζούρκος, Πέντα (54' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεργιανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης, Στίκας, Μαϊδανός (77' Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας), Σκαθαρούδης (69' Ορφανίδης).


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...