ΞΥΠΝΑ ΡΕ! *Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα   Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

ΞΥΠΝΑ ΡΕ! *Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, 

στον προηγούμενο περίπατο, ανέφερα ότι ο εθνομηδενισμός, είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις την αριστερή και τη δεξιά και για επιβεβαίωση, ήλθαν οι «δηλώσεις», στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην «εκσυγχρονιστού», κάποιου Ηλία του 16ου ή Λιά,  ή κάπως έτσι τέλος πάντων, ο οποίος για να δώσει χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου, στο μεταναστευτικό, μας υπέδειξε:

«εκείνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων» και συνέχισε:

«αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα».

Ακριβώς αυτό, υποστηρίζω και εγώ. 

Δίδαξέ μας το δρόμο το σωστό, με παράδειγμα. 

Αφού έχεις τη δυνατότητα να τους εκπαιδεύσεις ως καθηγητής, πάρε και ανέλαβέ τους, μάθε τους τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας. Αφιλοκερδώς εννοείται!

Όχι μνημόσυνο, με ξένα κόλλυβα!

Το να μην κάνεις τίποτα και να υποστηρίζεις ότι επειδή οι γείτονες γεννάνε και εμείς όχι, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από 1.000.000 πρόσφυγες, δηλαδή εμείς είμαστε μία χωματερή ανθρώπων, ένας σκουπιδοτενεκές που θα μαζεύει ότι μας στέλνουν, συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι πολιτική, αλλά κοινή ηλιθιότητα.

Είπαμε εθνομηδενιστής εντάξει, αλλά να κουβαλάμε και λίγο μυαλό, όχι μόνο πίτουρα!

Δηλαδή δεν μπορείς να σκεφθείς ότι σε μία χώρα με δημογραφικό πρόβλημα, τα παιδιά δεν μπορεί να αποτελούν τεκμήριο για την εφορία, απαιτεί πολύ μυαλό, φαίνεται.

Βέβαια ο Λιάς μας είναι γνωστός και από παρελθούσες δηλώσεις, «σωτηρίας» και «εκσυγχρονισμού» της πατρίδος.

Είναι αυτός που προσπάθησε να ταυτίσει τους μακεδονομάχους με τους «φανατικούς εξτρεμιστές του Ισλάμ», δηλαδή τους τζιχαντιστές.

Ισχυρίστηκε με λίγα λόγια, ότι οι Έλληνες που αγωνιστήκανε, για την ελευθερία της Μακεδονίας, είναι ίδιοι με τους ακραίους ισλαμιστές!

Εκτός βέβαια από τη φαιδρότητα του ενός εκατομμυρίου, υπήρξε και η ηλιθιότητα που είχε προταθεί για την απαγόρευση στους γονείς να αποκαλούν τα παιδιά τους... πριγκίπισσες ή βασιλόπουλα, και ότι οι μαθητές των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού θα πρέπει να υπογράφουν «συμβόλαιο τιμής», στο οποίο θα υπόσχονταν σεβασμό στους δασκάλους και ιπποτική, συμπεριφορά στους αδύναμους συμμαθητές τους.

Ο εκσυγχρονισμός του απόλυτου μηδενός, σε όλο του το μεγαλείο!

Φίλοι μου, πρέπει να αντιληφθούμε εγκαίρως τους στίχους του τραγουδιού, του Νότη Σφακιανάκη, «χάρε να ήσουν άνθρωπος» και συγκεκριμένα:

«μα εσύ δεν είσαι άνθρωπος,

εσύ σαι δολοφόνος,

και που μιλάω με σένανε

χαμένος πάει ο χρόνος».

Η παγκόσμια πολιτική φίλοι μου ασκείται από δολοφόνους, οι οποίοι σκοτώσανε το παρόν με μνημονιακές πολιτικές, επιθυμούν να εξαφανίσουν, δολοφονήσουν το παρελθόν μας με τον εθνομηδενισμό για να μην έχουμε μέλλον, να μην ελπίζουμε σε τίποτα, διότι θα έχουν σκοτώσει και τα όνειρά μας.

Εάν φίλοι μου, δεν τραγουδήσουμε εγκαίρως στην πολιτική:

«χάρε, να ήσουνα στη θέση μου,

να ήμουν στη δική σου,

και στα καλά καθούμενα

έτσι γιατί γουστάρω

ο, τι πολυτιμότερο έχεις να σου το πάρω»,

τότε, πολύ σύντομα εκτός από τη Μακεδονία, θα θρηνήσουμε το Αιγαίο μας, τη Θράκη μας, την αλλοίωση της ταυτότητας της πατρίδας μας και αναγκαστικά οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας δηλαδή, θα αναγκαστούν να διεκδικήσουν σε πολεμικές συνθήκες, ότι εμείς χαρίσαμε και χαρίζουμε με τόση ευκολία και προδοσία!

Και τότε, ενώ εμείς οι γονείς θα είμαστε στον Άδη, θα βλέπουμε τις επόμενες γενιές να πολεμάνε και θα τραγουδάμε, Ξυλούρη  και: 

«έβαλε ο Θεός σημάδι

παλληκάρι στα Σφακιά

κι ο πατέρας του στον Άδη

άκουσε μια τουφεκιά».

Φίλοι μου, για να μην ακούσουμε την τουφεκιά που θα σκοτώσει τα παλληκάρια μας, τα βλαστάρια μας, οφείλουμε να ξυπνήσουμε!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα