Φιλοξενία Τουριστικών Πρακτόρων και Β2Β συναντήσεις στη Βέροια

Φιλοξενία Τουριστικών Πρακτόρων και Β2Β συναντήσεις στη Βέροια

 Τη Βέροια επισκέφτηκαν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση της Αντιδημαρχείας Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, δύο τουριστικά γραφεία από την Αθήνα, το KyklosTravel και το El-VeTours.

 

Μετά από την περιήγηση των πρακτόρων στα σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Βέροιας, την Παρασκευή στις 18.00 ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Βασίλης Λυκοστράτης υποδέχτηκε τους πράκτορες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού της Βέροιας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Εκεί, ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου και στοχεύοντας στο να εντάξουν τη Βέροια στα προγράμματα αυτά, οι πράκτορες, αφού έκαναν παρουσίαση των πρακτορείων τους παρουσίασαν τα σχεδιαζόμενα προϊόντα-πακέτα τους και των προοπτικών που ανοίγονται για τις αγορές αυτές.

Το «KYKLOS TRAVEL» ειδικεύεται στον Εισερχόμενο Τουρισμό  από τις αγορές Ισπανίας, Πορτογαλίας και Λατινικής Αμερικής,  ενώ γίνεται συνεχής διεύρυνση συνεργασιών με τις πιο πρόσφατες να προέρχονται από Β. Αμερική και Ισραήλ, ενώ το  «EL-VE TOURS» είναι ένα Φινλανδοελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο με αγορές εξειδίκευσης τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Σουηδία.

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν Β2Β συναντήσεις ανάμεσα στους τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες της πόλης, μια διαδικασία που φέρνει σε άμεση επαφή και συνεργασία τον τουριστικό πράκτορα με τον επιχειρηματία της Βέροιας. 

Παράλληλα, έγιναν διερευνητικές συζητήσεις με τον κύριο Λυκοστράτη προκειμένου να αυξηθούν οι ημέρες παραμονής των επισκεπτών προσφέροντας νέες εμπειρίες στον επισκέπτη όπως αγροτουριστικές, οινικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές, γαστρονομικές και άλλες εμπειρίες που η περιοχή μπορεί να προσφέρει.

 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” του ΙΕΚ Βέροιας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Βασίλης Λυκοστράτης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους τουριστικούς πράκτορες που αποδέχτηκαν την πρόταση να επισκεφτούν το Δήμο Βέροιας και να συναντηθούν με τους επιχειρηματίες του Δήμου αλλά και τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν τόσο στις παρουσιάσεις και στις Β2Β συναντήσεις και στην μοναδική φιλοξενία που παρείχαν στους εκλεκτούς επισκέπτες. 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αξίες που έσβησαν ή αντικαταστάθηκαν (β)

Αξίες που έσβησαν ή αντικαταστάθηκαν (β)

Του ιερέως: Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΣυνεχίζουμε, φίλοι...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Μαΐου 2020

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών...

 Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου του 2020, στις...

Δήμος Βέροιας: Μεταφορά οστών σε χωνευτήριο, όσων πέθαναν έως το τέλος του 1980

Δήμος Βέροιας: Μεταφορά οστών σε χωνευτήριο, όσων...

--Όσοι επιθυμούν να τα μεταφέρουν σε άλλα κοιμητήρια...

18.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟ 1821. -

18.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟ 1821. - "Εγώ...

Γράφει ο Παν. Παπαδόπουλος-ΦιλόλογοςΟ Αθανάσιος...

Τρείς  εβδομάδες Linasexclusive jewels store στη Βέροια

Τρείς εβδομάδες Linasexclusive jewels store στη Βέροια

 Η μεγάλη αγάπη μας, ο ενθουσιασμός , η ολοκληρωτική...

Γερασμένα δένδρα... αλλά με φορτίο πολιτισμού!!! *Του Πάρη Παπακανάκη

Γερασμένα δένδρα... αλλά με φορτίο πολιτισμού!!! *Του...

Φωτό: Γενική άποψη της Βέροιας στα 1916  (Αρχείο...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου...

Τα Windows ξέρουν για τ’ Άστρα; *του Γιάννη Ναζλίδη

Τα Windows ξέρουν για τ’ Άστρα; *του Γιάννη Ναζλίδη

Και επιτέλους σταμάτα να διαβάζεις τους TIMES...Την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

 Η μεγάλη αγάπη μας, ο ενθουσιασμός , η ολοκληρωτική αφοσίωση και η αποφασιστικότητα για την εκπλήρωση του στόχου μας, μας οδήγησε εν μέσω μιας πρωτόγνωρης για τον πλανήτη υγειονομικής κρίσης να τολμήσουμε...

Φωτό: Γενική άποψη της Βέροιας στα 1916  (Αρχείο Γεώργιου Παπασουλιώτη)Έχουμε την τύχη αλλά ταυτόχρονα και το βάρος πολιτισμικής ευθύνης να διαβιούμε σε μία πόλη με αδιάλειπτη κατοίκηση που χάνεται στα βάθη...

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του ΕΚΑΒ, αλλά και των πληρωμάτων δύο μοτοσυκλετών της Ομάδας ΔΙΑΣ που εκλήθησαν πριν λίγο και συγκεκριμένα στις 7.30 το απόγευμα στην συμβολή των οδών Κωττουνίου και...

Με αισθήματα αγωνίας των ιδιοκτητών τους, για την πορεία του φετινού καλοκαιριού, άνοιξαν χθες  Δευτέρα 1 Ιουνίου τα ξενοδοχεία της Ημαθίας, με νέους όρους λόγω της πανδημίας, για τους οποίους ενημερώθηκαν...