34ο Συνέδριο Περιφερειακής Επιτροπής της 247 Περιφέρειας  Inner Wheel Ελλάδας

34ο Συνέδριο Περιφερειακής Επιτροπής της 247 Περιφέρειας Inner Wheel Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Φεβρουαρίου 2020 το 34ο Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Επιτροπής της 247 Περιφέρειας Ι.W. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΕΡΙΑ» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με τις εγγραφές των Συνέδρων και την παραλαβή των φακέλων.

Ακολούθως έγινε η έναρξη από την Διοικητή ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ μετά από την καθιερωμένη προσευχή από την τέως Εθνική Εκπρόσωπο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗ του Ομίλου I.W. Θεσσαλονίκης.


Συνεχίστηκε με τις ομιλίες των Προέδρων των 19 Ομίλων της Περιφέρειας με θέμα «ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INNER WHEEL».

Η Πρόεδρος του Ομίλου I.W. Βέροιας ΒΙΒΗ ΓΚΟΥΝΤΗ αναπτύσσοντας το θέμα αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της ζωής που έχει στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο, την φιλία την πραγματική, την ανιδιοτελή καθώς και την κατανόηση στα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι. 

Και συνέχισε  . . . «Είμαι στο Inner Wheel διότι είναι μια οργάνωση που προσφέρει ανθρωπιστικές υπηρεσίες. Το Inner Wheel αναπτύσσει την άμιλλα, την συνεργασία, την αλληλεγγύη, χαρίζει τη χαρά της δημιουργίας, την αναγνώριση και την καταξίωση . . .

. . . Με το σύνθημα του Διεθνούς Inner Wheel για τη χρονιά 2019 – 2020 «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» α) στα πλαίσια της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων ο Όμιλός μας προσέφερε στον Σύλλογο «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» κιβώτια με ελαιόλαδο, επίσης σε τρίχρονο κοριτσάκι που όταν γεννήθηκε τα μέλη του Ομίλου προσέφεραν όλα τα είδη bebe, έκανε την προσφορά ενός χρηματικού ποσού 100 Ευρώ και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές προσφέρθηκαν για το παζάρι του Συλλόγου «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», β) στα πλαίσια της ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ είχαμε την εισδοχή στον Όμιλό μας 7 νέων αξιόλογων μελών της πόλης μας και γ) στα πλαίσια της ΦΙΛΙΑΣ προσπαθούμε οι συναντήσεις μας να έχουν νέες ιδέες και να τις κάνουμε πιο ευχάριστες και πιο δημιουργικές».

Η Διοικητής ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ προσέφερε στην Πρόεδρο ΒΙΒΗ ΓΚΟΥΝΤΗ τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της στο Inner Wheel.

Επίσης προσέφερε τιμητική πλακέτα και στην Προδιοικητή ΒΙΒΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ η οποία αφού ευχαρίστησε για την τιμή που της έγινε, αναφέρθηκε στις ΑΞΙΕΣ που πρέπει τα μέλη να κρατήσουν και να τις μοιραστούν με όλο τον κόσμο στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας, ξεκινώντας από το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο και με τους σκοπούς του Inner Wheel «ΦΙΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ», τρείς λέξεις που είναι τόσο λίγες αλλά λένε τόσα πολλά.

Η πρώτη ημέρα έληξε με το Δείπνο της Διοικητού κατά το οποίο έγινε και η Αδελφοποίηση του Ομίλου I.W. Θεσσαλονίκης και I.W. Κερύνειας Κύπρου σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης με την κήρυξη των εργασιών και το καλωσόρισμα από την Διοικητή ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ και τον χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Πανοράματος κ. ΙΓΝΑΤΙΟ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ.

Ακολούθησε η ομιλία της Αναπλ. Καθηγήτριας του Α.Π.Θ. Κα ΜΕΛΙΝΑΣ ΠΑΪΣΙΔΟΥ με θέμα: «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». Μια φανταστική παρουσίαση με σλάιντς όλων των κυριότερων μνημείων της Θεσσαλονίκης.

Έγινε στη συνέχεια η συζήτηση των προτάσεων της Περιφέρειας και των Ομίλων και η διεξαγωγή της ψηφοφορίας για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας για την χρονιά 2020- 2021. Μετά το γεύμα στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού προσφορά της Διοικητού ακολούθησε η περιήγηση στους χώρους του Μουσείου.

Η Τρίτη ημέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην Βυζαντινή Θεσσαλονίκη από τη Διοικητή ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ.

Από πλευράς Ομίλου I.W. Βέροιας παρακολούθησαν το 34ο Συνέδριο εκτός της Προέδρου Βιβής Γκουντή και της Προδιοικητού Βιβής Ιατροπούλου, η τέως Εθνική Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Όλυ Ιατροπούλου και τα νέα μέλη Ειρήνη Γκουντή, Ρούλα Βουδούρογλου συνοδευόμενη από την κόρη της Άλκηστη, η Χριστίνα Κοκκαλιάρη, η Μέλινα Μουρατίδου, η Ελένη Μπαλτζή και η Ξένια Παντελίδου.

Οι στόχοι του Συνεδρίου για αλληλογνωριμία, προώθηση φιλίας, ενθάρρυνση αρχών της προσωπικής προσφοράς υπηρεσιών, συνεργασίας, αλληλεγγύης, δημιουργίας, αναγνώρισης, καταξίωσης και της προώθησης παγκόσμιας κατανόησης επιτεύχθηκε στο μεγαλύτερο βαθμό.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...