Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το καλοκαίρι η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων

Για μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μετατίθεται η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων σε περίπου 700.000 δικαιούχους με τουλάχιστον ένα παιδί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, η καταβολή των επιδομάτων «παγώνει» έως ότου υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις και ελεγχθεί το κατά πόσο πληρούνται τα εισοδηματικά και οικογενειακά κριτήρια για την φετινή χρονιά.

Λαμβάνοντας υπόψη πως οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλλονται φέτος από τα τέλη Μαρτίου έως και τον Ιούνιο, η μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων μάλλον θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να εισπράξει την οικονομική ενίσχυση.

Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι θα πάρουν μαζί την πρώτη και τη δεύτερη δόση στο τέλος Ιουνίου και στη συνέχεια θα πάρουν ακόμη δύο δόσεις μέχρι το τέλος του έτους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μετά τα προβλήματα στα Τελωνεία από το νέο σύστημα ελέγχων… Γκιουλέκας: Εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται οι συνοριακοί σταθμοί σε Κήπους Έβρου και Ευζώνους

-Ιδιαίτερη αναφορά στη Βεργίνα, στην ημερίδα του voria.gr για τον Τουρισμό Τη δυναμική που αναπτύσσει η Βόρεια Ελλάδα στον τουρισμό,

Διαβάστε περισσότερα »

Οριστικά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου, τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και οι οριστικοί πίνακες αποκλειομένων του «Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]