Δωρεά  220.000 ευρώ της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» στο ΕΣΥ,   στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης,   για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δωρεά 220.000 ευρώ της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» στο ΕΣΥ, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Τη δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας, χρηματικού ποσού ύψους 220.000 ευρώ αποφάσισε o Πρόεδρος Δ.Σ., ο Δ/νων Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της  «Εγνατία Οδός Α.Ε.», συμμετέχο-ντας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19. 

Το ποσό αυτό θα διατεθεί ειδικότερα με στόχο να ενισχυθούν με ειδικό νοσοκομειακό εξοπλι-σμό πάσης φύσεως, με μέσα ατομικής προστασίας του ιατρικού προσωπικού και με φάρμακα προς χρήση ή ανάλωση, οι νοσοκομειακές και υγειονομικές μονάδες των πόλεων της Βορείου Ελλάδας, τις οποίες διατρέχει ο οδικός άξονας της Εγνατίας. 

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και τρία νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό (το Πα-νεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων) από τα δεκατρία σε όλη την χώρα.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα