Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στην τελική ευθεία ο… ΄Οίκος Ενοχής΄!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες και οι προετοιμασίες της θεατρικής ομάδας «Επί Σκηνής» για το νέο της έργο με τον ευρηματικό τίτλο «Οίκος Ενοχής»  σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου.

Μία σύγχρονη κωμωδία με τολμηρό κείμενο που καυτηριάζει με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο τα κακώς κείμενα της σημερινής επικαιρότητας. Σπαρταριστοί διάλογοι, ξέφρενες καταστάσεις, απίθανες ανατροπές και όλοι οι ηθοποιοί πρωταγωνιστές στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, φιλοδοξούν να προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο στο κοινό μέσω παρεξηγήσεων και ευτράπελων καταστάσεων.

Μίζες, παρανομίες, λαμογιές, επιχορηγήσεις από την Ευρώπη και πολλά ακόμη «άπλυτα» βγαίνουν στη φόρα. Ένας οίκος ανοχής, μετατρέπεται σε «οίκο ενοχής»! Τι ένοχα μυστικά κρύβουν οι ήρωες-επισκέπτες μεταξύ τους; 

Όλες οι «ενοχές» θα αποκαλυφθούν στην πρεμιέρα της παράστασης το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2, Τετάρτη 5, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι: Παύλος Ιωσηφίδης, Ελένη Ζαφείρκου,  Ζωή Δασκαλάκη, Κώστας Γιάντσης, Δημήτρης Πάζος, Χριστίνα Ρούσσου, Ελένη Χατζηκώστα, Ζήνων Μυλωνάς, Γιάννης Κουκούλος, Χάρης Αδαμίδης.

 

Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου

Ενδυματολογία: Χριστίνα Ρούσσου

Κατασκευή σκηνικών: Σάκης Λυκοκώστας

Ήχος-Φωτισμοί: Φίλιππος Πηδάσης

Μακιγιάζ: Μαρία Σέξτου, Όλια Αλεξιάδου

Υπεύθυνη Σκηνής: Τάνια Γιάντση

Φροντιστές: Μελίνα Κελεσίδου, Μαρία Ζαφείρκου

Τεχνική υποστήριξη: Δημήτρης Φειδάντσης

 

Γενική είσοδος: 5€

Εισιτήρια προπωλούνται στο CITY Espresso Bar (Ζαφειράκη 11, τηλ.: 23320 21999) και στο κομμωτήριο «Νανά Coiffure», (Αλ. Χωνού 21, τηλ.: 23320 22550)

Ο «Οίκος Ενοχής» …ανοίγει και να σας περιμένει!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίζεται το 55ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2026

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάζει και φέτος το 55ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2026, που συνδυάζει αρχαίο δράμα, σύγχρονο θέατρο, μουσική, εικαστικές

Διαβάστε περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θερινές εκδηλώσεις της  Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στο Κομνήνιο

Ολοκληρώθηκαν στις 4 Ιουλίου 2026 με επιτυχία οι θερινές εκδηλώσεις της  Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στον προαύλιο χώρο του σχολείου στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]