Φίλιππος Βόλει. . Έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Μπουράκη

Φίλιππος Βόλει. . Έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Μπουράκη

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Μπουράκη.
O 22χρονος διεθνής, που αποτελεί την 3η φετινή μεταγραφή για την ομάδα μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 της Volley League.
Ο Αντώνης Μπουράκης, γιος του παλιού ακραίου του ΠΑΟΚ και της Ορεστιάδας, Πασχάλη, είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 28 Μαϊου 1998, αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 1.85μ.
Για τον Μπουράκη, που επί σειρά ετών έπαιξε με επιτυχία στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο Φίλιππος Βέροιας είναι η δεύτερη ομάδα στην καριέρα του.
Μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στο «Γηραιό» μαζί με τους νεοπαοκτηθέντες άσους μας, Κώστα Προύσαλη και ΓιώργοΤζιουμάκα, ενώ παλιότερα συνεργάστηκε στους «κυανόλευκους» με τον τεχνικό μας, Σωκράτη Τζιουμάκα και το διεθνή ακραίο του Φιλίππου Βέροιας, Στέλιο Τζιουμάκα
Ντυμένος στα «χρώματα» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, από το 2010 μέχρι και το 2019, πανηγύρισε πολλές διακρίσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι εξής: 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2013, Πρωταθλητής Παίδων ΕΠΕΣΘ 2014, Πρωταθλητής Εφήβων ΕΠΕΣΘ 2014, 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2014, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2014 και 1η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018, όπου αναδείχθηκε μάλιστα και κορυφαίος λίμπερο της διοργάνωσης.
Ως μαθητής Λυκείου και πρωταθλητής Ελλάδας το 2014 με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας καταλαμβάνοντας την 14η θέση, ενώ το 2016 στην αντίστοιχη διοργάνωση της Σερβίας, έφτασε με το σχολείο του στην 7η θέση του κόσμου.
Αγωνίστηκε ως διεθνής με τις Εθνικές Εφήβων, όπου ήταν βασικό στέλεχος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ ως αθλητής της Παίδων κατέλαβε το 2015 την 4η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Παράλληλα τα 2018, με την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην 26άδα για τους Μεσογειακούς της Ισπανίας, «άνοιξε» για τον Θεσσαλονικιό λίμπερο και η «πόρτα» της Εθνικής Ανδρών, μολονότι δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή εκείνης της διοργάνωσης.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης του Φιλίππου Βέροιας o Αντώνης Μπουράκης δήλωσε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YOUTUBE μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με το Φίλιππο Βέροιας στην ιστορική του παρουσία στην Volley League.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση στο πρόσωπό μου, αλλά και ότι γνωρίζω καλά, από τη συνεργασία μου στο παρελθόν, τόσο τον προπονητή, όσο και κάποιους αθλητές με τους οποίους ήμασταν συμπαίκτες επί χρόνια στον Ηρακλή.
Στη Βέροια «χτίζεται» μια καλή ομάδα και αισιοδοξώ πως μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».
Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Μπουράκη στο Φίλιππο Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu "Submission 7" στην...

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες no gi...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...