Γενέθλια Ανδρεόπουλου με νίκη Παναθηναϊκού στη Βέροια επι του Φιλίππου 3-0 και πρωτιά στη βαθμολογία

Γενέθλια Ανδρεόπουλου με νίκη Παναθηναϊκού στη Βέροια επι του Φιλίππου 3-0 και πρωτιά στη βαθμολογία


Ο Φίλιππος Βέροιας δεν κατάφερε στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague να κάνει… δώρο στον διεθνή άσο, Γιώργο Τζιουμάκα ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και με το νικηφόρο 3-0 (25-14, 25-18, 25-20) σετ γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του δικού του διεθνή άσου, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.
Το ματς ξεκίνησε με τη διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας να βραβεύουν δύο μορφές των πρωταθλητών ν που έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με την ιστορία του Παναθηναϊκού και έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό βόλεϊ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Δημήτρης Πιτούλιας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του Παναθηναϊκού και εκλέκτορα της Εθνικής, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ενώ ο γενικός αρχηγός μας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος απένειμε αντίστοιχη πλακέτα στον αρχηγό του «τριφυλλιού» και σημαία των «πράσινων», Σωτήρη Πανταλέων.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το κενό του Φιλίππου στην υποδοχή και με όπλο το σερβίς, καλό μπλοκ αλλά και πρωταγωνιστές τους Τσάτσιτς, Γιάκομπσεν πήρε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και διατήρησε το φετινό αήττητο του στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του Φιλίππου Βέροιας, η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, είχε προβλήματα σε υποδοχή και επίθεση και ολοκλήρωσε δίχως νίκη έναν πραγματικό «Γολγοθά» κόντρα στα 4 πανίσχυρα φαβορί του φετινού τίτλου.
Από δώ και πέρα για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ, αρχίζουν τα παιχνίδια «ο θάνατος σου η ζωή μου» με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με τους «ερυθρόλευκους της Βέροιας» και κάθε κερδισμένος βαθμός θα ανεβάζει και περισσότερο την ψυχολογία των αθλητών του Φίλιππου Βέροιας.
Το φινάλε του αγώνα βρήκε το Γιώργο Τζιουμάκα και Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη, χάρις στις τούρτες που πρόσφερε στους δύο άσους των ομάδων η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, να γιορτάζουν αγκαλιασμένοι τα γενέθλια τους υπό το χειροκρότημα των παρισταμένων και το Happy Birthday του Dj Αριστείδη.
Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που σήμερα 23/1 έχει και τα γενέθλιά του δήλωσε: «Κάθε ομάδα στη Volley League είναι ανταγωνιστική. Ο Φίλιππος Βέροιας έχει κάνει καλή δουλειά και έχει πολύ καλούς Έλληνες και ξένους αθλητές. Η διαφορά ήταν ότι ακολουθήσαμε το τακτικό μας σχέδιο και είχαμε πολύ καλό αποτέλεσμα στο μπλοκ-άμυνα. Μέχρι στιγμής έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή και είναι ώρα να μετρήσουμε τις δυνάμεις με τους άλλους τρεις διεκδικητές. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρακινίδης, Πλιάχα, Γραμματεία: Ψαρρά Μαρ.
Διακύμανση:
1ο σετ: 4-8, 9-16, 12-21, 14-25
2ο σετ: 3-8, 11-16, 13-21, 18-25
3ο σετ: 8-7, 12-16, 17-21, 20-25
*Οι πόντοι του Φίλιππου Βέροιας προήλθαν από 2 άσσους, 33 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 7 άσσους, 32 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων.
Τα σετ: 0-3 (14-25, 18-25, 20-25) σε 68'
Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Μπίσετ 9 (9/17 επ., 52% υπ. - 17% άριστες), Προύσαλης 3 (2/2 επ., 1 άσσος), Γάτσης 3 (2/7 επ., 1 μπλοκ), Τζιουμάκας Γ. 10 (10/26 επ.), Στουντζίνσκι 9 (8/15 επ., 1 άσσος, 45% υπ. - 9% άριστες), Φερέλ 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ) / Μπουράκης (λ, 62% υπ. - 46% άριστες), Γραμμενούδης, Αρτακιανός, Μιχελάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Τσάτσιτς 13 (9/12 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 45% υπ. - 35% άριστες), Γιάκομπσεν 3 (1/1 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Ρανγκέλ 14 (9/11 επ., 5 μπλοκ), Ανδρεόπουλος 1 (0/5 επ., 1 άσσος, 80% υπ. - 70% άριστες), Ράπτης 13 (9/20 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Πελεκούδας 7 (4/10 επ., 3 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 71% υπ. - 29% άριστες).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...