«Παραμυθένια» πρόταση γάμου του προέδρου του Φίλιππου Βέροιας Volleyball στο χιονισμένο Σέλι (εικόνες - βίντεο)

«Παραμυθένια» πρόταση γάμου του προέδρου του Φίλιππου Βέροιας Volleyball στο χιονισμένο Σέλι (εικόνες - βίντεο)

Για τον πρόεδρο όμως του ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, Δημήτρη Πιτούλια και την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιωάννα, ο φετινός «Άγιος Βαλεντίνος» θα μείνει αξέχαστος και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές τους, αφού η χιονισμένη μέρα στο Σέλι Ημαθίας, φωτίστηκε απ’ τα χαμόγελα του ερωτευμένου ζευγαριού.


Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας επέλεξε για την παραμυθένια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τον τόπο που γεννήθηκε, το δικό του «επίγειο παράδεισο». Με σκηνικό ένα μοναδικό τοπίο, ντυμένο στα λευκά, «έγραψε» εκεί που έζησε τα καλύτερά του χρόνια, το ομορφότερο κεφάλαιο στο ονειρεμένο love story” με τη γυναίκα της ζωής του.

Την συναρπαστική αυτή πρόταση σκηνοθέτησε με μεγάλη φαντασία και… μυστήριο, από το πρώτο χτυποκάρδι, μέχρι και το τελευταίο… ροδοπέταλο ο ανυπόμονος Δημήτρης.  O κουμπάρος και γενικός αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, με τη βοήθεια λίγων καλών φίλων, φρόντισε να οργανωθεί στην εντέλεια αυτή η ρομαντική «τελετή», που ο καλλιτέχνης Γιώργος Κατσαέλης απαθανάτισε μέσα από τα φωτογραφικό του φακό και τα εντυπωσιακά πλάνα του Video - drone.


Με το απάτητο χιόνι, «ζωγραφισμένο» σε σχήμα κατακόκκινης καρδιάς, στολισμένο με ροδοπέταλα και σοκολάτες με τρυφερά μηνύματα, έμοιαζε με πανάκριβο «χαλί» στα πόδια της πανέμορφης Ιωάννας, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι σε  -10 βαθμούς Κελσίου, 1450 υψόμετρο θα είχε «ραντεβού», σε μισό μέτρο χιόνι, με την ομορφότερη έκπληξη της ζωής της!

Περπατώντας δειλά-δειλά, χέρι-χέρι με τον αγαπημένο της, η νεαρή κοπέλα διέσχισε, με κλειστά μάτια, την νοητή «αψίδα» που σχημάτιζαν αναμμένοι πυρσοί και έφτασε μπροστά στον μαυροπίνακα που έγραφε «Will you marry me?».

Πριν προλάβει να ανοίξει τα έκπληκτα μάτια της, ο Δημήτρης με μια υπεροχή ανθοδέσμη στα χέρια, ως πραγματικός τζέντλεμαν, γονάτισε μπροστά στην «βασίλισσα» της καρδιά του και της πρόσφερε το λαμπερό «μονόπετρο». Εκείνη συγκινημένη, του είπε κλαίγοντας, με τρεμάμενη φωνή το πολυπόθητο «ναι».  


Κύματα ευτυχίας πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα, την ώρα που πολύχρωμα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, σκόρπιζαν περισσότερη μαγεία στη μοναδική αυτή στιγμή, που επισφραγίστηκε με πολλά θερμά φιλιά, μέσα σε χειροκροτήματα.

Μία ανεκτίμητη στιγμή γεμάτη πάθος, έρωτα, κόκκινο, αρώματα, τρυφερά συναισθήματα, μαγικές εικόνες και πολύτιμες  μνήμες που η «οικογένεια» του ΤΑΑ Α.Π..Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball εύχεται να ακολουθούν παντοτινά το αγαπημένο ζευγάρι στην παραμυθένια του καινούρια ζωή.


Δείτε το βίντεο


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτήδειοι, εξαπατούν τηλεφωνικά καταναλωτές και ζητούν στοιχεία τους, με πρόσχημα την προώθηση τιμολογίων ρεύματος

Επιτήδειοι, εξαπατούν τηλεφωνικά καταναλωτές και...

Την αυξημένη προσοχή των καταναλωτών που δέχονται...

Βουλή: Κατά πλειοψηφία το «καλάθι του νονού», ενώ  «πέρασε» το ν/σ για τον φορολογικό κώδικα

Βουλή: Κατά πλειοψηφία το «καλάθι του νονού», ενώ ...

Με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...

Χτύπησε και στη Βέροια προειδοποιητικό μήνυμα στα κινητά για ισχυρές καταιγίδες

Χτύπησε και στη Βέροια προειδοποιητικό μήνυμα στα...

Στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής(19/4/2024) τα κινητά...

Ο ημαθιώτης Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Δ. Παπανώτα

Ο ημαθιώτης Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος θα είναι...

Στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπαίνει ο...

ΜεΜιαΜατια: Γωνία Μαλακούση και Παναγή Τσαλδάρη και κάτω αριστερά τα κάγκελα από τον περίβολο του Αγίου Αντωνίου, τα ΤΑΧΙ στο ίδιο σημείο με σήμερα

ΜεΜιαΜατια: Γωνία Μαλακούση και Παναγή Τσαλδάρη και...

ΜεΜιαΜατιαΕπιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος –...

ΜεΜιαΜατια: Γωνία Μαλακούση και Παναγή Τσαλδάρη

ΜεΜιαΜατια: Γωνία Μαλακούση και Παναγή Τσαλδάρη

ΜεΜιαΜατιαΕπιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος –...

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης:  Κίνητρα στους αγρότες να εισέλθουν στους συνεταιρισμούς

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Κίνητρα στους αγρότες...

Σε δύο σημαντικές ανακοινώσεις προχώρησε ο υπουργός...

«Καλπάζει» η τιμή της χρυσής λίρας – Έσπασε το ιστορικό ρεκόρ των 600 ευρώ

«Καλπάζει» η τιμή της χρυσής λίρας – Έσπασε το...

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο συνεχίζει να «σπάει» η χρυσή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...