Ήττα με 34-26 του Φιλίππου από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Ήττα με 34-26 του Φιλίππου από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη η ομάδα χαντ μπολ του Φιλίππου Βέροιας αφού ηττήθηκε στον β' ημιτελικό από τον ΠΑΟΚ με 34-26 ( 16-12 )

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους νεαρούς παίκτες του Φιλίππου να αντιστέκονται σθεναρά στο α' ημίχρονο αφού κρατούσαν την διαφορά σε χαμηλά επίπεδα, όπως και στην αρχή του β' ημιχρόνου όπου με ένα σερί 0-3 μείωσαν την διαφορά σε 17-15 και στην συνέχεια στο 37.44 η διαφορά έφθασε στο γκολ (18-17). Από κει και μετά ήρθε η κάμψη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν το παιχνίδι πολύ εύκολο αφού ξέφυγαν στο σκορ στο 44.50 έγινε το 23-19 στο 46.20 έγινε 25-19 και στο 49.30 28-19 ένα σερί το μεγαλύτερο με 9 γκολ διαφορά. Ο Φίλιππος από το 42.02 στο 49.58 πέτυχε το 28-20 .

Η συνέχεια δεν ήταν καλή για τον Φίλιππο και η διαφορά όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε περισσότερο.

Το τελικό σκορ 34-26 ήταν δίκαιο αν και νομίζουμε οτι η ομάδα αδικήθηκε περισσότερο από τους διαιτητές χωρίς αυτό να φταίει για την ήττα. 

Εκείνο που είδαμε εμείς  είναι ότι πράγματι... λείπει η εμπειρία από τους νεαρούς  παίκτες του Φιλίππου έχουν το ταλέντο όμως χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμη σε βασικά πράγματα. Έκαναν πολλά και αβίαστα λάθη , πάσα στα δύο μέτρα αστοχία από κοντά και σε μία περίπτωση άδεια εστία. Έπαιξαν πολύ νευρικά και βεβιασμένα . Ο Φίλιππος ήξερε τον αντίπαλο του που διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες και πάλεψαν τα παιδιά όσο μπορούσαν όμως μπορούσαν να πάνε ακόμη καλύτερα. 

Δεν πειράζει όμως ψηλά το κεφάλι η ομάδα δεν ήταν ακόμη έτοιμη για έναν τελικό κυπέλλου απέναντι σε πιο ισχυρούς αντίπαλους. Ο στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και στο μέλλον να μπουν καινούργιοι και πιό μεγάλοι στόχοι....

τα 5' λεπτά  3-3, 5-6, 8-7, 11-8, 14-10 , 16-12 (ημίχρονο) 17-14, 19-17, 23-19, 28-20, 31-24, 34-26 τελικό 

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης 3, Μέντουριτς 1, Λιάπης 3, Αποστόλου 1, Στογιάνοβιτς 7, Σεϊρεκίδης 7, Καραγκιοζόπουλος 3, Καβουσανάκης, Τζωρτζίνης 3, Γκίγκοφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 4, Νικολαΐδης 1, Γιορανίδης 1, Κυριακίδης, Παπαγιώτας.


Φίλιππος Βέροιας (Τούτσης): Παπαγιάννης, Κακαφίκας, Καραγιοβάνης, Στανκίδης, Κωστακίδης 9, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος, Κουκουτσίδης 1, Τριανταφυλλίδης 8, Μούγιτς 2, Κ. Φιλόσογλου, Σόφρανατς 1, Τσαμήτρος , Β. Φιλόσογλου 3, Μπαλτατζής 2, Πετρομελίδης.
Διαιτητές: Κινατζίδης – Φωτακίδης. Δίλεπτα: 7-4. Πέναλτι: 2/2 – 5/6

δηλώσεις προπονητή του Φιλίππου Βέροιας 

Κώστας Τούτσης. " Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργήσαμε ψυχολογικά όταν μειώσαμε στο γκολ...

Διαφορετική εξέλιξη περίμενε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Τούτσης, ότι θα έχει το ματς της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ (34-26), όταν το σύνολο της Ημαθίας μείωσε δις στο γκολ (18-17, 19-18), στο δεύτερο μέρος.

Επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε δίκαια. Ελπίζουμε να δούμε έναν ανταγωνιστικό τελικό από τον οποίο θα κερδίσει το άθλημα.

Όσον αφορά στο ματς, ξεκινήσαμε με καλή τακτική σκέψη, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, το γύρισε και είχε μία αξιόλογη διαφορά. Αλλάξαμε την άμυνα, πιέσαμε, πήραμε κάποιες μπάλες και όταν μειώσαμε στο γκολ, πίστεψα ότι η εξέλιξή του θα ήταν να πιεστεί περισσότερο η αντίπαλη ομάδα.

Αυτό δεν συνέβη και εμείς υποχωρήσαμε, δεν μπορώ να καταλάβω ψυχολογικά πώς λειτουργήσαμε και εκεί που το ματς είχε πάρει την ροπή του ντέρμπι, τελικά δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν ήταν σε καλή 'μέρα και κάποιοι παίκτες, ίσως επηρέασε και το νεαρό της ηλικίας, αλλά νομίζω ότι είμαστε κερδισμένοι από την όλη διαδικασία. Αν η ομάδα κρατήσει τον κορμό της, πιστεύω του χρόνου θα πάμε ένα βήμα παραπάνω».

- Στον τελικό που έγινε την Κυριακή η ΑΕΚ κέρδισε με 24-22 τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το τρόπαιο. 




Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι οφ ο Φέρωνας Βέροιας

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι...

ημαντική επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Φέρωνα...

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του Φιλίππου!

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του...

Τη συμμετοχή στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...