Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με τη γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων και τη σύζυγο του πρωθυπουργού η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά

Η κοπή της βασιλόπιτας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Στη διάρκεια της τελετής, η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα αρμοδιοτήτων της Γραμματείας με τη Γραμματέα Έφη Μπάσδρα, αλλά και τη σύζυγο του Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά.

H Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας επιτελεί σημαντικό έργο, που έχει να κάνει με πολιτικές που στοχεύουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, στη στήριξη της οικογένειας και του οικογενειακού εισοδήματος και στην ενσωμάτωση της διάστασης φύλου στις κυρίαρχες εθνικές πολιτικές προτεραιότητες, την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή. Πρόκειται για μια ιστορική Γραμματεία, απ’ όπου πέρασαν γυναίκες, που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική, τον πολιτισμό και την κοινωνία, προεξάρχουσας της Άννας Συνοδινού (περίοδος 1982-86).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους αποκτά πιστοποίηση ISO 9001 και ενισχύει το πολυσχιδές κοινωνικό της έργο

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, έλαβε την πιστοποίηση κατά το

Διαβάστε περισσότερα »

Στη Δερβιτσάνη ο Δημητριάδης: ιδιωτική επίσκεψη ⁠στο άγαλμα του παππού του, συνοδεία του Έντι Ράμα

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης βρέθηκε στη Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου και επισκέφθηκε την προτομή του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Ο Δημητριάδης επισκέφθηκε την προτομή του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]