Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με τη γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων και τη σύζυγο του πρωθυπουργού η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά

Η κοπή της βασιλόπιτας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Στη διάρκεια της τελετής, η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα αρμοδιοτήτων της Γραμματείας με τη Γραμματέα Έφη Μπάσδρα, αλλά και τη σύζυγο του Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά.

H Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας επιτελεί σημαντικό έργο, που έχει να κάνει με πολιτικές που στοχεύουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, στη στήριξη της οικογένειας και του οικογενειακού εισοδήματος και στην ενσωμάτωση της διάστασης φύλου στις κυρίαρχες εθνικές πολιτικές προτεραιότητες, την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή. Πρόκειται για μια ιστορική Γραμματεία, απ’ όπου πέρασαν γυναίκες, που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική, τον πολιτισμό και την κοινωνία, προεξάρχουσας της Άννας Συνοδινού (περίοδος 1982-86).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΣΤΑΤ: «Η Ελλάδα και φέτος μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στη Στατιστική»

Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα καταγράφει αξιόλογη παρουσία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική, που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα »

Κομισιόν: H Ελλάδα βγαίνει από το καθεστώς παρακολούθησης μετά από χρόνια μεταρρυθμίσεων και προσαρμογής – Μητσοτάκης: «Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια»

Ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία σηματοδοτεί η ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]