Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Στείλαμε ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, αφού η προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς. 31 άνθρωποι κατάφεραν να αιμοδοτήσουν, μα 40 παραβρέθηκαν, ικανοποιητικός αριθμός παρά τους αποτρεπτικούς παράγοντες που υπάρχουν, όπως εμβολιασμοί και φόβοι για COVID-19.

 Την Κυριακή 13 Ιουνίου από 8:30 έως 13:00 προσήλθαν στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Νικομήδεια, σε ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες του καλοκαιριού που προκύπτουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι 6 από αυτούς αιμοδότησαν για το σύλλογό μας πρώτη φορά, ακούγοντας για εμάς από τις δράσεις μας. Τους ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν ακόμη και αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ίσως μία άλλη φορά να σταθούν πιο τυχεροί να δωρίσουν το αίμα τους για το συνάνθρωπό τους. Όσοι επιθυμούν βέβαια μπορούν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου να απευθύνεται στο Νοσοκομείο Βέροιας και στο χώρο του ΚΑΠΗ Βέροιας που γίνονται αιμοδοσίες και να πει για το σύλλογο 《Ή ΑΓΑΠΗ》.


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό της αιμοδοσίας και τη διευθύντρια και γιατρό κ. Μαγουλά Ευαγγελία για την ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια των αιμοδοτών μας.

Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοριατζίδης Κωνσταντίνος, που χάρη στη δική του ευαισθητοποίηση για την αιμοδοσία και θέλοντας να ευχαριστήσει το σύλλογό μας για το ευάρεστο έργο που επιτελεί στο Νομό και με την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχιακό Μέγαρο Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου. Με το Δήμαρχο επισκέφθηκε την αιμοδοσία μας και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Παπαδόπουλος Βασίλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τσαχουρίδης Αλέξανδρος. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία του τον βουλευτή Ημαθίας Μπαρτζόκα Αναστάσιο ο οποίος ενημερώθηκε από τη Γιατρό για τις καταλληλότερες συνθήκες των αιμοδοσιών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της αιμοδοσίας στην διάθεση δωρεάν κερασμάτων, τον ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ για τα κεκάκια, το ΝΟΥΣΙΟ ΑΝΤΩΝΗ για τα ντόνατς, την Ευτυριάδου Αναστασία για τις πίτσες και κόλλυβο προς μνήμη των οικείων της, την Παπαδοπούλου Ελένη για το κέικ, την ιδιοκτήτρια καφέ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ για τη δωρεά μασκών για χρήση αιμοδοσίας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Στέλλα Τζιμαντάκου που επιμελήθηκε την αφίσα του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Ιερέα του χωριού πάτερ Άνθιμο, για τη διεξαγωγή του μνημόσυνου για τους Αποβιώσαντες Αιμοδότες.

Ευχαριστούμε το σύλλογο ΑΜΕΑ Βέροιας 《ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ》 για τη συνεργασία μαζί τους, αγοράζοντας ένα τούβλο εικονικό, που θα ενισχύει την προσπάθειά τους για την κατασκευή του δικού τους σπιτιού.

Ακόμη ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη συνεχή προβολή των ανακοινώσεων μας, ώστε να επιτευχθεί η ενημέρωση των Αιμοδοτών.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Ιδέας και αυτούς που μεν αναγνωρίζουν, αλλά δεν δραστηριοποιούνται και αμελούν για την δράση και το μέλλον του Συλλόγου. Εμείς υποσχόμαστε να είμαστε εκεί και θα τους περιμένουμε Όλους, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε ΑΓΑΠΗ και ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ!

Καλό Καλοκαίρι ευχόμαστε. Ευχαριστούμε!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτογραφίες και βίντεο από την σύντομη επίσκεψη του χιονιού στη Βέροια

Φωτογραφίες και βίντεο από την σύντομη επίσκεψη του...

Φωτογραφίες και βίντεο από την σύντομη επίσκεψη του...

Απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών ο Νικόλαος Μπλατσιώτης

Απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών ο Νικόλαος Μπλατσιώτης

Απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών ο Νικόλαος Μπλατσιώτης. Η...

To πρόγραμμα Rapid Test στον Δήμο Βέροιας - Από Δευτέρα 24.01.22 έως Παρασκευή 28.01.22

To πρόγραμμα Rapid Test στον Δήμο Βέροιας - Από Δευτέρα 24.01.22...

Συνεχίζεται η διενέργεια των δωρεάν δειγματοληπτικών...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Eυχές για τα γενέθλια του «ΛΑΟΥ»

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Eυχές για τα γενέθλια του...

Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά πάντα, στο ΛΑΟ!Με θετικές...

Μορφές σύγχρονης απιστίας (Ορκίζομαι στο Θεό, ότι είμαι άθεος!)

Μορφές σύγχρονης απιστίας (Ορκίζομαι στο Θεό, ότι...

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΟ σημερινός...

Συνεδριάζει  την Τρίτη (25/01/2022) η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη (25/01/2022) η Οικονομική Επιτροπή...

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου...

ΌΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ

ΌΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογοςΤώρα στα...

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με 18 θέματα

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου - Συνεδριάζει το Δημοτικό...

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Φωτό: Ιούλιος 1942: Ο Βασίλης Τσιτσάνης και η σύζυγός του Ζωή Σαμαρά (με καταγωγή από τα Γρεβενά). Όταν ο Τσιτσάνης ήλθε για να τραγουδήσει στη Βέροια, έξι μήνες μετά, φαίνεται ότι ήλθε μόνος του αφού σύμφωνα με...

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ενόψει της νέας κακοκαιρίας, ενημερώνει τους δημότες για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό. Ο...

Πέρασε μια εβδομάδα από την κακοκαιρία που άφησε 1-1,5 μέτρο βαρύ, υγρό χιόνι στο Σέλι. Μια κακοκαιρία που άφησε το Σέλι δυο ημέρες χωρίς ρεύμα και εδώ και μια εβδομάδα αφήνει χωρίς νερό ένα πολύ μεγάλο τμήμα της...

Υπεγράφη η σύμβαση μακροχρόνιας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» μεταξύ του Δήμου Νάουσας και της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας  «Ορεινός Τουρισμός»Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη (20.01.2022) η...