Κύπελλο Ελλάδος. Άδικη ήττα του Μ.Α. Τρικάλων 1-0 στην Αγριά του Βόλου .Δηλώσεις Δ. Πρίντζιου

Κύπελλο Ελλάδος. Άδικη ήττα του Μ.Α. Τρικάλων 1-0 στην Αγριά του Βόλου .Δηλώσεις Δ. Πρίντζιου

Η επόμενη πρόκληση είναι πλέον μπροστά στον Θησέα Αγριάς, αφού το σύνολο του Κώστα Σταματίου πήρε την πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας σήμερα στην έδρα του σε βάρος του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας με σκορ 1-0!

Απέναντι σε έναν αντίπαλο με κάμποσες ελλείψεις λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού όπως αναφέρεται, η ομάδα της Αγριάς κατάφερε να προηγηθεί προτού καν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κοτζαθανάσης έκανε το σουτ και κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μάλιστα, ο Μ. Αλέξανδρος στο 60′ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Τσιρίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Λίτσι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη, οι Ημαθιώτες διαμαρτύρονται και κατά της ΕΠΟ, θεωρώντας ότι η αναμέτρηση έπρεπε ν’ αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται στην ομάδα τους.

Θησέας Αγριάς (Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Δημουλάς, Κουκουτής, Σπαθής Αλεξίου, Κοτζαθανάσης, Χατζησταμάτης, Κατσιγιάννης (59’ Ιακωβίδης), Καραμανλής (76’ Φουρκιώτης), Καρατσόλης (91’ Κουτσούκης).

M. Aλέξανδρος: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Τσιούχας, Χατζόπουλος (46′ Μπρούνο), Τσιρίδης, Γεωργίου, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης (75′ Πίκος), Βασίλτσης, Μουρατίδης, Λίτσι.

Δημήτρης Πρίντζιος." Η ΕΠΟ έπρεπε να αναβάλει τον αγώνα. " 

Με δηλώσεις του στο kerkidasport.gr  ο προπονητής των Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος καταδικάζει την ΕΠΟ γιατί δεν ανέβαλε τον αγώνα κυπέλλου αφού η ομάδα του είχε 4 κρούσματα από κορονοιό , ενώ και ο ίδιος απουσίαζε.

 "Η ομάδα πήγε αποδεκατισμένη  στην Αγριά Βόλου για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την β'  φάση του κυπέλλου. Στην αρχή της εβδομάδας διαγνωστικά θετικός εγώ και την επόμενη μέρα άλλοι δυο παίκτες. Η ομάδα σταμάτησε προπονήσεις, όπως λέει το πρωτόκολλο, όμως η ΕΠΟ ζήτησε να πάμε να παίξουμε. Την επόμενη μέρα ξανά είχαμε κρούσμα θετικό και την Παρασκευή σε έλεγχο και 5ο κρούσμα. Η ΕΠΟ όμως σε επικοινωνία αρνήθηκε να αναβάλλει το παιχνίδι και η ομάδα μου πήγε με 16 παίκτες -οι τρεις τερματοφύλακες- στο Βόλο σε μια άνιση μάχη.

Στον αγώνα που έγινε (και εγώ και οι 4 ποδοσφαιριστές δεν ήμασταν), οι αντίπαλοι σύμφωνα με τον συνεργάτη μου, μας αιφνιδίασαν στο 2ο λεπτό με ένα άπιαστο γκολ και μείναμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε κυρίως μετά το 30’ όμως ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα μου μπήκε πολύ δυνατά και έκλεισε τον αντίπαλο στην άμυνα του. Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στο 55' πάνω στο Λίτσι και μετά από δυο λεπτά αποβλήθηκε δίκαια ο Τσιρίδης με απευθείας κόκκινη. Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε να στείλουμε το ματς στη παράταση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που πήγανε να αγωνιστούν. Σίγουρα μας στενοχωρεί η αδικαιολόγητη συμπεριφορά και αποβολή του παίκτη μας που σε ένα κομβικό σημείο που η ομάδα μου έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει, αυτός άφησε τους συμπαίκτες του με δέκα παίκτες και σίγουρα δεν θα μείνει έτσι αυτό.

Αν ήμασταν όλοι υγιείς  δεν θα χάναμε. Απαράδεκτο η ΕΠΟ να μην αναβάλλει το παιχνίδι με τόσα καθημερινά κρούσματα!"

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...