Θρίαμβος της ομάδας Βόλει του Φιλίππου Βέροιας 0-3 σετ τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Νίκος Τάκης τα ινία της ομάδας

Θρίαμβος της ομάδας Βόλει του Φιλίππου Βέροιας 0-3 σετ τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Νίκος Τάκης τα ινία της ομάδας

Ο Φίλιππος Βέροιας μετά από μία δύσκολη περίοδο επανήλθε δυναμικά και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με 3-0 σετ επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

 

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Προύσαλη που αξιοποίησε στο μέγιστο όλα τα όπλα της ομάδας του και ανέδειξε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε χωρίς δύο βασικούς αθλητές του και αυτό τον επηρέασε. Πρόκειται για τον Αμερικανό διαγώνιο Ντεουίς και τον Βαϊόπουλο, αμφότεροι με διαστρέμματα.

Η ομάδα της Βέροιας μετά τους πρώτους πόντους του αγώνα ξέφυγε με 11-8 με σερί 3-0 από Κυρίδη, Στουντζίσκι. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε 16-16 με λάθη των φιλοξενουμένων αλλά μετά το 21-21 ο Γιαννόπουλος έχασε το σερβίς και ο Τζιουμάκας έκανε το 21-23. Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το σετ καθώς από το 22-24 έκανε σερί 4-0 χάρις τους πόντους του Βάργκας και του Κότο. Τελευταία φορά ο ΟΦΗ προηγήθηκε 26-25 με το χαμένο σερβίς του Στουντζίσκι αλλά ο Ρουμελιωτάκης με επίθεση και ο Τζιουμάκας με μπλοκ στον Βάργκας έκαναν  το 29-27 και το 1-0 σετ.

Η κατάκτηση του σετ έδωσε φτερά στον Φίλιππο ο οποίος μετά το 15-15 του 2ου σετ και πάλι βρήκε τους διαδρόμους στην επίθεση και με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ Γιάννη Ρουμελιωτάκη πήρε καθοριστικούς πόντους διατηρώντας το προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι το τέλος του σετ που επίσης τελείωσε με δύο πόντους του Ρουμελιωτάκη για το 25-22 και το 2-0.

Η επικράτηση του Φιλίππου ήταν ακόμα πιο εύκολη στο 3ο σετ καθώς από την αρχή είχε προβάδισμα 2-3 πόντων και με τους Στουντζίσκι, Ρουμελιωτάκη και Σονάρι έκανε δύο σερί 3-0 για το 15-10 και αργότερα για το 19-12 με τα διαδοχικά λάθη των γηπεδούχων. Ο αγώνας τελείωσε με πόντο του Στουντζίσκι για το 25-20 και το 3-0 σετ.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Διακύμανση:

1ο σετ: 7-8, 14-16, 20-21, 27-29
2ο σετ: 7-8, 15-16, 19-21, 22-25
3ο σετ: 6-8, 12-16, 14-21, 20-25

*Οι πόντοι του ΟΦΗ προήλθαν: 4 άσσοι, 31 επιθέσεις, 10 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων και του Φιλίππου Βέροιας προήλθαν: 4 άσσοι, 45 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 23 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 0-3 (27-29, 22-25, 20-25) σε 85΄

Ο.Φ.Η. (Κώστας Δεληκώστας): Κάλας 9π. (9/18επ.), Αρπάγιου, Κότο 5 (3/14επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 57%υπ., 39%αρ.), Τσέλιος 10 (5/9επ., 2 μπλοκ, 3 άσσοι), Βάργκας 12 (11/34επ., 1 μπλοκ, 62%υπ., 33%αρ.), Τσουγκαράκης 8 (2/3επ., 6 μπλοκ) / Δαρίδης (λ. - 71%υπ., 57%αρ.), Γιαννόπουλος, Στεφανόιδης.

Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης 3π. (3/3επ.), Ρουμελιωτάκης 14 (11/23επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι, 63%υπ., 37%αρ.), Τζιουμάκας 10 (8/16επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Σονάρι 9 (7/11επ., 2 μπλοκ), Στουτζίνσκι 12 (10/25επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 86%υπ., 57%αρ.) / Μπουράκης (λ. - 58%υπ., 47%αρ.), Στεφανίδης, Μιχελάκης (λ), Βαρβεσιώτης 4 (3/8επ., 1 μπλοκ), Σιούτης, Κουπατσιάρης.

Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Φίλιππου Βέροιας): "Ηταν η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έπαιξαν πολύ καλά τα παιδιά. Αν και στην αρχή της εβδομάδας, ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, προβληματισμένοι πάρα πολύ, τελικά τα καταφέραμε, με τη βοήθεια του κυρίου Νίκου Τάκη ο οποίος ήρθε κοντά στην ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά και να κάνουμε φέτος μια καλή χρονιά. Ο Φίλιππος δυο χρόνια ήταν υπόδειγμα. Εύχομαι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα".

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (παίκτης Φίλιππου Βέροιας): "Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ. Με βλέπει η οικογένεια μου, οι γνωστοί μου άνθρωποι. Ηταν η πρώτη νίκη που κάναμε. Ηταν μια ανάσα για τον Φίλιππο, μας δίνει μια ώθηση να συνεχίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ο κύριος Νίκος Τάκης ήρθε και είπε ότι θα μας βοηθήσει. Μας βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να συνεχίσει την πορεία της. Ηταν μια οικονομική βοήθεια, μια ανάσα και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη πορεία. Σε μια ομάδα κάθε απώλεια είναι σημαντική. Εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες του ΟΦΗ και καταφέραμε να επικρατήσουμε".


*Με ανακοίνωση του στα μεγάφωνα το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει, καλωσόρισε τον Ηρακλειώτη πρώην αθλητή της ομάδας Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Βέροιας. Καλωσόρισε ακόμη και την ομάδα της Βέροιας και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.


Για το Φίλιππο Βέροιας που στη «μάχη της Κρήτης» δεν είχε υστερήσαντες και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους συγχαρητήρια για τις… απαντήσεις που έδωσαν ένθεν κακείθεν, σε μεγάλα κέφια βρέθηκαν οι Σονάρι και Ρουμελιωτάκης, ενώ ο Γ. Τζιουμάκας αποχώρησε λίγο πριν το β’ σετ, λόγω κάποιων ενοχλήσεων.


Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και η ομάδα βρίσκεται κοντά στην λύσει κάποιων προβλημάτων ώστε να συνεχίσει κανονικά το πρωτάθλημα. 

Μάλιστα εγινε γνωστό οτι τα ινία της ομάδας ανέλαβε ο επιχειρηματίας από  την Αλεξάνδρεια κ. Νικόλαος Τάκης. που στήριξε την ομάδα να μεταβεί στο Ηράκλειο. 

Εντός των ημερών μάλιστα ίσως δοθεί συνέντευξη τύπου προς ενημέρωση όλων .

Η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί γιατί με το υλικό που διαθέτει μπορεί να κάνει θαύματα....


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...