Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς & μαμά", να τρώω αΛΛπό το "μάρκετ πεθερός & πεθερά" και να σας "πολεμώ" με το πληκτρολόγιο μου".



Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

 

 

θα μπορούσα σήμερα να ασχοληθώ με την επίσκεψη του ποντίφηκα στην Ελλάδα, αφού ως γνωστόν θα είναι ο επικεφαλής της νέας παγκόσμιας θρησκείας και δεύτερος στην τάξη θα είναι ο οικουμενικός πατριάρχης μας, αλλά ευτυχώς για μένα θεωρώ πιο σημαντικό να απολαύσω μισό ταψί σάμαλι και το άλλο μισό να τους το δώσω δώρο, για τα καλά λόγια που θα ακούσουμε.

Ήδη στην Κύπρο θα πρέπει να αισθάνονται πολύ εθνικά υπερήφανοι, μετά την επίσκεψη του πάπα και τα λεγόμενά του.

Πάπα μου πάρε τον κορονοιό από την πατρίδα μου και προτίθεμαι μέχρι καρδινάλιος Ρισελιέ να γίνω και να σε στηρίζω!

Φίλοι μου, ποτέ δεν σας έχω ζητήσει κάτι, ίσως κάποια στιγμή κανά κομμάτι πίτσα, αλλά σήμερα σας παρακαλώ να διαβάσετε με προσοχή τα γραφόμενα και με καθαρό μυαλό. Ανοίγουμε εισαγωγικά και:

«… για να πάμε στο ρεύμα εκεί που αφορά στην αναβάθμιση του ανθρώπου, υπάρχει αυτή η συζήτηση τα τσιπάκια για πείτε μας ….», ρωτά η δημοσιογράφος και καλεσμένος: «ο υπερανθρωπισμός είναι ένα ρεύμα που βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ φιλοσοφίας, ανθρωπολογίας, νευροεπιστημών, …, έχει ως στόχο την ανθρώπινη αναβάθμιση.

Ανθρώπινη αναβάθμιση σε τέσσερα επίπεδα, σωματική αναβάθμιση, αισθηματική αναβάθμιση, ηθική αναβάθμιση και διανοητική αναβάθμιση», μην τρομάζετε φίλοι μου, τώρα αρχίζουν τα όμορφα:

Τι σημαίνει σωματική αναβάθμιση. Σωματική αναβάθμιση σημαίνει λόγου χάρη ότι θα μπορούσαμε να είμαστε απρόσβλητοι από ιούς, υπό μία έννοια το κάνουμε ήδη αυτό, όταν εμβολιαζόμαστε, δεν εμβολιαζόμαστε επειδή είμαστε άρρωστοι, το κάνουμε για να μη νοσήσουμε, άρα το εμβόλιο είναι μία μορφή πρωτόγονης αναβάθμισης, … υπάρχει η συναισθηματική αναβάθμιση που αφορά την ικανότητά μας να μπορούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας, δηλαδή γιατί θα πρέπει να γινόμαστε έρμαιο των συναισθημάτων μας ή με μακροχρόνιο διαλογισμό να προσπαθούμε να επιτύχουμε να ελέγχουμε λόγου χάρη την οργή μας και να μην μπορούμε με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ή με μία κατάλληλη μετατροπή της βιοχημικής δομής του εγκεφάλου να επιλέγουμε πότε θα οργιστούμε, για πόσο θα οργιστούμε και με τι ένταση θα οργιστούμε ή αν θέλουμε να είμαστε χαλαροί, χαρούμενοι, αυτά υπάρχουν ήδη όταν κάποιος λόγω χάρη παίρνει ένα ζάναξ αυτομάτως ηρεμεί και είναι αποδεκτό, το πρόβλημα ποιο είναι ότι θα υπάρχει το εμφύτευμα ενδεχομένως ή μια πιο μακροχρόνια αγωγή.

Δεύτερο η διανοητική αναβάθμιση, στον καταιγισμό των πληροφοριών που δεχόμαστε, … μπορούμε να έχουμε τα κατάλληλα εμφυτεύματα ή τις κατάλληλες τροποποιήσεις στο γενετικό κώδικα, προκειμένου να μπορούμε να έχουμε αυξημένη ικανότητα συγκέντρωσης, αυξημένη προσοχή και αυξημένη ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων» μην τρομάζετε έχει και καλύτερα:

«αν ο καθένας από μας σήμερα και ο κύριος υπουργός από δω περισσότερο και από εμάς πρέπει να απαντάει σε 200 μέιλ, να απαντά σε 250 μηνύματα, να δέχεται 150 κλήσεις, να κάνει 40 βιντεοκλήσεις, να έχει να διαχειριστεί ένα φόρτο επικοινωνίας, που ήταν αδιανόητο για άλλες εποχές, αν του προσφερθεί η δυνατότητα να το διαχειριστεί αποτελεσματικότερα αναβαθμίζοντας τον εαυτό του θα το κάνει και εάν ενδεχομένως αρχικώς θα είναι διστακτικός να το κάνει, το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του σε άλλες χώρες θα το κάνουν, βλέπε Κίνα, το οποίο θα τους καταστήσει αποτελεσματικότερους θα τον υποχρεώσουν να το κάνει, εν ολίγοις δηλαδή θα είναι σα να συμμετέχουμε σε αθλητικούς αγώνες, όπου κάποιοι αθλητές είναι ντοπαρισμένοι, ενώ οι υπόλοιποι δεν είναι, δεν θα είναι εύκολο να αντισταθείς σε αυτό και πέραν της διανοητικής αναβάθμισης υπάρχει και η ηθική αναβάθμιση, κάποιος θα μπορούσε να πει εδώ πέρα …υπάρχει και ένα ερώτημα ποιοι θα αναβαθμιστούν αυτοί που έχουν τα οικονομικά μέσα, προφανώς ή όλοι, μπορεί να υπάρχουν κρατικές πολιτικές που θα υπηρετούν αναβαθμίσεις, σε πρώτη φάση σίγουρα οι οικονομικά εύρωστοι και αυτοί που έχουν την τεχνολογία, ακριβώς, … το οποίο ενδεχομένως θα οδηγήσει και στη δημιουργία κοινωνικής τάξης, η οποία θα υπερέχει βιοχημικά, γενετικά, παρασάγγας, από τις υπόλοιπες, μπορεί να υπάρχει και ένα θετικό σενάριο μία σοσιαλδημοκρατία η οποία θα αναβαθμίζει όλους τους πολίτες, αναβαθμίζεις όμως και τους εγκληματίες, …φιλοσοφικά ερωτήματα τα οποία τίθενται άρα θα πρέπει να μιλήσουμε και για μία ηθική αναβάθμιση, τι σημαίνει ηθική αναβάθμιση, σημαίνει ότι μέσω πάλι της κατάλληλης χρήσης εμφυτευμάτων ή τροποποίηση του γενετικού κώδικα, …», ο ρε μάνα μου τι μας ετοιμάζει όλο το φιλελεύθερο φσισταριό,

 «ήδη αυτό το καλοκαίρι τον Αύγουστο ο Μάσκ με την εταιρεία του, παρουσίασε το πρώτο εμφύτευμα σε μέγεθος ενός νομίσματος το οποίο εμφυτεύθηκε σε ένα γουρούνι, το οποίο επέτρεπε την καταγραφή της εγκεφαλικής λειτουργίας του γουρουνιού και την πρόβλεψη των αντιδράσεων του γουρουνιού. Αυτή η εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί αρχικά σε πρώτο στάδιο σε παραπληγικούς ασθενείς, ασθενείς που δεν έχουν τον έλεγχο του σώματός τους, … εδώ τώρα οι υπερανθρωπιστές πιστεύουν ότι η γήρανση είναι μία νόσος την οποία πρέπει να θεραπεύσουμε είναι μία ιάσιμη νόσος και μπορούμε να ξεκινήσουμε βαθμιαία επιμηκύνοντας τη ζωή μέχρι να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην πεθάνουμε καθόλου και για ποιο λόγο θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, γιατί πρώτον η βιολογική εξέλιξη είναι ατελής, δηλαδή η φύση δεν είχε κανένα σχέδιο να μας κάνει Θεούς, μας άφησε και εξελιχθήκαμε όπως εξελιχθήκαμε δηλαδή, …άρα έχουμε την υποχρέωση να ολοκληρώσουμε το έργο της φύσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ένα δεύτερο επιχείρημα υπέρ της ανθρώπινης αναβάθμισης θα ήταν ότι κάποιοι από εμάς, γεννιούνται ομορφότεροι, κάποιοι εξυπνότεροι, κάποιοι γεννιούνται λιγότερο αθλητικοί, κάποιοι με κληρονομικές ασθένειες και το ότι γεννιόμαστε, με αυτές τις ανισότητες καθορίζει την εξέλιξη του βίου μας, γιατί λοιπόν εάν έχουμε την τεχνική δυνατότητα να μην εξαλείψουμε αυτές τις αρχικές βιολογικές ανισότητες έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να έρχονται στη ζωή με τα ίδια προσόντα και το ίδιο σημείο εκκινήσεως».

 

Τα παραπάνω φίλοι μου, είναι απόσπασμα συνέντευξης, καθηγητού φιλοσοφίας, στην εκπομπή «στα άκρα», παρουσία του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης, πέρσι το Νοέμβριο (αναζήτηση στο διαδίκτυο εύκολη) και όπως προκύπτει, το τσιπάρισμα είναι κάτι το αναμενόμενο για το καλό μας.

Αρχική παρατήρηση η λέξη «αναβάθμιση» η οποία αναφέρεται σε λογισμικό και μηχανήματα. Για τον άνθρωπο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη λέξη και ειδικά από καθηγητή φιλοσοφίας, ο οποίος θα πρέπει να είναι δυνατός στα γλωσσικά. Παρόλα αυτά χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη λέξη, γιατί την έχουμε συνηθίσει και διότι στην κοινωνία που μας ετοιμάζουν, δεν πρέπει να μας θυμίζουν ότι είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανήματα.

Στη συνέχεια ο καθηγητής αναφέρεται επανειλημμένα, στο τσιπάρισμα, στα εμφυτεύματα, στην τροποποίηση του γενετικού κώδικα, στην τροποποίηση της βιοχημικής δομής του εγκεφάλου και όλα αυτά για το «καλό μας».

Επίσης τονίζει, ότι και να μη θέλεις να ακολουθήσεις αυτές τις αισχρές πρακτικές της νέας τάξης πραγμάτων, θα αναγκάζεσαι και βέβαια θα υπάρξει και η νέα κοινωνική τάξη των έξυπνων, των όμορφων, των οικονομικά ισχυρών.

Βέβαια κανείς δεν αναρωτήθηκε, ιστορικά ο κόσμος έχει γνωρίσει πολλούς ηλίθιους, τι θα γίνει που αυτοί οι ηλίθιοι θα έχουν αυτή τη δυνατότητα τροποποίησης γενετικού κώδικα;

 

Και αφήνοντας τη συνέντευξη ερχόμαστε στο σήμερα στο 2021, όπου η εθνική μας κυρία Μπουμπουλίνα τόνισε: «…δεν πρέπει όλοι να ξέρουμε τι συνθήκες θα έχουμε μπροστά μας, όλα αυτά λοιπόν με ένα τσιπάκι θα είναι διαθέσιμα σε όλους και έτσι γίνεται για πρώτη φορά μία στρατηγική πως προβλέπουμε το μέλλον».

Και πρόσφατα ο αρμόδιος υφυπουργός από τα έδρανα της βουλής τόνισε: «… είναι πολύ απλό επιδοτούμε εκτός από την στείρωση και το ίδιο το τσιπάρισμα και το μητρώο είναι μία σημαντική καινοτομία, … έχει τον ηλεκτρονικό φάκελο του σκύλου ή της γάτας, ο κτηνίατρος να έχει πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό εάν χρειαστεί, αυτό θα γίνει πρώτα για τα ζώα συντροφιάς και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους».

 

Και αφού αγαπητοί φίλοι μου, έχουμε την άποψη της επιστήμης, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, ποιος μας λείπει, η Εκκλησία μας, για αυτό και ο Εβρίτης μητροπολίτης τόνισε σε συνέδριο στο Βόλο: «Οι αλλαγές που γίνονται θα εγκαθιδρύσουν μια νέα παγκοσμιοποίηση, την ψηφιακή», συνέχισε ο Μητροπολίτης και υπογράμμισε πως η κοινωνία μας εισάγεται στην τεχνητή νοημοσύνη, τους αλγόριθμους, την βιοτεχνολογία και την γενετική μηχανική.

«Η έννοια του υπερανθρωπισμού, δηλαδή της αναβαθμίσεως του ανθρώπου, έχει ήδη καταγράψει τέσσερις εφαρμογές: 1. Την σωματική αναβάθμιση, 2. Την συναισθηματική αναβάθμιση, 3. Την διανοητική αναβάθμιση, 4. Την ηθική αναβάθμιση.

Η νέα θρησκεία των δεδομένων είναι ήδη πραγματικότητα πολύ πριν το 2040 και θα είναι εφικτό μέχρι τότε το να χακάρονται οι άνθρωποι και οι αλγόριθμοι να μας μαθαίνουν, πριν εμείς κατανοήσουμε τον εαυτό μας», τόνισε ο Μητροπολίτης.

Αλίμονο τη ταύτιση, και εννοείται πουθενά αναφορά στο Θεό, σα να μην υπάρχει!

 

Όπως  καταλαβαίνετε φίλοι μου, όταν θα έλθει η ώρα εκείνη της πλήρους τρομοκρατίας, το ελεεινό παγκόσμιο σύστημα θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι όλα γίνονται για το καλό μας, για την ίασή μας και για να δεχτούμε χωρίς αντιδράσεις, θα πρέπει να μας έχει γίνει το κατάλληλο μασαζάκι για να είμαστε εύκολοι δέκτες, για αυτό μας διοικούνε πολιτικοί «πατερούληδες» και εάν δεν είστε υπάκουα ζώα, τότε υποχρεωτικότητα και πρόστιμο, ότι συμβαίνει τώρα.

 

Ο κίνδυνος φίλοι μου δεν προέρχεται από αυτούς που δηλώνουν φασίστες, διότι τους γνωρίζουμε,  αλλά από τους άλλους, τους φασίστες, με τη μάσκα του φιλελευθερισμού!

 

Η χρηματοδότηση των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, οδηγεί σταδιακά στην κατάργηση της Δημοκρατίας!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...