Volleyleague . Μίλων- Φίλιππος 3-1 σετ. Πρώτη συμμετοχή του Γιαράμπα και τελευταία του Προύσαλη.

Volleyleague . Μίλων- Φίλιππος 3-1 σετ. Πρώτη συμμετοχή του Γιαράμπα και τελευταία του Προύσαλη.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Φίλιππος Βέροιας, παρά τη μαχητικότητά του, δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς στην πρεμιέρα του Β’ γύρου της Volleyleague η ομάδα μας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-1 (25-21, 25-23, 23-25, 25-22) σετ στη Ν. Σμύρνη από το Μίλωνα.

Οι γηπεδούχοι στο ματς της 8ης αγωνιστικής, προηγήθηκαν με 2-0 σετ, αλλά ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, αν και βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο», κατάφερε ρισκάροντας και πιέζοντας περισσότερο στο σερβίς, παρά την απειλή του Μίλωνα στο φινάλε να μειώσει με τον Ρουμελιωτάκη σε 2-1. Στο δ’ σετ οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας» τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση των σετ, είχαν στο μεγαλύτερο κομμάτι το προβάδισμα στο σκορ, 16-12, αλλά στη συνέχεια κάποια λάθη και αδυναμίες στο τελείωμα των φάσεων από τους αθλητές του Τάκη Χριστοφορίδη, έβαλαν ξανά τους αντιπάλους μας στην διεκδίκηση των σετ, το οποίο κέρδισαν στα σημεία και μαζί την πολύτιμη νίκη.
Ο Τάκης Χριστοφορίδης μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε συγχαρητήρια στους αθλητές του, ενώ αναφερόμενος στο ντεμπούτο του Κολομβιανού κεντρικού Joan Jaraba τόνισε πως είναι ένας αθλητής που θα βοηθήσει, έχει μαχητικότητα και διψάει να παίξει βόλεϊ.
Τάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας): «Φτάσαμε πάλι στην πηγή, αλλά δεν… ήπιαμε νερό. Το ματς κρίθηκε σε κάποιες καθοριστικές επιθέσεις που μάλιστα απέναντί μας είχαμε μισό μπλοκ. Είναι η λεπτομέρεια του βόλεϊ. Κάναμε λάθη, έκαναν και οι αντίπαλοί μας λάθη, γιατί αγχώθηκαν κι αυτοί, αλλά εμείς από την ένταση και την σπουδή μας να τελειώσουμε το σετ και να στείλουμε το ματς σε ται μπρέικ, την «πατήσαμε».
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στους αντιπάλους μας γιατί νομίζω παίχθηκε πολύ καλό βόλεϊ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δουλεύουν πολύ στην προπόνηση, αλλά θέλει υπομονή και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Δείξαμε μεγάλη αγωνιστικότητα και πιστεύω πως από το νέο χρόνο θα κάνουμε και τις νίκες που χρειαζόμαστε.
Αναφερόμενος στο ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Κολομβιανού κεντρικού Joan Jaraba, o κ. Χριστοφορίδης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν τον ξεκίνησα από την αρχή, έπαιξε με μόλις μια προπόνηση, αλλά είναι παιδί που έχει μεγάλη θέληση να παίξει βόλεϊ και εγώ θέλω τέτοια παιδιά, αθλητές στην ομάδα, που να έχουν στόχους, όχι μόνο να βοηθήσουν το Φίλιππο Βέροιας, αλλά και τον εαυτό τους.
Κώστας Προύσαλης (πασαδόρος Φίλιππου Βέροιας): «Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μου έφτασε πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ματς εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε… Πιέσαμε, ξέραμε πως έχουμε ένα αδύνατο σημείο, σε όλα αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε χωρίς διαγώνιο, ο Παναγιώτης (σ.σ Βαρβεσιώτης) προσπαθεί όπως όλα τα παιδιά εξάλλου. Στο 4ο σετ αν ήμασταν πιο αποφασιστικοί στο 16-12, ίσως να πηγαίναμε το παιχνίδι σε 5ο σετ, Ο Μίλωνας έπαιξε καλύτερα, ήταν πιο καλά διαβασμένος από εμάς, έχει καλό σύνολο καλό προπονητή, οπότε πήγε το παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Θέλει υπομονή και συνεχίζουμε.»
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.
Διακύμανση:
1ο σετ: 8-6, 16-13, 21-18, 25-21
2ο σετ: 6-8, 16-14, 21-19, 25-23
3ο σετ: 4-8, 11-16, 17-21, 23-25
4o σετ: 5-8, 12-16, 21-19, 25-22
*Οι πόντοι του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων προήλθαν: 4 άσσοι 57 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 30 λάθη αντιπάλων και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας οι πόντοι προήλθαν: 3 άσσοι, 53 επιθέσεις, 5 μπλοκ, 30 λάθη αντιπάλων.
Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-23, 23-25, 25-22) σε 103 λεπτά
Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Χανδρινός Σπύρος 25π. (23/35επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 81%υπ., 50%αρ.), Μπράιν 5 (3/7επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Ούρτσεβιτς 1 (1/3επ.), Καϊσλασάλο 20 (18/35επ., 2 μπλοκ), Λάππας 5 (5/14επ., 55%υπ., 27%αρ.), Ματσιέι 8 (3/6επ., 3 μπλοκ, 2 άσσοι) / Χανδρινός Άρης (λ. - 85%υπ., 50%αρ.), Μούχλιας 4 (4/6επ.), Βελούδης (λ), Τσαρκάτογλου.
Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος 2π. (2/3επ.), Προύσαλης 1 (1/2επ.), Ρουμελιωτάκης 13 (13/32επ., 72%π., 44%αρ.), Βαρβεσιώτης 13 (9/23επ., 1 μπλοκ, 3 άσσοι), Σονάρι 11 (10/13επ., 1 μπλοκ), Στουντζίσκι 14 (12/25επ., 2 μπλοκ, 55%υπ., 32%αρ.) / Μπουράκης (λ. - 70%υπ., 60%αρ.), Στεφανίδης, Γιαράμπα 7 (6/9επ., 1 μπλοκ), Σιούτης, Κουπατσιάρης.

Δηλώσεις του προπονητού και παικτών του Φιλίππου 

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης δήλωσε: "Παίξαμε καλά αλλά η απώλεια των δύο πρώτων σετ στις λεπτομέριες μας κόστισε. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τα δίνουν όλα στην προπόνηση και αυτό θα βγει στον αγώνα. Σήμερα για κάποιες στιγμές που παίξαμε καταπληκτικά και στιγμές που παίξαμε καλά αλλά κάναμε το εύκολο λάθος στα τελειώματα των σετ. Το βόλεϊ κρίνεται στη λεπτομέρια και για το σετ και για τον αγώνα. Ο Γιαράμπα που πήραμε είναι πολύ καλός και δυνατός αθλητής. Θα μας βοηθήσει πολύ. Θα κάνουμε ακόμα δύο προσθήκες. Έχουμε φτιάξει μία νεανική ομάδα. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα Προύσαλη με την ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει. Πηγαίνει στον Ολυμπιακό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία". Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν τον ξεκίνησα από την αρχή, έπαιξε με μόλις μια προπόνηση, αλλά είναι παιδί που έχει μεγάλη θέληση να παίξει βόλεϊ και εγώ θέλω τέτοια παιδιά, αθλητές στην ομάδα, που να έχουν στόχους, όχι μόνο να βοηθήσουν το Φίλιππο Βέροιας, αλλά και τον εαυτό τους.

 

Ο πασαδόρος του Φιλίππου Βέροιας Κώστας Προύσαλης που αγωνίστηκε τελευταία φορά με τον Φιλίππο  είπε: «Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μου έφτασε πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ματς εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε… Πιέσαμε, ξέραμε πως έχουμε ένα αδύνατο σημείο, σε όλα αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε χωρίς διαγώνιο, ο Παναγιώτης (σ.σ Βαρβεσιώτης) προσπαθεί όπως όλα τα παιδιά εξάλλου. Στο 4ο σετ αν ήμασταν πιο αποφασιστικοί στο 16-12, ίσως να πηγαίναμε το παιχνίδι σε 5ο σετ, Ο Μίλωνας έπαιξε καλύτερα, ήταν πιο καλά διαβασμένος από εμάς, έχει καλό σύνολο καλό προπονητή, οπότε πήγε το παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Θέλει υπομονή".

 

Ο Παναγιώτης Βαρβεσιώτης του Φιλίππου είπε: "Συγχαρητήρια στο Μίλωνα. Εμείς είμαστε κουρασμένοι. Είχαμε κάποιες δυσκολίες. Το παλέψαμε αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά θα βρούμε τα πατήματα μας. Προσωπικά δεν είμαι πολύ έμπειρος στην κατηγορία αλλά δουλεύω και προσπαθώ για το καλύτερο".

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...