ΚΟΡΩΝΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ *Του Γιάννη Γεωργουδάκη,  Εκπαιδευτικού

ΚΟΡΩΝΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ *Του Γιάννη Γεωργουδάκη, Εκπαιδευτικού

Καλή μας χρονιά

Δυο χρόνια πέρασαν από την έλευση στην καθημερινότητά μας του ζόφου της πανδημίας που άφησε πίσω της, πίκρες, δάκρια κι ανυπολόγιστες ανθρώπινες απώλειες.

Με την ευχή να πάει και να μη γυρίσει (μαζί με τον παλιό τον χρόνο) και με διάθεση σκωπτική, ας θυμηθούμε ότι μέσα σ’ αυτά τα χρόνια άνθησαν σε όλο τον κόσμο (καθόσον η ανθρώπινη βλακεία είναι διεθνής) ορισμένες «εναλλακτικές» απόψεις -περίπου 2000 σύμφωνα με ερευνητές- γύρω από τον covid και την διαχείρισή του, που στην καλύτερη των περιπτώσεων βγάλανε (κι ακόμη βγάζουν) γέλιο.

Έτσι από τον πρώτο κι όλας καιρό το διαδίκτυο κατακλίστηκε με «αλήθειες» από αυτούς που «ξέρουν»! Τα μηνύματα ήταν γεωπολιτικά από τους γκουρού του είδους. Ο κορονοϊός έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο ως βιολογικό όπλο μας ψιθύρισαν. Ναι αλλά ποιοι το κατασκεύασαν ρωτήσαμε. Όσο ξεπάστρευε τους Κινέζους μας έλεγαν ότι το φτιάξανε οι Αμερικάνοι «για να τους μάθουν να φέρονται τα γατάκια τους Κινέζους». Μόλις βέβαια ο ιός μπούκαρε στην Αμερική (οι ίδιοι) μας κλείνανε το μάτι με νόημα. Οι Κινέζοι το φτιάξανε, γιατί τους βάλανε δασμούς οι Αμερικάνοι (αμ τι νόμιζαν). Υπάρχει βέβαια κι ο λαϊκός μύθος μου μιλάει για τον μικρό Κινέζο τον Γιού , που σκόνταψε κι έσπασε το μπουκάλι με το μαγικό ζωμό.

Στη συνέχεια σκάσαν μύτη τα εμβόλια και απ’ το πουθενά, μας προέκυψαν οι ψαγμένοι περί τα επιστημονικά: Οι έχοντες βαθιά γνώση βιολογίας αναρτούσαν στα social media πως τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να αλλάζουν το DNA και να μας κάνουν γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς (δηλαδή ποιοι και πώς και τι;)

Όοοοχι ούρλιαζαν οι «γνώστες» της τεχνολογίας ομνύοντας πως τα εμβόλια περιέχουν μικροτσίπ. Μόλις κάνουμε το εμβόλιο, μπορούν να μας συνδέσουν με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης!!! Και τότε υπάρχει δυνατότητα να μας εντοπίζουν ακόμα και μέσω κάμερας (τη βάψανε οι παντρεμένοι). Πολύ ποιο κατανοητό, αλλά εξίσου σατανικό το σενάριο, ότι τα δίκτυα G5 εί ναι που προκαλούν τη νόσο του κορωνοϊ ού και τέλος, ότι η χρήση μάσκας ενεργοποιεί τον κορονοϊό ανάμεσα στους ανθρώπους. Τόσο απλά.

Από το ξεκίνημα βέβαια της πανδημίας υπήρχαν (και υπάρχουν) οι αγνοί και άδολοι αρνητές, που αρχικά υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, άρα το εμβόλιο περιέχει φυσιολογικό ορό. Κατόπιν έβαλαν νερό στο κρασί τους (και στον φυσιολογικό ορό). Ναι μεν υπάρχει ο ιός, αλλά είναι πιο αθώος από την εποχική γρίπη και σκοτώνει λιγότερους ανθρώπους. Μόλις τα κρούσματα φούντωσαν το γύρισαν το σενάριο. Οι γιατροί φταίνε που παίρνουν περίπου 2.000 ευρώ εάν καταγράψουν σαν αιτία θανάτου ενός ασθενή τις επιπλοκές από κορωνοϊό. Χαριτωμένες απόψεις.

Πολύ ποιο επικίνδυνοι όμως ήταν οι «γιατροί» του διαδίκτυού και των καναλιών που πάντα υπάρχουν. Αυτοί που έχουν το φάρμακο δια πάσαν νόσον. Έτσι μάθαμε ότι πίνοντας ζεστό νερό, μειώνεται το φορτίο του κορονοϊού στο λαιμό μας ή πως η κατανάλωση χλωρίνης, αλκοόλ, σκόρδου, βιταμίνης C ή ούρων αγελάδας (!) μπορεί να σκοτώσει τον ιό ή να προφυλάξει από τη λοίμωξη. Και φυσικά οι τηλεπωλητές που πουλάγανε εναλλάξ επιστολές του Ιησού και αλοιφή για τον κορωνοϊό! Και για να μην ξεχνιόμαστε ότι η «ιατρική συμβουλή» πως είναι καλύτερα να περιμένουμε να βγουν τα καλά εμβόλια και να μην εμβολιαστούμε τώρα, σκότωσε δυστυχώς πολύ κόσμο.

Κι επειδή κάθε παραμύθι πρέπει να έχει έναν κακό, ο κορονοϊός και η πανδημία ήταν σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για να ερημώσει τον κόσμο. Καπάκι μετά ο ίδιος ο Γκέιτς έβγαλε τους εμβολιασμούς που είναι ένας τρόπος στείρωσης του πληθυσμού. (Τώρα γιατί να το κάνει αυτό ο Γκέιτς δεν μας εξήγησαν)

Οι θρησκευτικές αποχρώσεις της παράνοιας δεν μπορούσαν να λείπουν από το κορωνοτσίρκο. Έτσι μάθαμε ότι η επιδημία είναι ένα εγκληματικό σχέδιο, που προωθούν οι παγκόσμιες ελίτ (Ρότσιλντ, Λέσχη Μπίλνερμπεργκ κλπ) με στόχο να δημιουργήσουν έναν κόσμο χωρίς την παρουσία του Θεού. Ή ότι τα εμβόλια περιέχουν μεταλλικά νανοσωματίδια και το ένζυμο λουσιφεράση (;), συνδέοντας τον εμβολιασμό με τη Βιβλική προφητεία και το σημάδι του θηρίου γιατί τρία εμβόλια =τρία εξάρια (ευρυματικόοοο).

Και φυσικά, επειδή διαχρονικά «ο γείτονάς μου είναι ο καλύτερος εχθρός μου», ο κορονοϊός ενεργοποίησε ρατσιστικές κορώνες καθώς τα καθάρματα οι Αλβανοί (ή Τούρκοι, ή Σκοπιανοί ανάλογα με τον εισηγητή) δεν προσβάλλονται από τον κορονοϊό διότι έχουν εξαιρετικά ανθεκτικό ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στο DNA τους!!!

Αυτές είναι μόνο ενδεικτικά ορισμένες από τις δημιουργίες του ανθρώπινου νου όταν κοιμάται. Η αποτύπωση και καταγραφή του συνόλου, θα χρειαζόταν ασφαλώς ένα πολυσέλιδο τόμο (κάτι σαν τον Τσελεμεντέ)

Εν κατακλείδι γεροί νάμαστε να τα θυμόμαστε.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Σπυρ. Πασσιά σε ηλικία 86 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Σπυρ. Πασσιά σε ηλικία 86...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...