Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων υποδομών  του ΝΠΣ  ΒΕΡΟΙΑ

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων υποδομών του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (5-6/2) στους αγώνες των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχουν ως εξής:

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ U 19

Την ετοιμότητα της ομάδας τσέκαρε ο προπονητής της ομάδας της Βέροιας U19 κος Ανθυμιάδης Α. εν όψη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για την έναρξη του πρωταθλήματος με νίκη 1-0 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Θεσ/νίκης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Για την ομάδα της Βέροιας συμμετείχαν οι Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Φωτόπουλος, Καρασαρίδης, Τασιόπουλος, Περπερίδης, Ισαακίδης, Μιχαηλίδης, Γιαγτζίδης, Μωυσίδης, Μπεκιαρίδης. Επίσης συμμετείχαν και οι Καραγιάννης, Τσέας, Μελιόπουλος, Αδαμίδης, Βουδούρης, Τάσο.

Το γκολ για την ομάδα της Βέροιας πέτυχε ο Λουτζιανιώτης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Μακεδονίας (4ος Όμιλος)

Ρεπό είχε η ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας στην ειδική κατηγορίας Κ16

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Ημαθίας

Ακόμα μία νίκη εκτός έδρας πείρε η ομάδα της Βέροιας στην κατηγορία Κ16 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας απέναντι στην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Βέροιας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν απειλήθηκε σημαντικά από την ομάδα της Νάουσας Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-2. Στα τελευταία μάλιστα λεπτά η Βέροια έχασε πέναλτι που θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ Η αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Γιαννακοχωρίου. Μετά το τέλος του αγώνα η Δκση των τμημάτων υποδομής της ομάδας παρέθεσε γεύμα στην αποστολή σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Κεσίδης, Κουκούγια, Παπακώστας, Ψαρογιάννης, Παπαπέσιος, Βασιλείου, Ζήμνας, Χιονίδης, Νατσιούλας. Αγωνίστηκαν και οι Τζιμουλίκος, Μπόσι, Λαζαρίδης, Γιούρος

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ16: Διαμαντόπουλος, Καφτηράνης, Δούκας, Νικόπουλος, Μούκας, Παναγιωτίδης (Αναστασόπουλος), Κετόγλου (Τσάνι), Αδαμίδης, Λαφάρας, Σαββίδης (Κόρο), Χατζηπάντος (Καρύδας).

ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ της Βέροιας πέτυχαν οι Βασιλείου (αυτογκόλ), Καρύδας.

Διαιτητής του αγώνα ο κος Σαμαράς Α.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 15 ΕΠΣ Μακεδονίας (Ειδική Κατηγορία)

Έναν πολύ ενδιαφέρον με πολλές φάσεις αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές ανάμεσα στην ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας στην ειδική κατηγορίας Κ15 απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Θες/νίκης Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό όμως η ομάδα της Βέροιας έδειξε ότι θέλει περισσότερο την νίκη και κατάφερε να την πάρει με τελικό σκορ 2-0. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις GOLDEN BOYS Αξίζουν συγχαρητήρια και οι 2 ομάδες για το ήθος και την συμπεριφορά που έδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα τιμώντας μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα με ενός λεπτού σιγή την απώλεια του αδικοχαμένου φιλάθλου Αλκη Καμπανού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ15: Μπόσινας (Σιουκιούρογλου), Μελιόπουλος, (Θυμιόπουλος), Τσουλτίδης (Καρασαββίδης), Αβετίδης (Βράνας), Βήτος, Στραβέλας, Χατζηθεοδώρου (Δάρλας), Βασιλακάκης, Παπαδόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ τη ομάδας της Βέροια πέτυχαν οι: Βασιλακάκης, Δάρλας.

Διαιτητής του αγώνα ο κος Εξαδάχτυλος Ι.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ12 – Κ10 – Κ8 – Κ6

Τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Κουλούρας τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και ΑΕΤΟ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ προσφέροντας συγκλονιστικές στιγμές στους θεατές.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 14 ΕΠΣ Ημαθίας

Την 8 η σερί νίκη της πανηγύρισε η ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας στην κατηγορία Κ14 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση και της 12ης αγωνιστικής πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου μέχρι εκείνη την στιγμή ομάδα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κουλούρας και βρήκε την ομάδα της Βέροιας νικήτρια με 3-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ14: Καρασαρίδης Χ, Βασιλείου, Λαμπριανίδης, Μουρατίδης, Κατσαβός, Θυμιόπουλος, Καρασαββίδης, Καρατάσιος, Κονσουλάκης, Λουτζιανιώτης, Γελαδάρης. Επίσης συμμετοχή κατέγραψαν οι Καρασαρίδης Θ., Ντοκάϊ, Κεχαγιάς, Τρούπκος, Σγουρός, Βήτος, Παπάζογλου.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Χριστοδούλου, Τίγκας, Παπαδόπουλος, Μπόκι, Δάϊος, Θεοδοσίου, Χιονίδης, Τσιμουλίκος, Δημησίκος, Μίγγας, Ρέντης. Επίσης συμμετοχή είχαν οι Κόμνης, Τσιάπας, Φουντης, Πιτάκης, Αγγελίδης, Βασιλειάδης, Σερδαρίδης.

ΣΚΟΡΕΡ: Το γκολ της Βέροιας πέτυχαν οι Θυμιόπουλος (πεν), Γελαδάρης, Κεχαγιάς.

Διαιτητής του αγώνα ο κος Γκαλαϊτζής.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...