Βόλει Φίλιππος . Ανακοίνωση ενημέρωση για την επιστροφή της ομάδας από την Σάμο.

Βόλει Φίλιππος . Ανακοίνωση ενημέρωση για την επιστροφή της ομάδας από την Σάμο.

Ανακοίνωση - ενημέρωση εξέδωσε το Δ.Σ της ομάδας Βόλει του Φιλίππου σχετικά με την επιστροφή της αποστολής από την Σάμο.

" Το ΔΣ του Α.Π. Σ Φίλιππου Βέροιας, με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με την παραμονή της αποστολής μας στη Σάμο, αλλά και την καθυστερημένη επιστροφή της στη Βέροια, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ξεκαθαρίζει τα εξής:
Όπως ήταν γνωστό από τις παραμονές του αγώνα Κυπέλλου στη Σάμο με τον ΑΣ Κέρκη, η αποστολή της ομάδας μας κατέβηκε στο νησί, την ύστατη ώρα, χάρις στην βοήθεια που παρείχε επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε τα έξοδα που απαιτούνταν για το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων.
Ωστόσο, τα εισιτήρια που κλείστηκαν, ήταν μόνο για την μετάβαση της ομάδας στη Σάμο, καθώς υπήρχε μόλις ένα εισιτήριο διαθέσιμο για την επιστροφή!
Το οποίο άμεσα η διοίκηση έκλεισε στο όνομα τον αθλητή Αλέξανδρου Γραμμενούδη, προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρά στη Θεσσαλονίκη και να είναι συνεπής στην εργασία του, μιας και ουδείς άλλος εκ της αποστολής είχε την Πέμπτη επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Παράλληλα η διοίκηση τελούσε εν αναμονή της επικείμενης ανακοίνωσης της Πέμπτης από την ΕΣΑΠ για την έναρξη των πλέι άουτ. Σε περίπτωση που οι αγώνες θα ξεκινούσαν το Σαββατοκύριακο, η σκέψη μας ήταν, η ομάδα να μην επιστρέψει στην έδρα της και να μεταβεί από τη Σάμο απευθείας στην Κρήτη, προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω ταλαιπωρία με άσκοπες μετακινήσεις.
Γεγονός είναι, ότι κάποια μέλη της αποστολής γνώριζαν αυτό το ενδεχόμενο και κάποια άλλα όχι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία σύγχυση στα αποδυτήρια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Το απόγευμα της Τετάρτης 23/2, είχαμε την ανακοίνωση απαγορευτικού απόπλου, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να διανυκτερεύσει μέχρι σήμερα στη Σάμο, αφού η διοίκηση έκλεισε για αύριο Παρασκευή εισιτήρια για την επιστροφή της υπόλοιπης ομάδας στην έδρα της.
Μετά από τις παραπάνω εξηγήσεις, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι ισχυρισμοί του τύπου «παρατήσαμε τους αθλητές στη Σάμο» η «”ξέμειναν” στο νησί», είναι συκοφαντικοί, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μοναδικό στόχο έχουν τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και τη σπίλωση του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου.
Κάτι που ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, με τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας, θεωρούμε τουλάχιστον ανέντιμο και… χτύπημα κάτω απ’ τη ζώνη, που ως γνωστόν δεν συνάδει με το “fair play” αλλά και το αθλητικό πνεύμα.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...