Τελευταίο αντίο στον γιατρό Νίκο Παπαγιαννούλη

Τελευταίο αντίο στον γιατρό Νίκο Παπαγιαννούλη

Στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στη Βέροια η εξόδιος ακολουθία του γιατρού Νίκου Παπαγιαννούλη. Ο αγαπητός γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη σε ηλικία 65 ετών.

Η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό στις 3.30μμ.

 

Συλλυπητήριο δημάρχου Βέροιας

Η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, εκφράζει στους οικείους του, τη βαθύτατη θλίψη όλων για τον θάνατο του επί χρόνια εξαιρετικού φίλου, ιατρού της Βέροιας Νίκου Παπαγιαννούλη, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Νίκος υπήρξε πάντα λαμπρό παράδειγμα ενεργού πολίτη με αξιέπαινη κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική δράση. Διακρίθηκε στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, για την οξύνοια, το ήθος, την κοινωνική ευαισθησία και την επιστημονική αρτιότητα που χαρακτήριζαν την επαγγελματική του καριέρα ως ιατρού της πόλης. Ήταν γνωστός σε όλους για την ευθυκρισία καθώς και την συνέπεια λόγου και έργων που διέκριναν την πολιτική και κοινωνική του παρουσία.

Η απώλεια του είναι απώλεια για όλη την κοινωνία της Βέροιας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος θα εισηγηθεί την κατάθεση χρηματικού ποσού στη μνήμη του, υπέρ του Γηροκομείου Βέροιας.

 

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Την Τρίτη 4 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Νίκος Παπαγιαννούλης, καταξιωμένος γιατρός στη Βέροια αλλά και ευρύτερα στο Νομό Ημαθίας και ταυτόχρονα ενεργός πολίτης σε όλη την πορεία της ζωής του.

Από τα φοιτητικά του χρόνια, στον καιρό της χούντας, υπήρξε στέλεχος του φοιτητικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη. Σε όλη σχεδόν την επαγγελματική του πορεία ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος  Βέροιας στη δεκαετία του 1990 . Ηταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου που υποστηριζόταν από τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου για τη Νομαρχία Ημαθίας το 2006.

Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής για μία τριετία.

Δεν χωράνε σε μία ανακοίνωση όλα αυτά στα οποία, ο Νίκος Παπαγιαννούλης  άφησε το αποτύπωμά του.Πολιτικά συγκροτημένος, και πάντα συνεπής με τις ιδέες και της αξίες της Αριστεράς, ήταν ταυτόχρονα ένας άνθρωπος με ευρύτατη καλλιέργεια, και αγάπη για την γνώση. Ίσως ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά που είχαμε την τύχη να συναντήσουμε. Ο Νίκος Παπαγιαννούλης  ήταν το στέλεχος  που με πραότητα και σοφία λειτουργούσε και συμπεριφερόταν όπως το κάθε απλό μέλος του κόμματος .

Όμως, εκείνο για το οποίο θα τον θυμόμαστε πάντα, ήταν η φυσική του ευγένεια, η προσήνεια και η καλοσύνη που πάντα τον χαρακτήριζαν. Τρέφαμε γι αυτόν βαθειά συντροφική αγάπη και απεριόριστο σεβασμό. Και το κύρος του ήταν ευρύτερο από τα πολιτικά όρια του πολιτικού του χώρου. Γι αυτό και στη σκέψη όλων μας θα είναι πάντα ζωντανός και πάντα ανάμεσά μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις δύο κόρες του.

Καλό ταξίδι σύντροφε Νίκο.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ 8ο...

 Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 η λογοτεχνική συντροφιά του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...