Βόλεϊ Παίζει... μια κατηγορία σήμερα ο Φίλιππος Βέροιας στην Ορεστιάδα!

Βόλεϊ Παίζει... μια κατηγορία σήμερα ο Φίλιππος Βέροιας στην Ορεστιάδα!

Έναν αγώνα, μία κατηγορία δίνει σήμερα  Τετάρτη 4 Μαϊου στις 19.00 στο κλειστό της Ορεστιάδας η ομάδα μας που αντιμετωπίζει τον τοπικό Άθλο, σε μία αναμέτρηση «δίχως αύριο» για την παραμονή των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» στη Volleyleague.

Τα παιδιά του Τάκη Χριστοφορίδη αναμένεται να τα δώσουν όλα προκειμένου ισοφαρίζοντας 1-1 τις νίκες να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, επιστρέφοντας τη σειρά των αγώνων σε 3ο ματς στη Βέροια (7/5), όπου θα κριθεί οριστικά το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ της επόμενης σεζόν.

H αποστολή του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας, που ταξίδεψε το μεσημέρι πλήρης για την ακριτική έδρα, έφτασε στην Ορεστιάδα το βράδυ και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Τάκης Χριστοφορίδης έχει προγραμματίσει για το πρωί της Τετάρτης προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, που φέρει το όνομα του θρυλικού «αετού» του ελληνικού βόλεϊ «Ν. Σαμαράς», που μεγαλούργησε με τη φανέλα των «πράσινων» του Έβρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αίτημα της διοίκησης του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας προς την διοργανώτρια αρχή των αγώνων, για χρήση του Video Check, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα η ΕΣΑΠ απάντησε ως εξής: Σε απάντηση της επιστολής σας σχετικά με την διάθεση του Video Check για τις ανάγκες του αγώνα ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ σας ενημερώνουμε ότι παρά την θετική διάθεση της ΕΣΑΠ για την διάθεση του συστήματος, λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν υπάρχει διαθέσιμος χειριστής της πλατφόρμας που να μπορεί να ταξιδέψει στην πόλη της Ορεστιάδας την Τετάρτη 4 Μαϊου».

Δηλώσεις

Τάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας): «Πάμε να παίξουμε στην Ορεστιάδα, ελεύθερα και χωρίς άγχος. Έχουμε προετοιμαστεί, όσο μπορούμε καλύτερα για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας ανήκουν για την παραμονή. Νομίζω πως στο β’ ματς το άγχος θα το έχει η Ορεστιάδα, αφού αν χάσει, το πλεονέκτημα έδρας επιστρέφει πάλι στη Βέροια».

Παναγιώτης Βαρβεσιώτης (Διαγώνιος Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας): «Αύριο είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς... Αν κερδίσουμε φέρνουμε τη σειρά των αγώνων στα ίσα και έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την παραμονή μας. Στον προηγούμενο αγώνα όλα τα παιδιά δώσαμε το 100% και το ίδιο θα πράξουμε και στην Ορεστιάδα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε.

Αλέξανδρος Γραμμενούδης (Πασαδόρος Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας): «Το αυριανό παιχνίδι με την Ορεστιάδα αποτελεί για εμάς «ζήτημα ζωής και θανάτου». Θεωρώ πως κάθε αθλητής που έρχεται να παίξει στον Έβρο, νιώθει την φιλοξενία των φιλάθλων της ακριτικής έδρας. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα. Όπως και στη Βέροια, θα μπούμε με το ίδιο πάθος και θα διεκδικήσουμε από την αρχή ό,τι μας ανήκει. Έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα τακτικά και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...