Στη Νάουσα χθες ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Πρ. Εμφιετζόγλου

Στη Νάουσα χθες ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Πρ. Εμφιετζόγλου

Μαζί του οι δύο υποψήφιοι στην Ημαθία, Κώστας Γιοβανόπουλος και Ξενοκράτης Σακλάς




Τη Νάουσα επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 13 Μαΐου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει σε πόλεις της Ελλάδας και της παρουσίασης των θέσεων του κόμματός του, ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Παράλληλα παρουσιάζει και υποψηφίους του, στο ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου – ομιλία του στο κτήριο της Βέτλανς, τον καλωσόρισε με συγκίνηση ο υποψήφιος από τη Νάουσα Ξενοκράτης Σακλάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος από τη Βέροια, Κώστας Γιοβανόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «θα θυμόμαστε τη σημερινή μέρα για πάρα πολλά χρόνια, γιατί βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με ένα απίστευτο οικουμενικά ελληνικό μέγεθος, τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, που είναι μία ασύγκριτη μορφή για την οποία πολλές δεκάδες χρόνια οι άνθρωποι θα έχουν να λένε, εντός και εκτός χώρας και θα είμαστε περήφανοι που τον γνωρίσαμε, που τον ακούσαμε». Ο κ. Γιοβανόπουλος κάλεσε τους παρισταμένους «να μεταλαμπαδεύσουν τη λάμψη του φάρου του κ. Εμφιετζόγλου και σε άλλους πολίτες».

Για τους υποψήφιους της Ημαθίας


Σε ερώτηση προς τον Πρόεδρο για την προεκλογική του περιοδεία, την ανακοίνωση υποψηφίων του και την εκπροσώπηση του κόμματός του στην Ημαθία, οι δύο εκ των οποίων, οι κ.κ Γιοβανόπουλος και Σακλάς, καθόταν δίπλα του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- τόνισε οτι ο στόχος είναι να δημιουργηθούν κοιτίδες σιγά-σιγά σε όλη τη χώρα και να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια, διότι δεν γνωρίζει κανείς πότε θα γίνουν εκλογές.

«Η Πατριωτική Ένωση θα αγωνιστεί ώστε να έχουμε ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα, να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για την αλήθεια και για την για την οικονομική καταστροφή που υφίσταται η χώρα, διότι το μέλλον προβλέπει καταστροφές και σε οικονομικό και σε εθνικό επίπεδο», τόνισε.


Ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρθηκε «στη νέα συμφωνία, χειρότερη από τις Πρέσπες, που ετοιμάζεται για το Αιγαίο μυστικά από την κυβέρνηση», όπως είπε και αναφέρθηκε και στις σχέσεις ΗΠΑ, Τουρκίας και Ελλάδας χαρακτηρίζοντας κρίσιμη την επόμενη περίοδο. «Γι΄ αυτό κατεβήκαμε στην πολιτική, διότι εδώ και χρόνια μου ζητούσαν να το κάνω, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν δική μου δουλειά. Όμως, τώρα οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες και αποφασίσαμε με άξιους συνεργάτες να προχωρήσουμε. Ήδη έχω εδώ δίπλα μου δύο συνεργάτες από την Ημαθία, τους οποίους πρέπει να βοηθήσετε με κάθε δύναμη να περάσουν το μήνυμα, για να είμαστε δυνατοί στη Βουλή. Διότι εσείς θα είστε δυνατοί στη βουλή, εσείς θα μπορέσετε να βοηθήσετε μέσω ημών την πατρίδα μας, την οικονομική της ανάπτυξη για να μείνουν τα παιδιά μας στη χώρα μας, να κάνουν οικογένειες, για να μη μας γεμίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετανάστες και να αντικατασταθούν οι Έλληνες με μουσουλμάνους, εκεί που μας πάνε», πρόσθεσε ο κ. Εμφιετζόγλου, αναφερόμενος στις μεγάλες μονάδες που γίνονται στα νησιά για την υποδοχή μεταναστών.

Για τη Νάουσα

Για την επιλογή της Νάουσας, για την χθεσινή ομιλία, είπε: «Με συγκίνησε η ιστορία για το ολοκαύτωμα της Νάουσας. Βρίσκομαι στην πανέμορφη αυτή πόλη, με αγάπη για τους κατοίκους που έχουν την φλόγα της ελευθερίας, της πατρίδας μέσα τους. Βρίσκομαι με ανθρώπους που έχουν την πατρίδα πάνω από όλα και νιώθω τιμή για αυτό…»

Για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία

Ο πρόεδρος, ρωτήθηκε για «την περίπτωση που πιάσει το όριο 3% και μπει στη βουλή και χρειαστεί τη βοήθειά του η Νέα Δημοκρατία, τι θα κάνει…»

Όπως είπε, «στην περίπτωση αυτή, η πατριωτική ένωση θα πει στο κόμμα αυτό αν συμφωνεί με το πρόγραμμά του, αν θα τηρήσετε την ΑΟΖ, αν θα επεκτείνεται τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, αν θα εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που έχουμε στη θάλασσα μας, που αν το είχε κάνει η Ελλάδα θα ήταν Παράδεισος αντί να βογκάει κάτω από τις τιμές του ρεύματος, αν θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού μπροστά στο κίνδυνο να μας κατακτήσουν οι μουσουλμάνοι και εάν αν συμφωνούν με αυτά ,τότε και εμείς θα τους υποστηρίξουμε, με εθνικές προϋποθέσεις για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων, γιατί η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 19...

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την ασφάλεια  των μαθητών

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την...

Σε καθημερινή βάση με μέριμνα την ασφάλεια των μαθητών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...