Στη Νάουσα χθες ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Πρ. Εμφιετζόγλου

Στη Νάουσα χθες ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Πρ. Εμφιετζόγλου

Μαζί του οι δύο υποψήφιοι στην Ημαθία, Κώστας Γιοβανόπουλος και Ξενοκράτης Σακλάς
Τη Νάουσα επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 13 Μαΐου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει σε πόλεις της Ελλάδας και της παρουσίασης των θέσεων του κόμματός του, ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Παράλληλα παρουσιάζει και υποψηφίους του, στο ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου – ομιλία του στο κτήριο της Βέτλανς, τον καλωσόρισε με συγκίνηση ο υποψήφιος από τη Νάουσα Ξενοκράτης Σακλάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος από τη Βέροια, Κώστας Γιοβανόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «θα θυμόμαστε τη σημερινή μέρα για πάρα πολλά χρόνια, γιατί βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με ένα απίστευτο οικουμενικά ελληνικό μέγεθος, τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, που είναι μία ασύγκριτη μορφή για την οποία πολλές δεκάδες χρόνια οι άνθρωποι θα έχουν να λένε, εντός και εκτός χώρας και θα είμαστε περήφανοι που τον γνωρίσαμε, που τον ακούσαμε». Ο κ. Γιοβανόπουλος κάλεσε τους παρισταμένους «να μεταλαμπαδεύσουν τη λάμψη του φάρου του κ. Εμφιετζόγλου και σε άλλους πολίτες».

Για τους υποψήφιους της Ημαθίας


Σε ερώτηση προς τον Πρόεδρο για την προεκλογική του περιοδεία, την ανακοίνωση υποψηφίων του και την εκπροσώπηση του κόμματός του στην Ημαθία, οι δύο εκ των οποίων, οι κ.κ Γιοβανόπουλος και Σακλάς, καθόταν δίπλα του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- τόνισε οτι ο στόχος είναι να δημιουργηθούν κοιτίδες σιγά-σιγά σε όλη τη χώρα και να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια, διότι δεν γνωρίζει κανείς πότε θα γίνουν εκλογές.

«Η Πατριωτική Ένωση θα αγωνιστεί ώστε να έχουμε ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα, να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για την αλήθεια και για την για την οικονομική καταστροφή που υφίσταται η χώρα, διότι το μέλλον προβλέπει καταστροφές και σε οικονομικό και σε εθνικό επίπεδο», τόνισε.


Ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρθηκε «στη νέα συμφωνία, χειρότερη από τις Πρέσπες, που ετοιμάζεται για το Αιγαίο μυστικά από την κυβέρνηση», όπως είπε και αναφέρθηκε και στις σχέσεις ΗΠΑ, Τουρκίας και Ελλάδας χαρακτηρίζοντας κρίσιμη την επόμενη περίοδο. «Γι΄ αυτό κατεβήκαμε στην πολιτική, διότι εδώ και χρόνια μου ζητούσαν να το κάνω, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν δική μου δουλειά. Όμως, τώρα οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες και αποφασίσαμε με άξιους συνεργάτες να προχωρήσουμε. Ήδη έχω εδώ δίπλα μου δύο συνεργάτες από την Ημαθία, τους οποίους πρέπει να βοηθήσετε με κάθε δύναμη να περάσουν το μήνυμα, για να είμαστε δυνατοί στη Βουλή. Διότι εσείς θα είστε δυνατοί στη βουλή, εσείς θα μπορέσετε να βοηθήσετε μέσω ημών την πατρίδα μας, την οικονομική της ανάπτυξη για να μείνουν τα παιδιά μας στη χώρα μας, να κάνουν οικογένειες, για να μη μας γεμίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετανάστες και να αντικατασταθούν οι Έλληνες με μουσουλμάνους, εκεί που μας πάνε», πρόσθεσε ο κ. Εμφιετζόγλου, αναφερόμενος στις μεγάλες μονάδες που γίνονται στα νησιά για την υποδοχή μεταναστών.

Για τη Νάουσα

Για την επιλογή της Νάουσας, για την χθεσινή ομιλία, είπε: «Με συγκίνησε η ιστορία για το ολοκαύτωμα της Νάουσας. Βρίσκομαι στην πανέμορφη αυτή πόλη, με αγάπη για τους κατοίκους που έχουν την φλόγα της ελευθερίας, της πατρίδας μέσα τους. Βρίσκομαι με ανθρώπους που έχουν την πατρίδα πάνω από όλα και νιώθω τιμή για αυτό…»

Για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία

Ο πρόεδρος, ρωτήθηκε για «την περίπτωση που πιάσει το όριο 3% και μπει στη βουλή και χρειαστεί τη βοήθειά του η Νέα Δημοκρατία, τι θα κάνει…»

Όπως είπε, «στην περίπτωση αυτή, η πατριωτική ένωση θα πει στο κόμμα αυτό αν συμφωνεί με το πρόγραμμά του, αν θα τηρήσετε την ΑΟΖ, αν θα επεκτείνεται τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, αν θα εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που έχουμε στη θάλασσα μας, που αν το είχε κάνει η Ελλάδα θα ήταν Παράδεισος αντί να βογκάει κάτω από τις τιμές του ρεύματος, αν θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού μπροστά στο κίνδυνο να μας κατακτήσουν οι μουσουλμάνοι και εάν αν συμφωνούν με αυτά ,τότε και εμείς θα τους υποστηρίξουμε, με εθνικές προϋποθέσεις για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων, γιατί η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εταιρεία ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ SECURITY βράβευσε τους καλύτερους του 2021! (φωτογραφίες)

Η εταιρεία ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ SECURITY βράβευσε τους καλύτερους...

Έχει ιδιαίτερη σημασία και σπανίζει την δύσκολη...

«Σάρωσε» τις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου της Αλεξάνδρειας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

«Σάρωσε» τις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου της...

Επίσκεψη στο Δημαρχείο και στο σύνολο των υπηρεσιών...

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας: Απαγορεύεται η φωτιά σε ύπαιθρο και δάση - Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας: Απαγορεύεται η φωτιά...

1. Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ημαθίας...

Σεμινάρια digital marketing από το Επιμελητήριο Ημαθίας και το ΚΕΒΙΔΙΜ του ΑΠΘ

Σεμινάρια digital marketing από το Επιμελητήριο Ημαθίας και το...

 Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας...

Δήμος Αλεξάνδρειας - Υπογράφηκε η σύμβαση για την “Προμήθεια συστημάτων έξυπνης πόλης και Βιώσιμης κινητικότητας”

Δήμος Αλεξάνδρειας - Υπογράφηκε η σύμβαση για την...

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας η σύμβαση για...

Μαγικό ταξίδι στον Πόντο για μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας

Μαγικό ταξίδι στον Πόντο για μαθητές και...

… ΕΤΥΧΕ ΝΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ … ΠΟΝΤΟ για μαθητές (9) και...

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την επικύρωση της Συνθήκης Απαγόρευσης Πυρηνικών Όπλων

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με την αρ. 112/2022 απόφασή...

Σε ετοιμότητα η Ημαθία για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Σε ετοιμότητα η Ημαθία για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

• «Η περσινή χρονιά έκλεισε χωρίς προβλήματα κι αυτός...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους- καταστηματάρχες και καταναλωτές ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο θα διαρκέσει δεκαπέντε ημερολογιακές...

Ανοίγει αύριο (26/4), Τρίτη του Πάσχα, η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης στο gov.gr, όπου θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν αιτήσεις ανάλογα με το ΑΦΜ τους, πώς θα κάνετε αίτηση.Πιο αναλυτικά, αύριο Τρίτη του...

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι πέντε μαθητές δημοτικού σχολείου θα έφερναν στο φως ένα αρχαιολογικό εύρημα κατά την διάρκεια του καθημερινού παιχνιδιού τους; Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στις...

Ένα 13 χρονο κορίτσι απο την περιοχή της Βέροιας είναι το θύμα του θανατηφόρου  τροχαίου που συνέβη μετά τη 1 το μεσημέρι , στο ύψος της Κουλούρας, στην λωρίδα με κατεύθυνση προς Αλεξάνδρεια - Θεσσαλονίκη. Σε...