. Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική. Ασταμάτητος ο Αστέρας Τριποτάμου 0-3 τον Εθνικό στα Γιαννιτσά

. Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική. Ασταμάτητος ο Αστέρας Τριποτάμου 0-3 τον Εθνικό στα Γιαννιτσά

Ολοταχώς προς την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία οδεύει ο Αστέρας Τριποτάμου του Τάσου Χουρσουζίδη που σάρωσε εκτός έδρας στα Γιαννιτσά τον τοπικό Εθνικό με 0-3. μετά το αποτέλεσμα αυτό και με το γεγονός οτι έχει κάνει και το ρεπό του η ομάδα της Ημαθίας μάλλον από την νέα χρονιά θα βρίσκεται στα "σαλόνια" εθνικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου


Αγωνιστικά, ο Αστέρας ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα των Γιαννιτσών που τα έδωσε όλα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Το πρώτο 45λεπτο έληξε με το λευκό 0-0 και τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις αντίπαλες εστίες.

Στην επανάληψη ο Τριπόταμος ήταν πιο αποτελεσματικός και στο 70' πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μετάι λίγο μέσα από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα  ο Χιντίδης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά Μπαλάφα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ενώ στο 80' οι Ημαθιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Βασιλείου, ο οποίος την τελευταία στιγμή ανακόπηκε, η μπάλα κατέληξε στον Μετάι που με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το τελικό 0-3!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καμπαλής, Χατζηλιάδης, Κυρτεγίδης, Γκογκολούδης, Γουστέρης, Καμπάνης (76' Λιτοβολής), Τσιλογλανίδης (85' Μιχαηλίδης), Σιδώρης, Χριστοφόρου, Σιδέρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσας, Γιτίδης, Τ. Παπαδόπουλος (60' Μπικιάρης), Κόλα (78' Μπρέγκου), Προβατίδης, Μετάι (83' Μανώλης), Γιόνδης (83' Τούφας), Αχαλινόπουλος, Μπουλάρι (78' Βασιλείου).

Τάσος Χουρσουζίδης." Κάναμε ακόμη  ένα βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας" 

Στο kerkidasport.gr μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Γιαννιτσών, ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου, Τάσος Χουρσουζίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο μας με την νίκη μας μέσα στην έδρα του Εθνικού Γιαννιτσών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που για ακόμα ένα παιχνίδι τήρησαν το πλάνο και έδειξαν σοβαρότητα απέναντι σ έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο, καταφέρνοντας να πετύχουμε το απόλυτο νικών στον όμιλο μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την καθολική κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, δεν αλλάξαμε κάτι στο τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά με τις αλλαγές που έγιναν καταφέραμε να δώσουμε ενέργεια και να προηγηθούμε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Από κει και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα καθώς βρήκαμε αρκετούς χώρους στις πλάτες του αντιπάλου, πετυχαίνοντας ακόμα δυο τέρματα. Ο αγωνιστικός χώρος στο εθνικό στάδιο Γιαννιτσών ήταν άψογος και μας βοήθησε να παίξουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους ανθρώπους του Εθνικού και να ευχηθώ στην ομάδα τους καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες. Κοιτάμε πλέον το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την Χανιώτη όπου με νίκη σφραγίζουμε και μαθηματικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι μια απαιτητική χρόνια με πολλά παιχνίδια και είναι ευκαιρία μπροστά στον κόσμο της Ημαθίας να κλειδώσουμε ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Εύχομαι ο κόσμος να είναι εκεί να μας συμπαρασταθεί σε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα για την ομάδα μας και υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να φύγουν χαρούμενοι απ το γήπεδο του Μακροχωρίου».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Μελιτέας Μελίτης 2-1
Αναγ. Επανομής - ΑΟ Χανιώτης 0-2
Εθνικός Γιαννιτσών - Αστέρας Τριποτάμου 0-3
Ρεπό: ΓΑΣ Σβορώνου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Αστέρας Τριποτάμου 9
2) ΑΟ Χανιώτης 5
3) ΠΑΟΚ Κρηστώνης 5
4) ΓΑΣ Σβορώνου 4
5) Αναγ. Επανομής 4
6) Εθνικός Γιαννιτσών 4
7) Μελιτέας Μελίτης 1 


5η αγωνιστική (25/05)

ΠΑΟΚ Κραστώνης -Εθνικός Γιαννιτσών

ΓΑΣ Σβορώνου-Αναγέννηση Επανομής

Αστέρας Τριποτάμου-ΑΟ Χανιώτης

Ρεπό: Μελιτέας Μελίτης

πηγή. 'Κ" 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...