Δύο παιχνίδια την Κυριακή για το Τουρνουά μπάσκετ

Δύο παιχνίδια την Κυριακή για το Τουρνουά μπάσκετ "Νοσταλγία" 2022

Την Κυριακή 28 Μαϊου 2022 διεξήχθησαν δύο παιχνίδια, τα τελευταία στο κλειστό ΔΑΚ Δ. Βικέλας, καιρού επιτρέποντος φυσικά.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ δεν είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους και ηττήθηκαν τελικά από τους HAVANA με σκορ 27-37 . Στο βραδινό παιχνίδι οι Basket Gurus συνέχισαν το σερί τους χάνοντας και από τους Texas Losers με σκορ 63-41.

Μπήκαν δυναμικά στον αγώνα οι παίκτες του Μωυσιαδη και με πιεστική άμυνα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο . Ο Βυζας ήταν εκπληκτικός σκοράροντας απο παντού , ο αρχηγός πλήγωσε το αντιπαλο καλάθι απο μέση απόσταση και ο  Κοτζάμπασης Α.  έκοψε αμέτρητα χιλιομετρα. Το δεύτερο ημίχρονο όμως δεν να κύλησε το ίδιο ομαλά , λίγο η αστοχία , λίγο η κούραση και επήλθε η ηττα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αμοιριδη .

Σκασμενοι απο τα κοψιδια και τα τσίπουρα η αρμάδα του Καρανάσιου στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην εμφανίστηκε στο γήπεδο . Στην επανάληψη όμως ο Τζιμος Κ .  πήρε το υπηρεσιακό του και σκόραρε κατά ριπάς , ο Σιδηρόπουλος έκανε πάρτυ στην ρακέτα και ο Καπαγερίδης σέρβιρε καλάθια από μέση απόσταση , κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα . 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Μωυσιαδης 5, Κοτζιαμπασης 2, Βύζας 12(2), Γαλανουδης 3, Κυπαρισσοπουλος, Αμοιρίδης 5. 

HAVANA: Παπαοικονόμου 2, Αργυρόπουλος 3(1), Καρανάσιος , Μόσχου, Μποροδημος 2, Τσιάρας, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 7, Ζηνδρος 4, Καπαγεριδης 6, Τζιμος 13. 

Στο βραδινό παιχνίδι η αρμάδα του Μπιζετα μπήκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο , βιαστικές επιθέσεις , αστοχία , σε συνδυασμό με την καλή άμυνα των αντιπάλων τους έβαλε σε χειμερία νάρκη . O Μάρτος Στ. όμως έδωσε το έναυσμα για την αφύπνιση με τριποντες βόμβες , ο Παπαδόπουλος καθάρισε το σκορ μέσα στην ρακέτα και ο Σιστακος χόρεψε την αντίπαλη άμυνα . Ένα καταιγιστικό τρίτο δεκάλεπτο και επήλθε η ηρεμία και η εύκολη νίκη .

Τρομεροί οι παικταραδες του  Κυβεντίδη στο πρώτο ημίχρονο , ο Τσιγάρας δεν είχε σταματημό , ο Κισιωτης έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι , και ο Σαλαμανης με τον Τζίνα σκόραραν από μέση απόσταση κρατώντας τον αγώνα στην ισοπαλία στο ημίχρονο . Ευτυχώς όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο και δεν χάλασε το μαγικό σερί τους στο τουρνουά όντας οι πρώτοι από το τέλος στην βαθμολογία για τρίτο συνεχόμενο τουρνουά . 

Texas Losers: Μάρτος 13(1),Πυρκας 4,Τσιπης 8,Καννελιδης 2,Παπαδοπουλος 14(1),Σιστακος 6,Κωστογλιδης 7,Παπαζησης 3,Μανουρας 6,Χατζης ,Σπυριδωνιδης.

BASKET GURU:Τσιγαρας 17(1),Ουζουνης 2, Τζινας 4,Σαλαμανης 6,Κισιωτης 8(2),Χατζηπαντος 2, Τζουρτζιας 2,Αλεξιου ,Χωματας, Κυβεντιδης,Δελλιος.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανηγυρικά στους τελικούς ο Φίλιππος Βέροιας - Με Χ.Α.Ν.Θ. για την άνοδο!

Πανηγυρικά στους τελικούς ο Φίλιππος Βέροιας - Με...

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στην 3η αγωνιστική των...

«Αυτοκτόνησε» ο Φίλιππος στη Γέφυρα - Σε τρίτο αγώνα η πρόκριση στον τελικό!

«Αυτοκτόνησε» ο Φίλιππος στη Γέφυρα - Σε τρίτο αγώνα η...

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ξανά ο Φίλιππος Βέροιας και...

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος Βέροιας!

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος...

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό μεταξύ του Φιλίππου και...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...