Νοσταλγία 2022. Συναρπαστικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 4/5 Ιουνίου.

Νοσταλγία 2022. Συναρπαστικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 4/5 Ιουνίου.

Ένα ακόμα σαββατοκύριακο κράτησε το τουρνουά Νοσταλγία 2022 αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών του με τέσσερα δυνατά παιχνίδια που έγιναν στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας . 
Η Αρχή έγινε το Σάββατο όπου στο πρώτο χρόνικα παιχνίδι οι ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ πήραν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά ενάντια στους ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ με σκορ 37-31. Ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι BASKET GURUS γνώρισαν την ήττα από τους HAVANA με σκορ 64-47. 
Την Κυριακή συνέχισαν με νίκες οι δύο αήττητες ομάδες του τουρνουά , στο απογευματινό παιχνίδι οι TEXAS LOSERS επιβλήθηκαν των MORFES BOYS23 με σκορ 53-43 και στο δεύτερο παιχνίδι οι ΘΥΕΛΛΑ νίκησαν τους DALTONS με σκορ 45-37. 

Στο απογευματινό παιχνίδι οι παίκτες του Μωυσιαδη κατάφεραν και πήραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος . Ο Γαλανουδης έκανε πάρτι στο ζωγραφιστο , οι Αμοιριδης και Βυζας βομβάρδιζαν από μακριά και ο  Κοτζάμπασης με τον Λαζάρου πίεσαν τα αντίπαλα ατού για να έρθει η πολυπόθητη νίκη . 
Δυναμικό παιχνίδι από την αρμάδα του Κατροτζανακη, που ήταν κοντά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Παπαγεωργόπουλος βέλος στον αιφνιδιασμό , ο Λιοτακης βράχος στην άμυνα και ο Ιωακειμίδης με 2 τριποντες βόμβες προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν . 
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Σαράφης 9(1), Γαλανουδης 11, Μωυσιαδης , Λαζάρου , Κοτζαμπάσης 2, Βύζας 6(1), Αμοιρίδης 9 , Κυπαρισσοπουλος.
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Ανδρεανιδης, Λιακόπουλος 4, Κατροτζανακης 4, Λιοτακης 3(1), Παπαγεωργόπουλος 10(1), Κιορπες 3, Ιωακειμίδης 7(2), Λαμπράκης Δ. , Λαμπράκης Κ. , Σουνελιδης .

Στο βραδινό παιχνίδι ύστερα από μια επική μάχη οι Havana επέστρεψαν στις νίκες παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ . Αιχμή του δόρατος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Τζιμος με τον Γκιλιοπουλο ,  τρομερό παιχνίδι από τον Μποροδημο, αέρινος ο Καρανάσιος  και εκτελεστής από μέση απόσταση ο Παπαοικονόμου δεν άφησαν περιθώριο αντίστασης στους αντιπάλους τους . 
Ακάθεκτοι οι ανεπανάληπτοι παίκτες του Κυβεντίδη , δεν έχασαν το σερί τους για ένα ακόμα παιχνίδι . Ο Κισιωτης οργάνωσε με μαεστρία , ο Τσιγάρας έτρεξε στον ανοιχτό χώρο σκοράροντας εύκολους πόντους , ο Τζινας χόρευε μέσα στην ρακέτα και οι Τζουρτζιας με τον Χατζηπαντο έβαλαν τα δυνατά τους αλλά δεν κατάφεραν αρκετά πράγματα . 
HAVANA : Τζιμος 15, Γκιλιοπουλος 8, Κοντοκωστας 4, Αργυρόπουλος 2, Καρανάσιος 6, Μποροδημος 10, Παπαοικονομου 7, Σιδηρόπουλος 6, Μόσχου 4, Τσιαρας 2
BASKET GURUS: Σαλαμανης 2, Χατζηπαντος 6, Κυβεντίδης 2, Κισιωτης 10, Τζιουρτζιας 5, Τσιγαρας 11, Τζινας 4, Ουζουνης 7.

Πύρειος νίκη για την αρμάδα του Μπιζετα που κατάφερε να διατηρήσει την αήττητη πορεία της στο τουρνουά . Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο , κάπου εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Τσίπης  σκοράροντας μέσα στην ρακέτα , ο Σιστακος έδωσε ρεσιτάλ από την γραμμή των 6,75 και οι Κωστογλιδης  με τον  Κανελιδη σκόραραν όταν η μπάλα έκαιγε για να καταφέρουν να πάρουν μια ακόμα νίκη . 
Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι παίκτες του Πολυμερή  , παίζοντας καταπληκτική άμυνα κατάφεραν να μπλοκάρουν τα αντίπαλα ατού , συνάμα ο Ελευθεριάδης  έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι , ο Τριγωνης οδεύει ολοταχώς για την πρώτη θέση στις τάπες στο τουρνουά και ο Γώγος  ανεπανάληπτος για ένα ακόμα παιχνίδι . Στην τελευταία περίοδο όμως δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν και επήλθε η ήττα . 
TEXAS LOSERS:ΜΑΡΤΟΣ 2,ΤΣΙΠΗΣ 13,ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 10(1),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 11(3),ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 9,ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ 2,ΜΑΝΟΥΡΑΣ 2,ΧΑΤΖΗΣ,ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ.
ΜORFES BOYS 23:ΓΩΓΟΣ 8,ΤΖΑΝΕΤΟΣ 4,ΤΡΙΓΩΝΗΣ 5(1),ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 12(2),ΓΑΒΡΗΛΑΚΗΣ 2,ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ 7,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 5(1),ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Το βραδινό παιχνίδι ήταν άγριας ομορφιάς , με το σύνολο του Κονδωνη  να συνεχίζει ακάθεκτο και αήττητο τον δρόμο προς την κορυφή ! Ο Χορμοβας  μαέστρος έδειξε στους συμπαίκτες του τον δρόμο για την νίκη , ο Αλεξόπουλος σταθερή αξία , ο Μπαλτζης με τον Χατζηπαυλιδης  πάλεψαν στο ζωγραφιστο και ο Μπουζικας με κρύο αίμα και 2 τρίποντα μαχαιριές στην τελευταία περίοδο έσβησε τα όνειρα των αντιπάλων για την διεκδίκηση της νίκης . 
Σε ρηχά νερά κινήθηκε η αρμάδα του Καραθανάση , έχοντας τους παίκτες σε άστοχη βράδυα . Ο Παπαδόπουλος  προσπάθησε να γυρίσει την ροή του αγώνα , ο Καραγιαννόπουλος καθάρισε τα ριμπάουντ , ο Κλωναρας  με τον  Μορφη σκόραραν από μακριά ο Αχτσης θωράκισε την άμυνα αλλά δεν ήταν αρκετά για να αποσοβήσουν την ήττα . 
ΘΥΕΛΛΑ: Ζαλώνης, Κονδωνης 2, Αλεξόπουλος 5(1), Μπαλτζης 6, Χατζηπαυλιδης 7, Μπουζικας 7(2), Μουρατίδης, Μόνας 2, Μπάμπαλης 4, Μουμτζίδης, Χορμόβας 12(2)
DALTONS: Παπαδόπουλος 16(2), Ποταμοπουλος 1, Καραγιαννοπουλος 6, Μπογδαμπειδης 3, Κλοναρας 6, Μορφης 5(1).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος Βέροιας!

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος...

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό μεταξύ του Φιλίππου και...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...