Τα παιδιά φωτογραφίζουν τον τόπο τους… Αποτελέσματα του Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας  «Σε κίνηση… Με το βλέμμα στον τόπο μου…»

Τα παιδιά φωτογραφίζουν τον τόπο τους… Αποτελέσματα του Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Σε κίνηση… Με το βλέμμα στον τόπο μου…»

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας με τίτλο: «Σε κίνηση… Με το βλέμμα στον τόπο μου…» που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, μετά από πρόταση της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας. 


Σκοπός του διαγωνισμού ήταν οι μαθητές/-ριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της Ημαθίας, με εργαλείο τη φωτογραφία, να γνωρίσουν τον φυσικό, ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο του τόπου τους και να τον καταγράψουν δημιουργικά με το φακό τους. Η διάρκεια του διαγωνισμού ήταν από τις 16 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου 2022.

Οι φωτογραφίες που υποβλήθηκαν από τα παιδιά αξιολογήθηκαν από τριμελή Κριτική Επιτροπή που αποτελούνταν από στελέχη του χώρου των εικαστικών τεχνών και της εκπαίδευσης. Η Κριτική Επιτροπή αποφάσισε να απονείμει το βραβείο (ένα tablet Lenovo) στη μαθήτρια του Γυμνασίου Επισκοπής, Ορδουλίδου Μαρία, για τη φωτογραφία της «Χωρίς Τίτλο» και επέλεξε τις 14 καλύτερες φωτογραφίες για να εκτυπωθούν και να εκτεθούν στο Δημαρχείο της Βέροιας. 


Το βραβείο και οι έπαινοι διάκρισης και συμμετοχής στην έκθεση θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Βέροιας την Δευτέρα 27/06/2022 και ώρα 11:00π.μ., ενώ έπαινοι συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα αποδοθούν σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν. 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας και το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας ευχαριστούν ιδιαίτερα και συγχαίρουν όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και έστειλαν τις φωτογραφίες τους.


Η έκθεση στο Δημαρχείο Βέροιας θα διαρκέσει από τις 27/06/2022 έως τις  01/07/2022 και θα είναι ανοικτή για το κοινό από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, ώρες 10:00-13:00.

Όλες οι φωτογραφίες που υποβλήθηκαν στον Διαγωνισμό είναι αναρτημένες  στις ιστοσελίδες:

1. της Διεύθυνσης Δευτεροβάμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας http://dideimathias.gr/index.php/2018-09-03-10-18-21/2541-2022-06-14-11-37-25 

2. του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας http://gym-esp-veroias.ima.sch.gr/index.php/9-uncategorised/159-foto-2022


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποντιακή βραδιά από το Τμήμα Νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Ποντιακή βραδιά από το Τμήμα Νεολαίας της Ευξείνου...

Το Τμήμα Νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, σας...

2o Διεθνές Μουσικό Φετσιβάλ Αιγών στους Βασιλικούς Τάφους και στο  Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας

2o Διεθνές Μουσικό Φετσιβάλ Αιγών στους Βασιλικούς...

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου...

Μουσικό Κινητό Περίπτερο ΚΕΠΑ Βέροιας: Σήμερα με τις «Σερσέ λα φαμ» στη Δημοτική Αγορά

Μουσικό Κινητό Περίπτερο ΚΕΠΑ Βέροιας: Σήμερα με τις...

Η μουσική παίρνει τους δρόμους!Το Μουσικό Κινητό...

Ωδείο Φίλιππος Βέροιας: 33 χρόνια λειτουργίας με δωρεάν εργαστήρια, σεμινάρια, εκδηλώσεις και συναυλίες σε μικρούς και μεγάλους!

Ωδείο Φίλιππος Βέροιας: 33 χρόνια λειτουργίας με δωρεάν...

Η χρονιά του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας ξεκινάει φέτος με...

Παρασκευή 19 Αυγούστου -Συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο  Χιονοδρομικό Σελίου

Παρασκευή 19 Αυγούστου -Συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη...

Φέτος για πρώτη φορά, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας,...

Ωδείο Φίλιππος Βέροιας: Με συναυλία ρέτρο ελληνικής μουσικής αποχαιρετά το καλοκαίρι

Ωδείο Φίλιππος Βέροιας: Με συναυλία ρέτρο ελληνικής...

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας αποχαιρετά το καλοκαίρι και...

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου η μεγάλη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου η μεγάλη συναυλία της...

H αναμενόμενη κακοκαιρία των ημερών, υποχρέωσε την...

"ΑΣΤΡΕΛΙΑ": Μια παράσταση για όλη την οικογένεια...

Την Τρίτη 16/8/2022 στις 21:00, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στις 21:00.  Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανε η παράσταση «Πέντε Σιωπές» της Σήλα Στήβενσον σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου, μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας σε...