Δημήτρης Ιτούδης: Προσφέρει 200 εισιτήρια του Ελλάδα - Μ. Βρετανία σε φιλάθλους από τα Τρίκαλα Ημαθίας

Δημήτρης Ιτούδης: Προσφέρει 200 εισιτήρια του Ελλάδα - Μ. Βρετανία σε φιλάθλους από τα Τρίκαλα Ημαθίας

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα ντεμπουτάρει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία (30/6) και ανέλαβε το κόστος 200 εισιτηρίων του αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης για φιλάθλους από τον τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Η σεζόν 2022-23 θα βρει τον Δημήτρη Ιτούδη στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, εντούτοις προηγούνται οι υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θα προσφέρει 200 εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία σε φιλάθλους από τον τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα Ημαθίας. Η επιθυμία των φιλάθλων να δουν από κοντά τον πρώτο αγώνα του συντοπίτη τους στον πάγκο της Εθνικής συγκίνησε τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία.

 Την αποκάλυψη έκανε κάτοικος που ήλθε σε επικοινωνία μαζί του κι εν συνεχεία, μοιράστηκε στα social media την κίνηση του Ιτούδη, ο οποίος προ διετίας έκανε δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο της γενέτειράς του:

Αγαπητοί μου συγχωριανοί,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη δωρεάν διάθεση 200 εισιτηρίων για τα παιδάκια σας και για έναν γονέα (από τους δύο) ο οποίος θα τα συνοδέψει στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στις 30 Ιουνίου - ημέρα Πέμπτη - στην πόλη της Λάρισας.

Η 30 Ιουνίου 2022 αποτελεί μία ημερομηνία ορόσημο στην πολυετή καριέρα του συντοπίτη μας κ. Δημήτριο Ιτούδη, καθώς αυτός ο αγώνας απέναντι στη Μ. Βρετανία θα είναι ο πρώτος του αγώνας στο "τιμόνι" του εθνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ως επικεφαλής προπονητής της τεχνικής Ηγεσίας.

Η είδηση της ανάθεσής του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο, καθώς θεωρώ πως είναι η ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά να παρευρεθούν σε ένα αθλητικό γεγονός από το οποίο θα αποκομίσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής.

Σε προσωπική μου επικοινωνία με τον κ. Ιτούδη εκφράζοντάς του την επιθυμία να βρεθούμε σύσσωμοι δίπλα του για να τον στηρίξουμε σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής του, στέλνοντάς του με τον δικό μας τρόπο την θετική μας ενέργεια, συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Σας αναφέρω, λοιπόν, πως στο άκουσμα αυτής της αγνής πρωτοβουλίας, μου δήλωσε ότι επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος το κόστος των εισιτηρίων του αγώνα. Έτσι, ο κ. Ιτούδης επέλεξε να τιμήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την προσπάθειά μας να τον τιμήσουμε με την παρουσία μας στον αγώνα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία του και την αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε.

Η σκέψη για αυτή την μαζική μετακίνηση δημιουργεί την ανάγκη διάθεσης λεωφορείων. Όποιος γονέας επιθυμεί μαζί με τα παιδιά του να δώσει το παρόν σε αυτό το αθλητικό γεγονός, θα πρέπει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6985908528

Για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μετακίνηση με λεωφορείο, καταλυτική ημερομηνία κράτησης είναι η Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 18:00. Για όσους επιθυμούν την ιδιωτική τους μετακίνηση μπορούν να επικοινωνήσουν στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για την δωρεάν κράτηση των εισιτηρίων τους».

Gazzetta.gr 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια ακόμη σπουδαία νίκη τη φετινή σεζόν...

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην Καστοριά

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας στο ανακαινισμένο...

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές όμως

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές...

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Φίλιππος Βέροιας στην...

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε ο ΑΟΚ, έχασε ο Ζαφειράκης

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε...

Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική της β΄ φάσης το...

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Την είσοδο της στα play off ανόδου εξασφάλισαν οι Αετοί...

Μίλησε... ο νόμος του

Μίλησε... ο νόμος του "Βικέλας"!

Δεν ξέρει να χάνει στο ΔΑΚ “Βικέλας” ο Φίλιππος...

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου Βέροιας

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου...

Η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ηττήθηκε εντός...

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Την ήττα με σκορ 79-67 γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...