Νοσταλγία 2022. Τι έγινε στα τέσσερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Νοσταλγία 2022. Τι έγινε στα τέσσερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου με τέσσερις αγώνες για το τουρνουά Νοσταλγία που φτάνει σιγά σιγά στην λήξη του.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στο απογευματινό παιχνίδι οι Morfes Boys23 επιβλήθηκαν των Αχθος Αρουρης με σκορ 55-68 ,ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα νίκησαν τους Havana με σκορ 37-70 . Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Texas Losers κέρδισαν τους Αχθος Αρουρης με σκορ 70-46 , ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Daltons κέρδισαν τους Basket Gurus με σκορ 79-55. 

Μια ομάδα να τους πιεις στο ποτήρι η ομάδα του Πολυμερη , παρόλη την απουσία του αρχηγού λόγω στομαχικών διαταραχών !! Ο Δουλαλας σκόραρε τους περισσοτερους πόντους για φέτος , ο Ευθυμιαδης και ο Γωγος σουταραν με ευστοχία  από οπουδήποτε και ο Γαβριλακης σκόραρε από την ρακέτα για να έρθει η δεύτερη νίκη στο τουρνουά . 

Τεράστια προσπάθεια από τον Ζανο να κρατηθεί η ομάδα του κοντά στο σκορ , ο Λιακοπουλοs πετούσε στην ρακέτα , οι Λαμπράκης και Λιοτακης έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ο Ιωακειμίδης έβαλε γρήγορα καλάθια αλλά δεν τα κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα . 

MORFES BOYS23: Δουλαλας 31, Τριγώνης 7, Ευθυμιάδης 12, Γαβριλακης 8, Γώγος 8, Μαυρόπουλος 2. 

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιακόπουλος 13, Λαμπράκης 6, Ζανος 19, Λιοτακης 7, Ιωακειμίδης 8, Ανδριανιδης 2. 

Στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους και αφυπνίστηκαν στο δεύτερο ημιχρονο ανοίγοντας την διαφορα . Ο Κωτιαδης όργωσε το γήπεδο και σκόραρε , ο Κυριαζοπουλος με τον Τουφα τα έβαλαν από μέση  απόσταση και ο  Βλαχακης με τον Τσαλιγοπουλο κυριάρχησαν στην ρακέτα . 

Οι πολλές απουσίες λύγισαν το σύνολο του Καρανάσιου, και άντεξε ένα ημίχρονο . Ο Αργυροπουλος σκόραρε από οπουδήποτε , ο Σιδηροπουλος εκανε πάρτι στο ζωγραφιστο , ο Καραινδρος άμυνα τανάλια και ο  Καπαγερίδης τρύπησε την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις . 

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 8, Παπανικολάου 8, τούφας 14, Βλαχάκης 12, Μπεκιαριδης 6, Κυριαζοπουλος 8, Τσαλιγοπούλος 10, Μπερσος 4. 

HAVANA: Αργυρόπουλος 17(4), Κοντοκωστας 4, Μόσχου 4, Σιδηρόπουλος 8, Καπαγεριδης 4, Κυριακίδης, Καραινδρος.

Το απογευματινό παιχνίδι της ημέρας έκρυβε πολλές συγκινήσεις . Μια ακόμα νίκη για την ομάδα του Μπιζετα που συνεχίζει αήττητη και μόνη στην πρώτη θέση του τουρνουά . Ο Τσιπης στο καλύτερο φέτεινο του παιχνίδι φόρτωσε με καλάθια την αντίπαλη άμυνα , ο Παπαδόπουλος ήταν αέρινος , ο Μάρτος σταθερή αξία και ο διοσκουρος του Κανελλιδης βομβάρδισε από μακριά . 

Στην αντίπερα όχθη αποντως του αρχηγού είχαν σε μεγάλη φόρμα τον κρυφό παίκτη Μανουρά που σμπαραλιασε την άμυνα της ίδιας του της ομάδας , οι Σουμελιδης και Ζανος  πυροβολούσαν από τα 6,75 και ο Παππάς σκόραρε απο μέση απόσταση . Αέρινος και ο Ανδριανιδης σε ένα ακόμα παιχνίδι . 

TEXAS LOSERS:ΜΠΙΖΕΤΑΣ 2,ΜΑΡΤΟΣ 8,ΠΥΡΚΑΣ 7,ΤΣΙΠΗΣ 20,ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 9(1),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 6,ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 2,ΧΑΤΖΗΣ 2.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ:ΠΑΠΠΑΣ 8,ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ 8(2),ΖΑΝΝΟΣ Κ. 3(1),ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 2,ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ 2,ΖΑΝΝΟΣ Φ.5(1),ΜΑΝΟΥΡΑΣ 18.

Στο παιχνίδι των εννέα η ομάδα του Καραθανάση δεν άφησε περιθώριο στους αντιπάλους και με γρήγορες επιθέσεις καθάρισε το παιχνίδι . Ο  Καραγιαννόπουλος στο καλύτερο φέτεινο του παιχνίδι έκανε ότι ήθελε στην ρακέτα , ο Ποταμοπουλος σκόραρε από μέση απόσταση , ο Παπαδόπουλος με τον  Μορφη σκόραραν από μακριά για το ευρύ σκορ της ομάδας τους . 

Προτελευταίο παιχνίδι για την ανεπανάληπτη ομάδα του  Κυβεντίδη , που δίδαξε μπασκετικο ήθος για ένα ακόμα παιχνίδι . Ο Κισιωτης δεν είχε σταματημό , ο Τζιουρτζιας  ήταν αξεπέραστος , ο Τζινας  το βιολί του στο σκοράρισμα και τα αδέλφια Χωματά έκαναν πάρτυ στο ζωγραφιστο . 

DALTONS : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  17, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ 2, ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 15, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 24, ΚΛΩΝΑΡΑΣ 8, ΜΟΡΦΗΣ 14

BASKET GURU : ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ 10, ΑΛΕΞΙΟΥ 2, ΤΖΙΝΑΣ 8, ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ 2, ΚΙΣΙΩΤΗΣ 13, ΧΩΜΑΤΑΣ Γ. 4, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 4, ΧΩΜΑΤΑΣ Σ. 4, ΦΕΝΕΡΙΔΗΣ 4

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια ακόμη σπουδαία νίκη τη φετινή σεζόν...

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην Καστοριά

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας στο ανακαινισμένο...

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές όμως

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές...

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Φίλιππος Βέροιας στην...

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε ο ΑΟΚ, έχασε ο Ζαφειράκης

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε...

Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική της β΄ φάσης το...

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Την είσοδο της στα play off ανόδου εξασφάλισαν οι Αετοί...

Μίλησε... ο νόμος του

Μίλησε... ο νόμος του "Βικέλας"!

Δεν ξέρει να χάνει στο ΔΑΚ “Βικέλας” ο Φίλιππος...

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου Βέροιας

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου...

Η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ηττήθηκε εντός...

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Την ήττα με σκορ 79-67 γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...