Εγκύψτε στα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Εγκύψτε στα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Για απρεπή και αγενή συμπεριφορά του αντιδημάρχου Αλέκου Τσαχουρίδη, απέναντι σε συνάδελφό του γυναίκα, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022, έκανε λόγο ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» Παύλος Παυλίδης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη.

Στην απάντησή του ο κ. Τσαχουρίδης ανέφερε: «Ήρθαμε σε αντιπαράθεση με μια κυρία του δ.σ. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε οι δυο μας, δώσαμε αμοιβαίες εξηγήσει και το θέμα έληξε»

Η γυναίκα μέλος που δέχθηκε την εν λόγω συμπεριφορά, η συμβολαιογράφος Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, που υπήρξε και υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου Κ. Βοργιαζίδη, με ανάρτησή της στο FB δίνει τη δική της απάντηση, περι εξηγήσεων, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για αντιπαράθεση μεταξύ δυο μελών, αλλά για φραστική επίθεση ενός, εναντίον της. Συγκεκριμένα αναφέρει::

«Ουδέποτε υπήρξε αντιπαράθεση με τον κ. Τσαχουρίδη, όπως ανέφερε ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο, με δεδομένο ότι η αντιπαράθεση, επίσης , προϋποθέτει συμμετοχή δύο ή περισσοτέρων.

Αντίθετα δέχτηκα αναίτια έντονη λεκτική και σεξιστικού περιεχομένου φραστική επίθεση από τον κ. Τσαχουρίδη, με φράσεις που ντρέπομαι να αναπαραγάγω, συνοδευόμενη από χειρονομίες (δυνατό χτύπημα του χεριού του στο τραπέζι).

Ανήμπορη να αντιδράσω στο θλιβερό γεγονός και μετά την απογοητευτική διαπίστωση ότι ο Πρόεδρος κ. Ρίζος απλώς προήδρευε, αφού δεν φρόντισε να τον επαναφέρει στην τάξη και να σταματήσει την εκτυλισσόμενη εναντίον μου επίθεση, απηυδισμένη αποχώρησα από τον χώρο συνεδρίασης του Δ.Σ., όπως άλλωστε έπραξε και έτερο μέλος του Δ.Σ. ο κος Λυκοστράτης Βασίλης, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το πρόσωπό μου.

Συνεπώς, δεν έλαβε χώρα οποιαδήποτε διαδικασία αμοιβαίων εξηγήσεων όπως ανέφερε ο κ. Τσαχουρίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλωστε εγώ για ποιον λόγο να δώσω εξηγήσεις;»

Το θέμα αλλά και το όλο κλίμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, δίνει απλά μια ακόμα αφορμή, για προβληματισμό και ερωτήματα, σχετικά με τα της ΚΕΠΑ… Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται, ποια είναι η θέση του Δημάρχου σε όσα συμβαίνουν, ακούγονται ή σχολιάζονται για τον χώρο του πολιτισμού στην Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι αφορμές έχουν και αιτίες και απαιτείται ψυχραιμία και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα συσσωρευμένα προβλήματα. Εγκύπτω, έλεγαν κάποιοι αρχαίοι, που πολλά μας δίδαξαν τους νεώτερους!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 19 Ιουνίου η δίκη 11 Σπαρτιατών και Κασιδιάρη

Στις 19 Ιουνίου η δίκη 11 Σπαρτιατών και Κασιδιάρη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγούνται οι 11...

ΜεΜιαΜατια O τάφος της Βασίλισσας Θεσσαλονίκης

ΜεΜιαΜατια O τάφος της Βασίλισσας Θεσσαλονίκης

ΜεΜιαΜατιαΕπιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος –...

Στο αυτόφωρο ο 59χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών ενώ ίππευαν στο άλσος Αγίου Νικολάου!

Στο αυτόφωρο ο 59χρονος που κατηγορείται για...

Με την διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε το πρωί της...

Μετά από 45 χρόνια σταματά η έκδοση των Άρλεκιν!

Μετά από 45 χρόνια σταματά η έκδοση των Άρλεκιν!

Οι παλιότεροι θυμάστε τα Άρλεκιν, τα βιβλιαράκια που...

Από Μ. Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο της Αγοράς στη Βέροια

Από Μ. Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο της Αγοράς στη...

Από χθες 25 Απριλίου ξεκίνησε  το  εορταστικό ωράριο...

Οι καραντίνες άλλαξαν τις συνήθειες… «Καμπανάκι» για αλκοόλ και άτμισμα στους εφήβους

Οι καραντίνες άλλαξαν τις συνήθειες… «Καμπανάκι» για...

Ανησυχητικά, είναι τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα του Flyover στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν και πάλι τα έργα του Flyover στον Περιφερειακό...

Η κατάσταση με την κυκλοφορία των οχημάτων στον...

Μολυβένιες σχολικές διαβάσεις

Μολυβένιες σχολικές διαβάσεις

Το είδαμε, μας άρεσε και το μεταφέρουμε! @@ads-588@@Στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...