Εξαιρετική χρονιά για την Κική Χωματά

Εξαιρετική χρονιά για την Κική Χωματά

Το 2022,η καλύτερη προπονητική χρονιά για την ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ. «ΕΠΤΑ ΣΤΑ ΕΠΤΑ»!!

Τι σημαίνει αυτό;;;

Α)και οι έξι αθλήτριές της, της Ρ.Γ, ήταν μέσα στα μετάλλια & τις οκτάδες των απονομών.

Β)Το τμήμα της, του αγωνιστικού χορού, στη μοναδική του φετινή παρουσία, στο διεθνές μήτιγκ, ΚΑΒΑΛΑ OPEN, κατέκτησε ένα χρυσό & ένα ασημένιο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα, στις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο είχαμε:

Α) ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Η μεγαλύτερη, ηλικιακά αθλήτρια, κατηγορίας γυναικών, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες Ρ.Γ, στο πρόγραμμα με κορίνες και πήρε τα μόρια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της, αφού είχε και άλλες πολλές (χρυσά & ασημένια μετάλλια στον περιφερειακό & προκριματικό αγώνα της Κ & Β. Ελλάδας).

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ: (νεάνιδα). Ανάμεσα στις πολλές φετινές επιτυχίες της, ξεχωρίζουν, η συμμετοχή της με το έμβλημα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας, στο διεθνές μήτιγκ Aphrodite cup & η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο πρόγραμμα με κορίνες, στους πανελλήνιους αγώνες Ρ.Γ, εξασφαλίζοντας κι αυτή τα μόρια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γ) ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ: Η κορασίδα 2ης χρονιάς αθλήτριά της, ήταν 8η στο Σύνθετο Ατομικό στον περιφερειακό αγώνα της Κ & Β. Ελλάδας, 5η στο στεφάνι & 8η στην κορδέλα, αγωνιζόμενη στο Α΄ επίπεδο.

Δ) ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΠΛΟΓΚΟΥΡΑ: Η κορασίδα 1ης χρονιάς αθλήτριά της, ήταν 4η στο Σύνθετο Ατομικό για μόλις 0,10β. από το χάλκινο μετάλλιο, 5η στο σχοινάκι & το στεφάνι. 4η στη μπάλα & 8η στις κορίνες. Στον προκριματικό αγώνα κατετάγη 7η στο Σ.Α, 4η στο σχοινάκι & 6η στο στεφάνι και τη μπάλα, αγωνιζόμενη κι αυτή στο Α΄ επίπεδο.

Ε)ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΦΣΤΗ: Η παγκορασίδα 2ης χρονιάς αθλήτριά της, κατετάγη 2η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και 3η στο στεφάνι, προκριματικό αγώνα της Κ & Β. Ελλάδας, ενώ στον τελικό , πραγματοποιώντας θαυμάσια εμφάνιση , κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι , την 4η θέση στο Σ.Α , την 5η στο χωρίς όργανο. Την 4η στο σχοινάκι και την 7η στη μπάλα.

ΣΤ)ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΦΤΣΗ: Παγκορασίδα κι αυτή 2ης χρονιάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους προκριματικούς αγώνες της Κ & Β. Ελλάδας στο Σ.Α και 2η θέση στο στεφάνι. Στον τελικό ήταν 8η στο Σ.Α, 6η στο χωρίς όργανο και στο στεφάνι. Και οι δύο αθλήτριές της αγωνίστηκαν στο Α΄ επίπεδο.

Στον αγωνιστικό χορό, το τμήμα της ΚΙΚΗΣ ΧΩΜΑΤΑ , πήρε μέρος φέτος , μόνο στο ΚΑΒΑΛΑ OPEN και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μοντέρνο και το ασημένιο στο σύγχρονο.

Πίσω λοιπόν, από όλες αυτές τις φετινές επιτυχίες βρίσκονταν η ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, η προπονήτρια με τη θέληση, τη σοβαρότητα, την αγάπη γι αυτό που κάνει αλλά ιδιαίτερα, με την προπονητική οξυδέρκεια κα το χιούμορ ( κι αυτό χρειάζεται κάποιες φορές) που την διακρίνει, κατάφερε να φέρει τόσες πολλές& μεγάλες επιτυχίες, όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε όλη την Ημαθία, αφού η Ρυθμική Γυμναστική, με τον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, έχει εξαπλωθεί & αναπτυχθεί σε όλο τον νομό.

Φυσικά μέρος των επιτυχιών έχουν και η στενή συνεργάτης της, Βασιλική Δίντση και η δασκάλα μπαλέτου Μάτα Αφεντούλη.

Οι άνθρωποι του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ , αφού πρώτα ευχαριστήσουμε την Κική Χωματά γι όλα αυτά που έχει καταφέρει , της ευχόμαστε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, αλλά και « βίον ανθόσπαρτον», αφού στις 27 Αυγούστου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για μα ευλογηθεί εις γάμον κοινωνία με το ¨έτερον ήμισυ¨, τον Χρήστο Γκένο, στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων.

Φυσικά , οι ευχές μας είναι και πολλούς απογόνους!!

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...