Συνεχίζει να στηρίζει την

Συνεχίζει να στηρίζει την "Πρωτοβουλία για το παιδί" η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας

Με μεγάλη τιμή, χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θα αποτελέσει για ακόμα μια σεζόν Πρεσβευτή της ❤️ Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Πρόκειται για μια σχέση αγάπης και συνεργασίας που αριθμεί πολλά χρόνια και θεμελιώθηκε από τον αείμνηστο φίλο της ομάδας μας και πρόεδρο του Συλλόγου της ΠτΠ Τέλη Σιδηρόπουλο.
Η συνεργασία μας περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων εκ μέρους της ομάδας μας που στόχο έχουν να συνδράμουν, έστω και με έμμεσο τρόπο, στο πολύ δύσκολο έργο που αντιμετωπίζει η ΠτΠ στην προσπάθεια για κάλυψη των καθημερινών οικονομικών υποχρεώσεων της.
????Ξεκίνημα των δράσεων αποτελεί η συμβολική συμμετοχή σύσσωμης της ομάδας στην νέα προσπάθεια της ΠτΠ «Ένα από τον καθένα», το οποίο φιλοδοξεί να συλλέξει 1 ευρώ από κάθε πολίτη του Δήμου Βέροιας.
????Επόμενη δράση θα είναι η θέσπιση γενικής εισόδου 2 ευρώ στο 2ο τουρνουά «Δημήτριος Γκίμας» που θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2/10 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου. Όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.
????Τρίτη και πιο σημαντική δράση θα είναι η διάθεση ενός σημαντικού ποσοστού από τις χορηγίες και τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας επίσης για τις ανάγκες του Συλλόγου.
Πεποίθηση όλων μας στον μπασκετικό Φίλιππο είναι ότι οι δραστηριότητες ενός οργανισμού όπως ο δικός μας δεν πρέπει να περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στόχος μας ήταν και είναι η παραγωγή κοινωνικού έργου και η σύμπραξη δυνάμεων με φορείς που επίσης παράγουν έργο και εκπροσωπούν επάξια την πόλη μας σε πανελλήνιο επίπεδο.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν στους - υπάρχοντες και δυνητικούς - χορηγούς και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι η στήριξή τους στην ομάδα μας αποτελεί αυτομάτως και στήριξη στο έργο του Συλλόγου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Και αυτό καθιστά τη συνεισφορά τους ακόμα πιο σημαντική και απαραίτητη.

-Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον πρόεδρο της ΔΕ και τους συνεργάτες του που ξέρουν να εκτιμούν και να στέκονται με υψηλό αίσθημα ευθύνης κοντά σε κοινωνικά θέμα της πόλις και του Ν. Ημαθίας. Μπράβο στον Ηλία Λαζό..

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος Βέροιας!

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος...

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό μεταξύ του Φιλίππου και...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...