Χαντ μπολ Ο Ολυμπιακούς κατέκτησε το  2ο Σούπερ ΚΑΠ κέρδισε την Πυλαία 30-24

Χαντ μπολ Ο Ολυμπιακούς κατέκτησε το 2ο Σούπερ ΚΑΠ κέρδισε την Πυλαία 30-24

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κατέκτησε το 2ο Σούπερ Καπ νικώντα στο κλειστό της Ηλιούπολης την Κυπελλούχο ΑΕΣΧ Πυλαίας με 30-24 κατακτώνας τον πρώτου κύπελλο για την νέα σεζόν.
Ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές πολύ ενδιαφέρων και αποζημίωσε όσους τον είδαν απο κοντά η από την ΕΡΤ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και την Πυλαία να έχει το προβάδισμα μέχρι το 11΄23'' με 4-3.
Τα λάθη της όμως έδωσαν την δυνατότητα στον Ολυμπιακό με τρεις αιφνιδιασμούς απο Βέμπερ, Παπαβασίλη [2] και ένα σούτ του Νιόκας να ισοφαρίσει στο 14΄και να προηγηθεί με 7-5 και 9-6 μεσα σε τρία λεπτά.
Σειρά των πρωταθλητών για λάθη και η Πυλαία ισοφάρισε στο 18΄37'' 9-9. Ισόπαλες ήταν οι δύο ομάδες στο 22΄18'' με 11-11 για να μπεί ο Σαβούλιτσα και με δύο γκολ του να πετύχει ο Ολυμπιακός ένα 4-0 και να προηγηθεί στο 28΄44'' με 15-11 ενώ η Πυλαία έμεινε χωρίς γκολ για έξη λεπτά [22΄-28΄].
Το ημίχρονο έκλεισε με 16-12 υπερ του Ολυμπιακού.
Στην επανάληψη με γκολ του Δομπρή ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο 39΄με 19-14.
Η Πυλαία αντέδρασε με πολύ καλή άμυνα αντέδρασε και πλησίασε στο 42΄με 20-19 με γκολ του Μπαμπατζανίδη απο τέρμα σε τέρμα.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και απάντησε με 4-0 προηγούμενος στο 49΄ με 24-19 εξασφαλίζοντας με αυτή την διαφορά και την νίκη, αφού την κράτησε μέχρι το τέλος νικώντας με 30-24 με πολύ καλές αποκρούσεις του Κοτανίδη.
Στους διακριθέντες απο τον Ολυμπιακό ο ΜVP Bέμπερ, ο Κοτανίδης, ο Μπάμπης Δομπρής και όσο έπαιξαν οι Σαβούλιτσα, Νιόκας, Μοντόρο, Παπαβασίλης.
Φυσικά ο Γιώργος Καρασαβίδδης μοίρασε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του και πρέπει να έμεινε απο όλους ικανοποιημένος.
Απο την Πυλαία ξεχώρισαν οι Αλεξανδρίδης, Μπαμπατζανίδης και ο Λατσάκου. Οι Μπάντζιος Ταμεσίδης φάνηκαν στο β΄μέρος.
Αμυντικά η Πυλαία είχε καλή παρουσία. Επιθετικά τα 14 λάθη απο τα οποία τα 10 στο α΄μέρος έδωσαν πολλούς αιφνιδιασμούς- γκολ στο Ολυμπιακό ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 8 λάθη.
Διαιτήτευσαν με επιτυχία οι Παπαματθαίου -Χρηστίδη.[Νικολίτσας- Αντωνόπουλος].
Πεντάλεπτα: 2-2, 3-4, 7-5, 10-10, 12-11, 16-12 (ημχ.), 18-14, 20-17, 22-19, 24-20, 27-23, 30-24
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Νιόκας 3, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 3, Κανδύλας, Μπάγιος, Παπαδόπουλος 5, Δομπρής 2, Βέμπερ 8, Πασσιάς 1, Μοντόρο 3, Σλαβούλιτσα 2, Οστρούτσκο, Γκράνταν 3, Μιχαηλίδης, Μπάουερ
ΠΥΛΑΙΑ (Ανανιάδης): Μπαμπατσανίδης 1, Ζαφείρης 1, Μανωλούδης 2, Μέτσης 2, Τσαμεσίδης 3, Καραγκιοζόπουλος, Λατσάκου 3, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 1, Τσορτέκης, Μπάτζιος 6, Αλεξανδρίδης 5, Κυριακίδης, Συγγιρίδης, Γιορανίδης, Αλατσατιανός
Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 3/4-1/2
Κέρδισαν το χειροκρότημα τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας
Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκαν για τις ανάγκες των 90 παιδιών που φιλοξενεί η δομή μέσω του συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας».
Παιδιά από τη δομή παρέδωσαν το Κύπελλο του Σούπερ Καπ στον αρχηγό του Ολυμπιακού Πέτρο Κανδύλα μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή και τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιο Αγγελούδη.
Τα χρυσά μετάλλια απένειμαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, η Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Τόνια Αντωνίου και ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Ανδρέας Μούκιος, ενώ τα μετάλλια στη φιναλίστ Πυλαία έδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος.
Το έπαθλο του ΜVP παρέδωσε στον Αυστριακό Βέμπερ το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...