Στον Δήμο Αλεξάνδρειας -  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης»

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης»

Με κάθε επισημότητα υποδέχθηκε ο Δήμος Αλεξάνδρειας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 την «Φλόγα της Αγάπης» της 20ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) με την συμμετοχή των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η «Φλόγα της Αγάπης» αφού έφθασε στην πόλη μας οδηγήθηκε με μηχανές και όχημα της Ελληνικής αστυνομίας του Α.Τ Αλεξάνδρειας στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου όπου με θερμά χειροκροτήματα του κόσμου έγινε η υποδοχή της.

Τη «Φλόγα της Αγάπης» συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και Εντεταλμένος της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας για τη Μακεδονία, κ. Θεολόγος Ζώτος.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΕΑ τηρώντας «ευλαβικά» το τελετουργικό, άναψε τη δάδα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Δριστά Στέφανου. Ο Αντιδήμαρχος ακολούθως άναψε τις δάδες των λαμπαδηδρόμων.

Αμέσως μετά, ακολούθησε Λαμπαδηδρομία με συνοδεία Αστυνομικού οχήματος, μηχανών Αθλητικών Συλλόγων, Ομάδων, Εθελοντών Αιμοδοτών και πλήθος κόσμου, επί των οδών: Βεροίας – Ναούσης, Δ. Βετσοπούλου – Θεμιστοκλή Σοφούλη μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας.

Η φλόγα της αγάπης κατέληξε στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, όπου πραγματοποιήθηκε άναμμα του βωμού υπό τον ήχο του Εθνικού μας Ύμνου.

Ακολούθησε απονομή Βεβαιώσεων Συμμετοχής – Ευχαριστηρίων σε όλους τους λαμπαδηδρόμους όπως επίσης και σε όλους τους Συλλόγους (Αθλητικούς – Ομάδες -Συλλόγους Εθελοντών) μέσω των εκπροσώπων τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές για όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, το οποίο παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και καθ’ όλη την διάρκεια της.

Παράλληλα την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, που στόχο έχει την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά φαρμάκων.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ευχαριστεί θερμά:

• Την Κ.Ε.Δ.Α. για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.

• Το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, κ. Κεφτέ Βασίλειο που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας στη πόλη μας.

• Τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ζώτο Θεολόγο που μετέφερε στην πόλη μας την φλόγα της Αγάπης.

• Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας το οποίο παρείχε Υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και της εκδήλωσης.

• Τους Αθλητικούς Συλλόγους τις Ομάδες & τους Συλλόγους Εθελοντών που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και συμμετείχαν ενεργά στη Λαμπαδηδρομία.

• και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τους δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κεντρική εναρκτήρια εισήγηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Α. Τζιτζικώστα στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ στη Ρόδο

Η κεντρική εναρκτήρια εισήγηση του Περιφερειάρχη...

Την κεντρική εισήγηση στην έναρξη του ετήσιου...

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ σε Βέροια και Αλεξάνδρεια για τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ σε Βέροια και...

Σειρά εκδηλώσεων σε Βέροια και Αλεξάνδρεια από 28 -...

Η ηθική αξιολόγηση των πράξεών μας

Η ηθική αξιολόγηση των πράξεών μας

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ. ΧαλκιάΩς λογικό και ελεύθερο...

Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων...

Σε συνέχεια της υποβληθείσας πρότασης του Δήμου...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Αποκατάσταση του Τεμένους Ορτά στη Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Μήνυμα Ολυμπίας Αποστόλου για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών (Βίντεο)

Μήνυμα Ολυμπίας Αποστόλου για τη Διεθνή Ημέρα για την...

"Η βία που ασκείται σε μια γυναίκα, υποσκάπτει τον...

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Οι κατά Μήτσο Μάλιο «κίνδυνοι της Δημοκρατίας»

Οι κατά Μήτσο Μάλιο «κίνδυνοι της Δημοκρατίας»

Του Πάρη ΠαπακανάκηΟ Νοέμβρης νομοτελειακά προκαλεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια...

-Δήμαρχος Βέροιας και Αντιπεριφερειάρχης θα ανάψουν το δέντρο της γιορτήςΤα Χριστούγεννα πλησιάζουν και προ(σ)καλούν όσο ποτέ τη θετική μας διάθεση απέναντι στη δύσκολη καθημερινότητα της εποχής μας. Στο...

Στις 27 Νοεμβρίου ο φαρμακευτικός σύλλογος Ημαθίας καλείται να ψηφίσει αυτούς που θα τον οδηγήσουν στη μελλοντική πορεία του και στον αγώνα για την βιωσιμότητα των φαρμακείων του.Οραματιζόμαστε ένα ευοίωνο...

Του Πάρη ΠαπακανάκηΤον Νοέμβριο του 1974, η Βέροια, στον απόηχο του Αττίλα ΙΙ και εν όψει της 1ης επετείου των γεγονότων του Πολυτεχνείου, έκανε τα πρώτα βήματα που της αναλογούσαν στο πλαίσιο της νεότευκτης Γ’...