Νίκη πρόκριση της Βέροιας 1-2 στον Θεσπρωτό. Σκόρερ Φασίδης και Μπουόλι(π) . Πριμ στους παίκτες. Ευχαριστήριο στον θεσπρωτό.

Νίκη πρόκριση της Βέροιας 1-2 στον Θεσπρωτό. Σκόρερ Φασίδης και Μπουόλι(π) . Πριμ στους παίκτες. Ευχαριστήριο στον θεσπρωτό.

Την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος  εξασφάλισε η Βέροια μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ισχυρού Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα με 1-2

Η Βέροια σε έναν ακόμη αγώνα κυπέλλου με ομάδα της SL2 όπως και με τα Χανιά έδειξε  ότι κάτι καλό "κτίζεται' φέτος .

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν και πάλι αγωνιστικοί, με καλή φυσική κατάσταση ανάπτυξη και δημιουργία πολλών ευκαιριών. 

Η  Βέροια ήταν ανώτερη από τους γηπεδούχους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δίκαια πήρε τη νίκη, περιμένοντας πλέον την κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, για να μάθει το νέο αντίπαλό της.

 Η «Βασίλισσα του βορρά "θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1' λεπτό με  πολύ μεγάλη ευκαιρία, του  Φασίδη   αφού βρέθηκε μόνος με τον Παππά, αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η «απάντηση» του Θεσπρωτού ήταν άμεση και στο 6’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλάκης έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος με τρομερή απόκρουση έσωσε την εστία του!

Στο 32’ ο Ρίζος εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε δύο λεπτά αργότερα το μονοκόμματο σουτ του Φασίδη μέσα από την περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Μπουκουβάλα.

Οι φιλοξενούμενοι , που ανέβασε «στροφές» στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου  κατάφεραν  να πάρουν  το προβάδισμα στο σκορ στο 37’, όταν ο Ντουμάνης έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Φασίδη και αυτός μόνος με τον Παππά αυτή την φορά πλάσαρε ψύχραιμα και έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» ευτύχησε να κάνει νωρίς το 0-2 και συγκεκριμένα στο 52’ όταν ο Μπουόλι ανατράπηκε καθαρά στην περιοχή από τον Βασιλάκη κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος (Μπουόλι) διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 54’ μετά από γύρισμα από αριστερά του Μπουόλι, ο Μπουκουβάλας μέσα από τη μικρή περιοχή και υπό την πίεση των αμυντικών (διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι) δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παππά!

Στο 75’ γύρισμα του Ισαακίδη για τον Μπουκουβάλα, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Παππάς, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ντουμάνη έξω από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη από πλάγια θέση (σαν κοντινό κόρνερ), κατέληξε λίγο άουτ.

Οι Θεσπρωτοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 83’ όταν μετά από σέντρα του Μαντζουρανάκη, ο Κωνσταντίνου έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ!

Τελικά στο 94' λεπτό  οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή της «Βασίλισσας», ο Μπονίγια πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-2!

Απο την ομάδα της Βέροιας δεν υπάρχουν υστερήσαντες αφού όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο και τα κατάφεραν. Έτσι μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα η Βέροια δείχνει έτοιμη για το πρωτάθλημα της SL2. 

Διαιτητής: Μπουμπας (Ηπείρου) / βοηθοί: Θανασιας, Λιοντος (Ηπείρου)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Βαλιέντε (64’ Τρομπούκης), Βασιλάκης, Γώγος (59’ Μαντζουρανάκης), Ρίζος, Μίγγος, Διγκόζης (59’ Μπίκας), Δρίτσας (59’ Σεμερτζάκης), Κωνσταντίνου, Λύγκας (66’ Μαρτίνες), Μπονίγια.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος (76’ Μουχάλης), Περδίκης, Στίκας, Μπλέτσας, Ορφανίδης (76’ Κατσούκης), Φασίδης (67’ Ισαακίδης), Μπελεβώνης (53’ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπουόλι.


Πριμ για την νίκη πρόκριση 


Μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό και τη νίκη - πρόκριση της ομάδας με 2-1, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στέργιος Διαμάντης μαζί με τον αντιπρόεδρο Στέφανο Αποστολίδη και τον παράγοντα Νίκο Νούλα, μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας όπου είχε στηθεί πανηγύρι από τους παίκτες και τους ανακοίνωσαν ότι θα μοιραστούν 3.000 ευρώ σαν πριμ για την επιτυχία τους αυτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 

Η ΠΑΕ Βέροια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Θεσπρωτός για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας και στα μέλη του Δ.Σ στο μεταξύ μας παιχνίδι του Σαββάτου. Νάναι σίγουροι οι άνθρωποι του Θεσπρωτού οτι την ίδια φιλοξενία θα παρέχουμε και εμείς. 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από...

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...