Βασίλης Φασίδης:

Βασίλης Φασίδης: "Θα φανεί στο βάθος του πρωταθλήματος τι μπορούμε να κάνουμε"

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Βασίλης Φασίδης, που αγωνιζόταν πέρυσι στον ΠΑΟΚ Β' και μίλησε μεταξύ άλλων για την ομάδα που παίζει, την Β' ομάδα του "δικεφάλου" και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Για την επιλογή του να βρεθεί στην Βέροια και τους στόχους της ομάδας: «Οι άνθρωποι της Βέροιας με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο και με τη βοήθεια του κ. Γιώτη Τσαλουχίδη που μου πρότεινε να έρθω στην ομάδα, βρέθηκα εδώ. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να προχωράμε, σαφώς και κοιτάμε ψηλά και κάτι αντίστοιχο με την περσινή πορεία αλλά θα φανεί στο βάθος του πρωταθλήματος τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τη θέση που θα αγωνίζεται στην Βέροια αλλά και τους προσωπικούς του στόχους: «Παίζω κυρίως στα άκρα της επίθεσης, οπότε εκεί θα είμαι και στη Βέροια φέτος. Πρώτα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα και μετά θέτω τους προσωπικούς μου στόχους, δηλαδή πόσα γκολ θα πετύχω ή πόσες ασίστ θα κάνω».

Για την πρεμιέρα της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ' Β: «Είναι κάτι ιδιαίτερο πραγματικά για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ Β'. Μάλιστα όταν είχα ένα τραυματισμό με βοήθησαν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μοιάζει με το πως ήταν ως ποδοσφαιριστής. Έχει ηρεμήσει πολύ. Πιστεύω μάλιστα ότι αδικήθηκε όταν μετά το Κύπελλο δεν έμεινε στην πρώτη ομάδα. Γενικά στον ΠΑΟΚ Β΄ ζητούσε να παίζουμε aggresive να πηγαίνουμε πάνω στην μπάλα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β' και τον ρόλο που είχε στην ομάδα: « Όλοι που βρίσκονται τώρα στην πρώτη ομάδα είναι εξαιρετικοί παίκτες. Ο Κουλιεράκης, ο Τσαούσης, ο Κωνσταντέλιας αλλά και ο Κούτσιας που έφυγε δανεικός. Ακόμη ξεχωρίζω τον Χατζηστραβό. Μαζί με τον Αποστολόπουλο ήμασταν οι δύο παλιοί που βοηθούσαμε τα νεότερα παιδιά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι δυνατές όπως η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός που έκανε δυνατές μεταγραφές, αλλά πιστεύω ότι όλοι πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...