Handball Premier - Ήττα του Ζαφειράκη Νάουσας από την κυπελλούχο Πυλαία - Το Σάββατο 17/12 υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας.

Handball Premier - Ήττα του Ζαφειράκη Νάουσας από την κυπελλούχο Πυλαία - Το Σάββατο 17/12 υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας.

Παρά την καλή τους εμφάνιση, οι άνδρες του Ζαφειράκη δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας την, περσινή κυπελλούχο Ελλάδος, ομάδα της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με σκορ 26-23 και έτσι η “Πυλαία”, που μέχρι πρότινος ισοβαθμούσε στον πίνακα της βαθμολογίας με τον Ζαφειράκη, παίρνοντας τη νίκη ξέφυγε στους 9 βαθμούς.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι τα αρκετά λάθη των Ναουσαίων και ήταν μπροστά στο σκορ ξεφεύγοντας σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και 6 γκολ μπροστά. Το πρώτο μισό του αγώνα, έληξε με την ομάδα της Πυλαίας να προηγείται με 5 γκολ. Το σκορ ήταν 12-7.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζοντας πολύ δυνατή  άμυνα σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα τους Δημήτρη Μπαμπατζανίδη δεν άφησαν το σκηνικό να αλλάξει ούτε στο δεύτερό ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πυλαία προηγήθηκε συνεχόμενα και στο 45' ξέφυγε με 21-13. Οι αθλητές του Ζαφειράκη, επιχείρησαν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν σε 22-19 στο 50', όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις και έφτασαν στη νίκη με μόλις 3 γκολ διαφορά και σκορ 26-23.

Από την ομάδα της πόλης μας, ξεχώρισαν οι Θεοδωρόπουλος και Μισαηλίδης σκοράροντας από 5 γκολ έκαστος.

 Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-2, 7-3, 8-3, 10-4, 12-7 (ημχ), 13-10, 16-11, 21-13, 22-19, 24-20, 26-23

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης 1, Μανωλούδης 2, Μέτσης, Τσαμεσίδης 1, Καραγκιοζόπουλος 4, Λαστσάκου, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 3, Ορφανουδάκης, Μπάτζιος 2, Αλεξανδρίδης 7, Κυριακίδης 1, Σιγγιρίδης, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς 5.

Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπουμπουλέντρας, Μπόλας 2, Κανιζάι 1, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 5, Ρότζιος 2, Μισαηλίδης 5, Μπιλιούρης, Αποστολίδης, Γαλίτης, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 2, Τσάτσας 2, Δασκαλόπουλος, Λόλας.

Διαιτητές: Ζήσης - Χαραλαμπίδης. Δίλεπτα: 5-3. Πέναλτι: 0/1 - 4/6

-----------------------------------------------------------------


Το ερχόμενο Σάββατο 17/12, η ομάδα του Ζαφειράκη υποδέχεται εντός έδρας στο ΔΑΚ Νάουσας τον γείτονα “Αερωπό” Έδεσσας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 μ.μ. και οι παρουσία του κοινού είναι σημαντική, καθώς ο αγώνας θεωρείται “ντέρμπι”. Είναι σίγουρο, βέβαια, πως οι αθλητές του Ζαφειράκη, της μόνης ομάδας (αυτή τη σεζον) ολόκληρου του νομού που αγωνίζεται σε πρώτη κατηγορία αθλήματος, θα έχουν όπως κάθε φορά το κοινό της Νάουσας δίπλα τους. Σε κάθε αγώνα (και με κάθε ευκαιρία) η Νάουσα δείχνει την έμπρακτη στήριξη της στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως και στους εκτός έδρας αγώνες πολλοί είναι εκείνοι οι Ναουσαίοι που ακολουθούν την ομάδα.

Επομένως το ραντεβού της ομάδας με τους φίλους της ανανεώνεται για το Σάββατο 17/12, στις 6 μ.μ. στο ΔΑΚ Νάουσας!


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι οφ ο Φέρωνας Βέροιας

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι...

ημαντική επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Φέρωνα...

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του Φιλίππου!

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του...

Τη συμμετοχή στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...