Βασιλόπιτα έκοψε το 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας

Βασιλόπιτα έκοψε το 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας

Το 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 έκοψε τη βασιλόπιτά του για το νέο έτος και έκανε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του για την χρονιά που πέρασε.

Η εκδήλωσή μας, που πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ όμορφο χώρο – την αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας " Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος", ξεκίνησε με τις ευλογίες του Πανοσιολογιότατου Τιμόθεου Χαλκιά και την κοπή της πίτας. 


Ακολούθησαν οπτικές παρουσιάσεις σχετικά με την ιστορία αλλά και την σύγχρονη ταυτότητα του 5ουΣυστήματος Βεροίας.

Τα μέλη των τμημάτων μας έδωσαν μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση, τραγουδώντας αγαπημένα Προσκοπικά τραγούδια με την συνοδεία κιθάρας και έπειτα έγινε η παρουσίαση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν  κατά την περσινή χρονιά.

Ο Αρχηγός του 5ου  Συστήματος κ. Παντελίδης Ανέστης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο παιδαγωγικό έργο των Βαθμοφόρων, στο πρόγραμμα που ακολουθούν, στην ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά τους και στην προσήλωσή τους στην διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία των μελών μας.

Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής μας Συμπαράστασης κ. Χονδραντώνης Γιώργος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της ΕΚΣ κ. Καλογήρου Νικολάου ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω ανωτέρας βίας, στην εκδήλωση και ανέλυσε τον ρόλο της ΕΚΣ στην πραγματοποίηση του Προσκοπικού προγράμματος και κάλεσε όσους γονείς μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές των σημάτων Αναγνωρίσεως Προσπάθειας  στα μέλη των τμημάτων μας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών-Πολεοδομίας- Κτηματολογίου-Περιουσίας του Δήμου Βέροιας κ. Τσαχουρίδης  Αλέξανδρος ως εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας, που στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και παλαιός Πρόσκοπος κ. Πυρινός Δημήτρης, η Αρχηγός του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων κ. Πιστοφίδου Αργυρώ μαζί με αντιπροσωπεία Βαθμοφόρων, ο Αρχηγός της Ενώσεως Παλαιών Προσκόπων Βέροιας κ. Ουσουτζόγλου Νίκος, ο Υπαρχηγός Δράσεών της κ. Τσέλιος Σωτήριος καθώς και αντιπροσωπεία μελών της Ένωσης, το μέλος της Ε.Κ.Σ.3ου Συστήματος κ. Μητάκου Γιάννα, το οποίο και εκπροσώπησε, ο αρχηγός του Προσκοπικού Κέντρου Καστανιάς κ. Καρατζίδης Κοσμάς, οι διατελέσαντες Περιφερειακοί Έφοροι Ημαθίας και Τοπικοί Έφοροι Βεροίας κ. Ταμπακόπουλος Κωνσταντίνος &  κ. Πυρινός Παύλος οι διατελέσαντες Αρχηγοί του 5ου Συστήματος Προσκόπων και τμημάτων του: κ.Γουναράς Χρήστος, κ. Ζερδαλή Λουίζα-Δέσποινα, κ. Κότσιφας Αντώνιος, κ. Μπλατσιώτης Δημήτρης, κ. Μωυσίδης Θόδωρος, κ. Τεγούσης Δημήτρης, κ. Τόκας Παύλος, κ. Τόλιος Δημήτρης, κ. Τσισμανίδης Κυριάκος, μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης καθώς και οι γονείς και τα παιδιά των τμημάτων μας.

Ευχαριστούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο για την παραχώρηση της αίθουσας, και όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση.

 


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για πρώτη φορά η ακολουθία των εγκωμίων του Αγίου Λουκά του Ιατρού την Κυριακή  11 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ.

Για πρώτη φορά η ακολουθία των εγκωμίων του Αγίου...

στην Παναγία ΔοβράΓια πρώτη φορά στην Ιερά Μονή της...

Προς τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Πρόταση του Δήμου Βέροιας για την δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας, συνολικού μήκους 350 χλμ

Προς τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και...

Ένα οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών που θα αποτελέσει...

Η Λίνα Τουπεκτσή δίπλα στους παραγωγούς κερασιών: Αναγκαιότητα ο εκσυγχρονισμός του ΕΛΓΑ

Η Λίνα Τουπεκτσή δίπλα στους παραγωγούς κερασιών:...

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λίνα...

Στη Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια: Ορκωμοσία και επίδοση ξιφών σε 29 νέους Υπαστυνόμους

Στη Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια:...

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής...

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Δεν σταματάμε ούτε μέρα!

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Δεν σταματάμε ούτε μέρα!

«Δεν σταματάμε ούτε μέρα! Κανένας εφησυχασμός στον...

5η Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού Ολοκληρώθηκε η ημερίδα: «Φροντίδα Υγείας, Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον»

5η Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού...

Στο πλαίσιο της «5ης Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου...

Κυριακή της Πεντηκοστής και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στο Σέλι

Κυριακή της Πεντηκοστής και Δευτέρα του Αγίου...

Παρουσία αρκετών κατοίκων του Σελίου γιορτάστηκε η...

Τάσος Μπαρτζώκας: «Σε διαρκή επαφή με αγρότες και ΕΛΓΑ για τις ζημίες στη σπορά βαμβακιού από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις»

Τάσος Μπαρτζώκας: «Σε διαρκή επαφή με αγρότες και ΕΛΓΑ...

Οι έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου τριημέρου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Στ. Κύρτσιος και Ν. Κακαφίκας στο ΛΑΟ: Μας κάνουν πόλεμο, στηρίζουν τα σούπερ μάρκετ, παρεμβαίνουν στις τιμές…Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα, που αντιδρούν στο ενδεχόμενο ένταξης των...

Σε εξέλιξη αυτή την στιγμή φωτιά που εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά (στις 15.30) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης (κάτω από Βίλα Βικέλα). Υπήρξε άμεση  κινητοποίηση της Π.Υ. Βεροιας που επιχειρεί αυτή την...

Του Χρήστου ΜπλατσιώτηΠριν από 176 χρόνια τέτοια εποχή, μεταξύ Ιανουάριου και Φεβρουάριου του 1847, εξελίχθηκε μεταξύ του τότε Βασιλείου της Ελλάδας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μια ιδιαίτερα έντονη...

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2022 παρουσίασαν στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (στις 30-01-2023), ο Περιφερειάρχης Κεντρικής...