ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΟΣ


              Στη σκιά του συγκλονιστικού δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε στις 3-5 Μαρτίου 2023 το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας (247 District) στο ξενοδοχείο Yalis Resort στον Βόλο.

              Περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικές με τον ετήσιο στόχο της Διοίκησης, προβολή νέας ιστοσελίδας, πρωτοπόρου project διασύνδεσης με μέλη του εξωτερικού.

              Από πλευράς Ομίλου Inner Wheel Βέροιας παρευρέθηκαν η Προδιοικητής της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Βιβή Ιατροπούλου και η Γραμματέας του Ομίλου Ελένη Μπαλτζή.

              Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με τις εγγραφές των συνέδρων.

Την κήρυξη έναρξης του συνεδρίου έκανε η Διοικητής Ελένη Παναγιώτου του Ομίλου I.W. Κηφισιάς και ακολούθησε η ομιλία της διακεκριμένης Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας κ. Άρτεμις Ζαβαλίγκου με θέμα: «Αυτοσυμπόνοια – πως μπορούμε να γίνουμε καλός φίλος του εαυτού μας».

              Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η ομιλήτρια ξεκίνησε την παρουσίασή της με το γλυπτό «Κενότητα» (emptiness) το οποίο δημιούργησε ένας γλύπτης – πατέρας που έχασε το παιδί του σε μια απόπειρα να περιγράψει το πένθος που βιώνει ο γονιός που χάνει το σπλάχνο του. Επίσης έδειξε στο πρώτο μέρος της ομιλίας της ένα συγκλονιστικό βίντεο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» της κ. Βαρδινογιάννη για τους δότες μυελού των οστών «Δώσε Ελπίδα – Δώσε Ζωή», και στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε το κυρίως θέμα της ομιλίας της εξηγώντας πως η «Αυτοσυμπόνοια» είναι μία έννοια πολύ καίριας σημασίας στην συμβουλευτική ψυχολογία που μας ωθεί να αγαπάμε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας, όπως θα κάναμε με τον καλύτερο μας φίλο.

              Η πρώτη ημέρα έκλεισε με την παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «22 Φθινόπωρα» της Προέδρου του Ομίλου Inner Wheel Καβάλας κ. Έφης Λοϊζά με πολλές ιστορίες που μας μαγεύουν – λαμπρά λογοτεχνικά κοσμήματα.

              Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με προσευχή από το μέλος του Ομίλου I.W. Βέροιας Προδιοικητή Βιβή Ιατροπούλου. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Διοικητή Ελένη Παναγιώτου και την εκπρόσωπο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

              Έγινε η Ανάγνωση των επιστολών των Ομίλων και των Αξιωματούχων για Καλή Επιτυχία του Συνεδρίου από την Πρόεδρο του Συνεδρίου Νανά Τσουμάκη του Ομίλου I.W. Αθηνών – Βορρά, καθώς και η παρουσίαση των δράσεων των Ομίλων σε video μεταξύ των οποίων και του Ομίλου μας, I.W. Βέροιας.

              Στη συνέχεια η Αντιδιοικητής της 88 Περιφέρειας Γερμανίας του Ομίλου I.W. Bamberg Ελληνίδα Σοφία Κουτσόπαπα παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα πρόταση διασύνδεσης των μελών του I.W. στο εξωτερικό σε ψηφιακή μορφή με την ονομασία «International contact Pool» στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Οργανισμού.

              Η δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε με την Ανάγνωση και έγκριση των πρακτικών της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης την 17η Ιουνίου, η ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων, η ενημέρωση και ο απολογισμός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας και της Εθνικής Εκπροσώπου Ρόζμαρι Νικολακοπούλου του Ομίλου I.W. Αθηνών – Βορρά.

              Ακολούθησαν οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας για τη χρονιά 2023-2024 και της Εθνικής Εκπροσώπου και της αναπληρωματικής της.

              Τελείωσε η δεύτερη αυτή Ημέρα με δείπνο σε εστιατόριο του Βόλου.

              Η Τρίτη Ημέρα ήταν ευκαιρία για περιήγηση στην όμορφη περιοχή του Πηλίου και συγκεκριμένα στις Μηλιές για τους Ομίλους της Βόρειας Ελλάδας και σε μοναστήρι της περιοχής για τους Ομίλους της Νότιας Ελλάδας.

              Οι στόχοι του Συνεδρίου για ΦΙΛΙΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ επιτεύχθηκαν με το σύνθημα του I.I.W. για την χρονιά 2022 – 2023 «WORK WONDERS» να έχει πρωταρχικό στόχο.

              Τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας αισθάνονται χαρούμενα και υπερήφανα για την αθρόα παρουσίαση των δράσεων και προσφορών μας σε video στα 25 χρόνια ύπαρξης μας στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας της χρονιάς 2022 – 2023.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάσος Μπαρτζώκας για την 25η Μαρτίου: Τον αγώνα για τη νίκη την Παντοτινή θα τον δώσουμε όπως οι πρόγονοί μας. Με γενναιότητα και ανδρεία!

Τάσος Μπαρτζώκας για την 25η Μαρτίου: Τον αγώνα για τη...

Κάθε χρόνο, με αφορμή την διπλή γιορτή της εθνικής μας...

Ξανά στον ΕΛΓΑ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την καταβολή των εκκρεμών αποζημιώσεων στο σύνολο των πληγέντων παραγωγών

Ξανά στον ΕΛΓΑ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την καταβολή...

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Λάζαρου...

Τριάντα υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο «Κοινός Τόπος» και ο Νίκος Κουτσογιάννης

Τριάντα υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς...

Τους πρώτους 30 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς...

«Κύριε Βοργιαζίδη φτάνει…αλλάξτε παραμύθι, αυτό δεν έχει δράκο!»

«Κύριε Βοργιαζίδη φτάνει…αλλάξτε παραμύθι, αυτό δεν...

Στον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη απαντά ο...

Βέροια: 30.000 ευρώ από την ΚΕΔΕ, για τους σκοπούς της καμπάνιας της Future Library - Με χιλιάδες νέα βιβλία θα εμπλουτισθούν δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας

Βέροια: 30.000 ευρώ από την ΚΕΔΕ, για τους σκοπούς της...

«Επενδύουμε στο βιβλίο, εμπλουτίζουμε το μέλλον»...

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Με επιτυχία...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο...

Τον πήρε  το Ποτάμι

Τον πήρε το Ποτάμι

Του Αντώνη Μαρκούληυπ. Βουλευτής Ημαθίας...

Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Λύση στο ζήτημα των μετακλήσεων εργατών γης από τρίτες χώρες δίνει ο νέος μεταναστευτικός κώδικας

Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Λύση στο ζήτημα των μετακλήσεων...

Για έναν Νέο Κώδικα Μετανάστευσης που αποτυπώνει την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε εξέλιξη αυτή την στιγμή φωτιά που εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά (στις 15.30) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης (κάτω από Βίλα Βικέλα). Υπήρξε άμεση  κινητοποίηση της Π.Υ. Βεροιας που επιχειρεί αυτή την...

Του Χρήστου ΜπλατσιώτηΠριν από 176 χρόνια τέτοια εποχή, μεταξύ Ιανουάριου και Φεβρουάριου του 1847, εξελίχθηκε μεταξύ του τότε Βασιλείου της Ελλάδας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μια ιδιαίτερα έντονη...

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2022 παρουσίασαν στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (στις 30-01-2023), ο Περιφερειάρχης Κεντρικής...

 Ένας χρόνος έκλεισε από τη δολοφονία του  Άλκη Καμπανού και εκατοντάδες πολίτες τίμησαν τη μνήμη του, στο τρισάγιο που έγινε στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου...