ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΟΣ


              Στη σκιά του συγκλονιστικού δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε στις 3-5 Μαρτίου 2023 το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας (247 District) στο ξενοδοχείο Yalis Resort στον Βόλο.

              Περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικές με τον ετήσιο στόχο της Διοίκησης, προβολή νέας ιστοσελίδας, πρωτοπόρου project διασύνδεσης με μέλη του εξωτερικού.

              Από πλευράς Ομίλου Inner Wheel Βέροιας παρευρέθηκαν η Προδιοικητής της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Βιβή Ιατροπούλου και η Γραμματέας του Ομίλου Ελένη Μπαλτζή.

              Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με τις εγγραφές των συνέδρων.

Την κήρυξη έναρξης του συνεδρίου έκανε η Διοικητής Ελένη Παναγιώτου του Ομίλου I.W. Κηφισιάς και ακολούθησε η ομιλία της διακεκριμένης Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας κ. Άρτεμις Ζαβαλίγκου με θέμα: «Αυτοσυμπόνοια – πως μπορούμε να γίνουμε καλός φίλος του εαυτού μας».

              Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η ομιλήτρια ξεκίνησε την παρουσίασή της με το γλυπτό «Κενότητα» (emptiness) το οποίο δημιούργησε ένας γλύπτης – πατέρας που έχασε το παιδί του σε μια απόπειρα να περιγράψει το πένθος που βιώνει ο γονιός που χάνει το σπλάχνο του. Επίσης έδειξε στο πρώτο μέρος της ομιλίας της ένα συγκλονιστικό βίντεο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» της κ. Βαρδινογιάννη για τους δότες μυελού των οστών «Δώσε Ελπίδα – Δώσε Ζωή», και στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε το κυρίως θέμα της ομιλίας της εξηγώντας πως η «Αυτοσυμπόνοια» είναι μία έννοια πολύ καίριας σημασίας στην συμβουλευτική ψυχολογία που μας ωθεί να αγαπάμε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας, όπως θα κάναμε με τον καλύτερο μας φίλο.

              Η πρώτη ημέρα έκλεισε με την παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «22 Φθινόπωρα» της Προέδρου του Ομίλου Inner Wheel Καβάλας κ. Έφης Λοϊζά με πολλές ιστορίες που μας μαγεύουν – λαμπρά λογοτεχνικά κοσμήματα.

              Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με προσευχή από το μέλος του Ομίλου I.W. Βέροιας Προδιοικητή Βιβή Ιατροπούλου. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Διοικητή Ελένη Παναγιώτου και την εκπρόσωπο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

              Έγινε η Ανάγνωση των επιστολών των Ομίλων και των Αξιωματούχων για Καλή Επιτυχία του Συνεδρίου από την Πρόεδρο του Συνεδρίου Νανά Τσουμάκη του Ομίλου I.W. Αθηνών – Βορρά, καθώς και η παρουσίαση των δράσεων των Ομίλων σε video μεταξύ των οποίων και του Ομίλου μας, I.W. Βέροιας.

              Στη συνέχεια η Αντιδιοικητής της 88 Περιφέρειας Γερμανίας του Ομίλου I.W. Bamberg Ελληνίδα Σοφία Κουτσόπαπα παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα πρόταση διασύνδεσης των μελών του I.W. στο εξωτερικό σε ψηφιακή μορφή με την ονομασία «International contact Pool» στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Οργανισμού.

              Η δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε με την Ανάγνωση και έγκριση των πρακτικών της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης την 17η Ιουνίου, η ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων, η ενημέρωση και ο απολογισμός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας και της Εθνικής Εκπροσώπου Ρόζμαρι Νικολακοπούλου του Ομίλου I.W. Αθηνών – Βορρά.

              Ακολούθησαν οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας για τη χρονιά 2023-2024 και της Εθνικής Εκπροσώπου και της αναπληρωματικής της.

              Τελείωσε η δεύτερη αυτή Ημέρα με δείπνο σε εστιατόριο του Βόλου.

              Η Τρίτη Ημέρα ήταν ευκαιρία για περιήγηση στην όμορφη περιοχή του Πηλίου και συγκεκριμένα στις Μηλιές για τους Ομίλους της Βόρειας Ελλάδας και σε μοναστήρι της περιοχής για τους Ομίλους της Νότιας Ελλάδας.

              Οι στόχοι του Συνεδρίου για ΦΙΛΙΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ επιτεύχθηκαν με το σύνθημα του I.I.W. για την χρονιά 2022 – 2023 «WORK WONDERS» να έχει πρωταρχικό στόχο.

              Τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας αισθάνονται χαρούμενα και υπερήφανα για την αθρόα παρουσίαση των δράσεων και προσφορών μας σε video στα 25 χρόνια ύπαρξης μας στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας της χρονιάς 2022 – 2023.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 25 Απριλίου: Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 25 Απριλίου: Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού...

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010,...

Δήμος Νάουσας: Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Δήμος Νάουσας: Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της...

Ειδική δημόσια συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας, με θέμα «Νέοι Γραμματισμοί στη Σχολική Πράξη» (ΦΩΤΟΣ)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Παιδαγωγικό Συνέδριο...

Την Παρασκευή 12 Απριλίου και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024...

 Μ.Α.μ.Α :Βιωματική δράση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας:

Μ.Α.μ.Α :Βιωματική δράση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο...

Στα πλαίσια των επισκέψεων της Μ.Α.μ.Α. σε σχολεία...

Σε ομαδική έκθεση καλλιτεχνών συμμετέχει η εικαστικός Δήμητρα Κούλα

Σε ομαδική έκθεση καλλιτεχνών συμμετέχει η εικαστικός...

Σε ομαδική έκθεση καλλιτεχνών, με τίτλο: «freedom to say what I...

Παρέμβαση-επιστολή του Επιμελητηρίου  Ημαθίας στο ΥΠΑΑΤ για τις επικείμενες απεργίες των Γεωπόνων δημοσίων υπαλλήλων

Παρέμβαση-επιστολή του Επιμελητηρίου Ημαθίας στο...

Επιστολή – παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής...

Συνελήφθη στην Ημαθία  για ναρκωτικά

Συνελήφθη στην Ημαθία για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις 13 Απριλίου 2024 το μεσημέρι, σε περιοχή...

Η Γ. Γρ. Εμπορίου απαντά στην Ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: «Η λειτουργία ενός cargo αεροδρομίου στην Ημαθία  θα είναι μία από τις προτάσεις  που θα εξεταστούν προσεκτικά»

Η Γ. Γρ. Εμπορίου απαντά στην Ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ...

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...