Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Μεγάλη η ικανοποίησή μου για τα έργα αποχέτευσης σε Κουλούρα, Διαβατό, Ν. Νικομήδεια και Π. Λυκογιάννη που εγκρίθηκαν μετά από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειές μας»

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Μεγάλη η ικανοποίησή μου για τα έργα αποχέτευσης σε Κουλούρα, Διαβατό, Ν. Νικομήδεια και Π. Λυκογιάννη που εγκρίθηκαν μετά από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειές μας»

Την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για την έγκριση των έργων αποχέτευσης στις περιοχές της Κουλούρας, του Διαβατού, της Ν. Νικομήδειας και της Π. Λυκογιάννης του Δήμου της Βέροιας εξέφρασε ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως τόνισε σε σχετική δήλωσή του, η συνεχή συνεργασία του για πάνω από έναν χρόνο επί του συγκεκριμένου ζητήματος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα καθώς και με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους παράγοντες του Δήμου της Βέροιας, έφερε επιτέλους τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι τα εγκεκριμένα έργα, που αποτελούσαν πάγιο αίτημα των κατοίκων και προς τον ίδιο προσωπικά, είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Καθώς θα εκσυγχρονίσουν τις εγκαταστάσεις, θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα της επεξεργασίας και του καθαρισμού των λυμάτων, θα συμβάλουν στη βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος και θα ανοίξουν τον δρόμο για ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες.

Σημείωσε δε ότι για την υπαγωγή των έργων αυτών, επισκέφθηκαν ήδη από τις 9 Μαρτίου του 2022 τον Υπουργό Περιβάλλοντος, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την υποβολή της σχετικής πρότασης της ΔΕΥΑΒ στα τέλη Μαρτίου 2022.

Μετά δε από εκείνη τη συνάντηση, επί ένα χρόνο, με συνεχείς επικοινωνίες, συναντήσεις και συνεργασίες, τα δύο έργα εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης και Σταθερότητας.

Αναλυτικότερα, το πρώτο έργο «Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης ΤΚ Κουλούρας και Προσαγωγός προς Αντλιοστάσιο Ακάθαρτων ΤΚ Διαβατού» θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.784.917,24 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Ενώ το δεύτερο έργο, «Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης και Συλλεκτηρίων Αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεσή τους με την ΕΕΛ Βέροιας» θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.618.548,71 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι τρεις άξονες για έναν αυτάρκη Δήμο Νάουσας που ακμάζει

Οι τρεις άξονες για έναν αυτάρκη Δήμο Νάουσας που...

Η Νάουσα και τα χωριά της πρέπει να ακμάσουν ξανά για...

«Άξονας 7ος: Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη»

«Άξονας 7ος: Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του...

Από το γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ....

Το αποτύπωμα του  Κώστα Καλαϊτζίδη στην Ημαθία των έργων και της ανάπτυξης

Το αποτύπωμα του Κώστα Καλαϊτζίδη στην Ημαθία των...

Όταν λέμε ότι δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της...

Νάουσα: Μεγάλη συγκέντρωση γυναικών για την υποστήριξη του Κώστα Καλαϊτζίδη

Νάουσα: Μεγάλη συγκέντρωση γυναικών για την...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των γυναικών...

Στην αυτοδιοικητική ημερίδα της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, «Ακίνητη περιουσία και Τοπική Αυτοδιοίκηση», η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Βέροιας Ιφιγένεια Βλαχογιάννη

Στην αυτοδιοικητική ημερίδα της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, «Ακίνητη...

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους υποψήφιων...

Ασφαλής αποκομιδή  των μολυσματικών αποβλήτων από τα φαρμακεία της Ημαθίας

Ασφαλής αποκομιδή των μολυσματικών αποβλήτων από τα...

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, για ακόμα μια...

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στο 5ο Φεστιβάλ KIDOT στη Θεσσαλονίκη

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στο 5ο Φεστιβάλ KIDOT στη...

Μια μοναδική συμμετοχή είχε η «Πρωτοβουλία για το...

«Έφυγε» στα 73 του  ο Παύλος Γεωργιάδης

«Έφυγε» στα 73 του ο Παύλος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 73...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...

-Στ. Κύρτσιος και Ν. Κακαφίκας στο ΛΑΟ: Μας κάνουν πόλεμο, στηρίζουν τα σούπερ μάρκετ, παρεμβαίνουν στις τιμές…Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα, που αντιδρούν στο ενδεχόμενο ένταξης των...