Η Ημαθία επιλέγει ανανέωση, επιλέγει τη Λίνα Τουπεκτσή !

Η Ημαθία επιλέγει ανανέωση, επιλέγει τη Λίνα Τουπεκτσή !

Σε κλίμα χαράς και νίκης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτού της Ν.Δ κ. Λίνας Τουπεκτσή στο κέντρο της Βέροιας.

Αμέτρητοι φίλοι και πολίτες της Ημαθίας έσπευσαν να της ευχηθούν καλή

επιτυχία ανάμεσά τους και η οικογένειά της. Η συμμετοχή της στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ αποτελεί προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό τη γεμίζει με περισσότερη ευθύνη τόσο στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όσο και στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται μαζί τους τις ίδιες ανησυχίες και προβλήματα.

Η κ. Τουπεκτσή εδώ και πολλά χρόνια έχει παρουσιάσει μια επιτυχημένη

παρουσία – συμμετοχή ως ενεργη πολιτης με αποτέλεσμα οι ανθρωποι της Ημαθίας να έχουν δείγματα της προσωπικότητας, της δράσης και του αγώνα της από πολλές θέσεις και πολύπλευρους ρόλους που υποστηρίζει, γεγονός που αποτελεί εγγύηση ότι «η Λίνα τους», όπως την αποκαλούν, θα είναι πάντα δίπλα τους, θα μάχεται και θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Η συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια ήταν συγκινητική, όπως συγκινητικά ήταν


και τα λόγια που είπε αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων όπου οι φίλοι της

άκουσαν με προσοχή και στο τέλος χειροκρότησαν με αγάπη και περηφάνια, που μια εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, διεκδικεί, παλεύει και τα καταφέρνει, όπως έχει αποδείξει μέσα από τη μέχρι τώρα πορεία της !

Η ομιλία της κ. Τουπεκτσή αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων:

Φίλες και Φίλοι,

Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η τόσο θετική ανταπόκριση των πολιτών ολόκληρης της Ημαθίας στο πρόσωπό μου και όλο αυτό που μου προσφέρετε μεγαλώνει το πάθος μου, την επιμονή και ταυτόχρονα μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω τον αγώνα μου, ώστε να καταφέρω με τη δική σας ψήφο να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του τόπου μας.

Δεν προσπαθώ να σας πείσω, άλλωστε δε διαθέτω τα μέσα γιατί ούτε οικονομικούς πόρους έχω, ούτε σας έχω εξυπηρετήσει ώστε να μου χρωστάτε χάρη και ούτε μου αρέσει να υπόσχομαι. Αυτό που προσπαθώ στον τίμιο προεκλογικό μου αγώνα μου, είναι να σας «αφυπνίσω» και να σας πω ξεκάθαρα κοιτάζοντάς σας στα μάτια, ότι ναι, αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο και μπορούμε να το πετύχουμε. Είμαι μία από όλους εσάς !

Μια εργαζόμενη μητέρα, που συνεχίζει να σπουδάζει, έχοντας ταυτόχρονα πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Όμως έχω μάθει να μάχομαι, να διεκδικώ, να προσπαθώ για το καλύτερο και στο τέλος να το κερδίζω.

Αυτή τη φορά για να το κερδίζω χρειάζομαι την πολύτιμη στήριξή σας γι αυτό στις 21 Μαΐου τιμήστε με, με την ψήφο σας, ώστε η Ημαθία να αποκτήσει μια φρέσκια και ηχηρή φωνή στο Κοινοβούλιο που θα προέρχεται από εσάς.

Η ανάγκη για ανανέωση είναι μεγάλη, κάτι που απέδειξε και εμπράκτως ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα. Η πρόταση που μου έκανε όταν με είδε να μιλάω σε συνέδριο στην Κοζάνη αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη, απέναντι στον ίδιο και στο λαό της Ημαθίας.

Η νίκη στις 21 Μαΐου θα είναι ωφέλιμη για όλους μας, για την Ημαθία μας και για ολόκληρη τη χώρα ! Μια νίκη που θα εκφράζει την αγανάκτηση του λαού σε προηγούμενες πολιτικές που κράτησαν την Ελλάδα στο χθες.

Βεβαίως υπάρχουν προβλήματα και λάθη !

Ποιος όμως δεν κάνει λάθη ; Αυτός που κάθεται στον καναπέ όλη μέρα! Τα λάθη μας είναι αυτά που μας διορθώνουν και μας κάνουν καλύτερους. Από το 2019 μέχρι και σήμερα είδαμε παγκόσμιες αλλαγές που σημάδεψαν τον πλανήτη, η Ελλάδα μας όμως δεν υπέκυψε, στάθηκε δυνατή και συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης.

Θα συνεχίσουμε το νοικοκύρεμα της χώρας, θα είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπό, στην τρίτη ηλικία, στα παιδιά, στην εργαζόμενη και άνεργη μητέρα, στους συνταξιούχους, στους αγρότες μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις που ενδεχομένως προκύψουν. Είμαστε εδώ, με όραμα, με σχέδιο και όρεξη για δράση !

Από τις επαφές που έχω καθημερινά με όλη την Ημαθία τα τελευταία χρόνια που συμμετέχω στα κοινά έχω νιώσει στο πετσί μου τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι οικονομικά ασθενέστερες ομάδες συνανθρώπων μας και επειδή έχω προσωπικά διαπιστώσει ότι υπάρχουν προοπτικές, για αυτό ζητώ την ψήφο σας, ώστε να διεκδικήσω το καλύτερο εφικτό για όλους.

Σας καλώ να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα και να πετύχουμε μία περήφανη και σημαντική νίκη ανανέωσης. Κοιταζόμαστε με ψηλά το κεφάλι, κοιταζόμαστε με περηφάνια, άλλωστε δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά και δεν περιμέναμε τις εκλογές για να συστηθούμε.

Το πολιτικό μου γραφείο είναι το σπίτι σας κι εγώ πάντα δίπλα σας, όχι μόνο τώρα προεκλογικά. Πάντα ήμουν και θα είμαι εδώ…

Πάντα ήμουν η Λίνα σας και έτσι θα παραμείνω !!! Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε!

(Λίνα) Μαγδαληνή Τουπεκτσή

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ντουμάνη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ντουμάνη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024...

Ιερατική Σύναξη  ενόψει της εορτής του Πάσχα στη Βέροια

Ιερατική Σύναξη ενόψει της εορτής του Πάσχα στη...

Το πρωί της Πέμπτης, 25ης Απριλίου, στο Παύλειο...

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλεξάνδρειας – Δηλώσεις του Δημάρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να κατοικεί κανείς στο Ρουμλούκι» Παρουσία του Μητροπολίτη η ημερίδα τοπικής ιστορίας του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να...

Το πρωί της Παρασκευής, 26ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος...

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...