Νίκος Τσιαμήτρος στον ΑΚΟΥ 99.6: Θέλω να γίνω η δυνατή φωνή του κόσμου της Ημαθίας

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ζήση Mιχ. Πατσίκα και του Νίκου Βουδούρη «Λαϊκά και Αιρετικά» και στο ραδιόφωνο του Άκου 99.6 ήταν σήμερα Τετάρτη μεσημέρι, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, όπου συζήτησαν ζητήματα που αφορούν τόσο την Ημαθία, όσο και για το πολιτικό, προεκλογικό, τοπίο, λίγες μέρες πριν την λαϊκή ετυμηγορία με τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Και εγώ προσωπικά και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δίνουμε την καθημερινή μας μάχη για να αναδείξουμε τις προγραμματικές μας θέσεις, αλλά και τους δικούς μου, προσωπικούς, στόχους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιαμήτρος και πρόσθεσε:

«Θέλω να γίνω η δυνατή φωνή του κόσμου της Ημαθίας. Μια δυνατή φωνή, που θα συμβάλλει τα μέγιστα για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν για πολλά χρόνια τον λαό της Ημαθίας. Τα παιδιά μας φεύγουν, εργάτες γης δεν έχουμε, οι υποδομές είτε είναι ελλιπείς και ανύπαρκτες, είτε βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Η Ημαθία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στον πρωτογενή τομέα, δυστυχώς μέρα με τη μέρα μαραζώνει, με τους αγρότες μας να βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Είναι γνωστό πως τα αγροκτηνοτροφικά προβλήματα επηρεάζουν σημαντικά και τους άλλους κλάδους της οικονομικής και κοινωνικής ζωής μας » είπε ο υποψήφιος βουλευτής και πρόσθεσε:

«Το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, επισκέφθηκα όλα τα χωριά της Ημαθίας και συζήτησα με τους κατοίκους. Παράλληλα λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας ως οικονομολόγος με το λογιστικό μου γραφείο, έχω ιδίαν άποψη για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στα νοικοκυριά του Νομού μας. Έτσι όλα αυτά που αφουγκράστηκα έχουν καταγραφεί στην πολιτική μου ατζέντα και με την στήριξη του κόσμου θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να ανατείλει και πάλι ο ήλιος της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης και της προόδου».

Αναφερόμενος στην απόφασή του να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος τόνισε πως «μετά από μια πετυχημένη, πιστεύω, συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, δέχθηκα παροτρύνσεις από συντοπίτες για να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής. Έτσι αποδέχθηκα και την προσωπική επιλογή μου από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Νίκου Ανδρουλάκη και «ικανοποίησα» την επιθυμία φίλων και συμπολιτών να θέσω υποψηφιότητα διεκδικώντας μία έδρα στην Ημαθία και παράλληλα βοηθώντας και γω το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει ισχυρό στο πολιτικό προσκήνιο. Πλαισιώνομαι από ανθρώπους που ανήκουν και στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλους κομματικούς χώρους. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τους διαβεβαιώνω πως θα τους τα επιστρέψω διπλά και τρίδιπλα!!!».

Νίκος Τσιαμήτρος: Νέους κοιτώνες στην Σχολή της Αστυνομίας, για την ασφάλεια και την οικονομική ζωή της Βέροιας


Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές με πολίτες, φορείς και συλλόγους, του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκου Τσιαμήτρου.

Την Τρίτη επισκέφθηκε, την Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αστυνομική Υποδιευθύντρια κα. Σοφία Γαϊτανίδου και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτη Χαρέλα.

Στην συνάντηση που έγινε στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος που βρίσκεται στο Πανόραμα Βέροιας, ο κ. Τσιαμήτρος είχε εκτενή συζήτηση με την Διοικήτρια της Σχολής κα. Γαϊτανίδου και τον Πρόεδρο των Συνοριακών Φυλάκων κ. Χαρέλα. Σ΄ ένα χώρο που ο υποψήφιος βουλευτής έβαλε το δικό του λιθαράκι όταν ως Αντιδήμαρχος Βέροιας, πριν 15 χρόνια περίπου, είχε βοηθήσει σε ότι ανάγκη προέκυπτε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις.

Τόσο η Αστυνομική Υποδιεθύντρια, όσο και ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων αναφέρθηκαν σε ζητήματα έλλειψης υποδομών, ώστε η Σχολή που βρίσκεται σ΄ ένα εξαιρετικά ωραίο και λειτουργικό χώρο να αποκτήσει την δυνατότητα ανάληψης περισσότερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων και φιλοξενίας πολλαπλάσιου αριθμού εκπαιδευομένων αστυνομικών από Ελλάδα και Ευρώπη.

«Αποχώρησα από την Σχολή με ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία, για τις πανέμορφες εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ένα μοναδικό τοπίο και ανάλογες δεν υπάρχουν στην χώρα μας. Με εργαζόμενους αστυνομικούς αφοσιωμένους στο σημαντικό καθήκον της εκπαίδευσης και των άρτιων υπηρεσιών στους εκπαιδευομένους. Αστυνομικούς όλων των βαθμίδων που οραματίζονται μια σχολή ευρωπαϊκού επιπέδου, μιας και συντελούν όλες οι προϋποθέσεις.

Από την άλλη, διαπίστωσα ότι υπάρχει μια στασιμότητα στην ανάπτυξη της Σχολής. Όταν επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ πήρε σάρκα και οστά, όλοι περίμεναν ότι οι δυνατότητες θα πολλαπλασιαστούν στα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς όμως τίποτα δεν έγινε τόσο από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την σημερινή της Νέας Δημοκρατίας.

Οφείλουμε όλοι μας να συμβάλλουμε ώστε να κατασκευαστούν νέοι κοιτώνες οι οποίοι θα μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους εκπαιδευομένους αστυνομικούς, δίνοντας την δυνατότητα υλοποίησης πολλαπλάσιων σεμιναρίων πανελλήνιας και ευρωπαϊκής εμβέλειας. Αυτό θα είναι προς όφελος της τοπικής οικονομικής ζωής και φήμης για την Βέροια και την περιοχή της» κατέληξε ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...