Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Συνεχίζουμε μαζί - Μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στον Λουτρό»

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Συνεχίζουμε μαζί - Μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στον Λουτρό»

Για μία ακόμα φορά οι πολίτες της Ημαθίας έδωσαν βροντερό παρών δίπλα στον Υφυπουργό Οικονομικών και Υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο στη χθεσινή επίσκεψη στο Καμποχώρι, στο Καλοχώρι, στην Επισκοπή, στο Κεφαλοχώρι και στον Λουτρό, όπου έκανε και μία μεγάλη συγκέντρωση, μιλώντας στους πολίτες.

«Την επόμενη Κυριακή δεν αποφασίζουμε μόνο για κυβέρνηση και Πρωθυπουργό.

Αποφασίζουμε για τον τόπο μας, την οικογένεια και τα παιδιά μας.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της ακυβερνησίας, της αστάθειας.

Η ψήφος των πολιτών οφείλει να δώσει ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα για την πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας.

Δεν πρέπει να αφήσουμε χώρο σε αυτούς που απροκάλυπτα και με ανευθυνότητα ανοίγουν συζητήσεις για παράλληλα και τοπικά νομίσματα», τόνισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ταυτόχρονα επικεντρώθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον αγροτικό κόσμο και τις προτεραιότητες της νέας τετραετίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

-Οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

-Μέτρα στήριξης για την τυποποίηση των αγροτικών προϊόντων μέσω της ενίσχυσης της εμπορίας τους από τα αγροτικά συλλογικά σχήματα.

-Αύξηση του αριθμού των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027.

-Νέα αρδευτικά έργα σε όλη την Ελλάδα και εκσυγχρονισμός των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ, που θα ενισχύσουν την παραγωγή, καθώς θα αρδεύουν περισσότερα από 1,3 εκ. στρέμματα και θα ωφελήσουν πάνω από 100.000 αγρότες.

-Αύξηση των αγροτικών εκτάσεων για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

-Επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και για το 2023.

-Δικαιότερες και ταχύτερες αποζημιώσεις για όλους τους δικαιούχους με την επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

-Αύξηση του επιδόματος μητρότητας για τις αγρότισσες από τους 4 στους 9 μήνες στο ύψος του κατώτατου μισθού.

«Στις 21 Μαΐου η Ελλάδα κλείνει την πόρτα στο παρελθόν και στην αστάθεια.

Συνεχίζουμε Μαζί. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο Λουτρό μέσα σε ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες».

«Να κάνουμε πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα»


Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την επικοινωνία του με τους πολίτες ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος που επισκέφθηκε τα Μονόσπιτα, την Χαρίεσσα και την Επισκοπή Νάουσας .

Οι πολίτες και στα τρία αυτά χωριά, έδωσαν ηχηρό παρών, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Βεσυρόπουλο.

Ξεκάθαρη ήταν η διαβεβαίωση του Απόστολου Βεσυρόπουλου προς τους πολίτες ότι η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων θα συνεχιστεί και στη νέα τετραετία με την οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος να είναι μόνο η αρχή.

«Οι σταθεροί ρυθμοί ανάπτυξης αλλά και η συνετή διαχείριση των οικονομικών της χώρας από την Κυβέρνηση, μπορεί να δημιουργήσουν δημοσιονομικό χώρο. Και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όταν προκύπτει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος θα τον αξιοποιούμε για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τους φόρους. Έως τώρα το έχουμε αποδείξει στην πράξη:

-Μειώνοντας τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ από 22% στο 9% για όλα τα φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτούς και συνταξιούχους

-Αυξάνοντας το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων ενώ στη επόμενη τετραετία θα υπάρξει νέα αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ.

-Καταργώντας μόνιμα την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για όλους, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει σε μόνιμο φόρο, αυξάνοντας μάλιστα και τους συντελεστές.

-Μειώνοντας τον ΕΝΦΙΑ στα φυσικά πρόσωπα κατά 35%τους, υπερκαλύπτοντας την προεκλογική μας δέσμευση για μείωση κατά 30% και παρά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών το 2022.

-Μειώνοντας τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις για τους αγρότες».

Ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος τόνισε ότι «στις 21 Μαΐου η Ημαθία θα κάνει πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα»

«Οι δεσμεύσεις μας έγιναν πράξη.


Τερματίστηκε οριστικά η ταλαιπωρία των μικροϊδιοκτητών στα Ριζώματα»

Δάσκιο, Σφηκιά, Ριζώματα, Κουλούρα, Διαβατό Ξεχασμένη και Σταυρό, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους πολίτες.

Ο κ. Βεσυρόπουλος συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας ότι η Κυριακή των εκλογών πρέπει να σηματοδοτήσει την απόφαση των πολιτών να διατηρηθεί η πολιτική και οικονομική σταθερότητα, να συνεχιστεί η πολιτική μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων και στήριξης του αγροτικού κόσμου.

«Απέναντι στην αβεβαιότητα και στην ακυβερνησία που θέλουν να οδηγήσουν κάποιοι τη χώρα, η μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο τόπος και οι πολίτες θα απορρίψουν τη στρατηγική του χάους, θα στείλουν ηχηρό μήνυμα, επιβάλλοντας την πολιτική σταθερότητα και στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Μιλώντας στους πολίτες στα Ριζώματα, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στη δέσμευση του που έγινε πράξη, για την οριστική επίλυση του προβλήματος που είχε ανακύψει με τις διεκδικήσεις του Δημοσίου απέναντι στους μικροϊδιοκτήτες της περιοχής.


Υπενθυμίζεται ότι, με νομοθετική ρύθμιση που διαμόρφωσε και κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Βεσυρόπουλος, ως Υφυπουργός Οικονομικών, θεσμοθετήθηκε η κατά κυριότητα παραχώρηση στους ακτήμονες καλλιεργητές και μικροκτηνοτρόφους ή στους καθολικούς και ειδικούς διαδόχους τους, των εκτάσεων που κατείχαν στα Ριζώματα.

Μάλιστα, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέλυσε στους πολίτες της περιοχής το περιεχόμενο της σχετικής υπουργικής απόφασης που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραχώρησης των εκτάσεων αυτών στους δικαιούχους.

«Πριν από 4 χρόνια, ανέλαβα μία δέσμευση για εσάς. Και η δέσμευση αυτή έγινε πράξη» τόνισε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος μέσα σε θερμές εκδηλώσεις και χειροκροτήματα από τους πολίτες που είδαν να λύνεται οριστικά ένα πρόβλημα ετών που τους ταλαιπωρούσε και τους κρατούσε σε αβεβαιότητα.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 26...

Έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Απ. Νιώπας σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Απ. Νιώπας σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...