25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ  ΟΜΙΛΟΥ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ  1998 -2023

25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ 1998 -2023

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση των 25 χρόνων ύπαρξης του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας μαζί με τα γενέθλια και την Αλλαγή Ηγεσίας του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ινεργουιλική χρονιά 2023 – 2024.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσευχή από την Προπρόεδρο Γιό Κοντοπούλου, το καλωσόρισμα από την Πρόεδρο Ελένη Φείδα – Τρίγκα, τον απολογισμό της χρονιάς της 2022 – 2023 με τις προσφορές και δράσεις των μελών και την παράδοση του σήματος της Προέδρου για τη νέα χρονιά 2023 – 2024.

Ευχαριστώντας η νέα Πρόεδρος Ελένη Μπαλτζή για τη τιμή που της έκαναν τα μέλη του Ομίλου να την εκλέξουν για Πρόεδρο, παρουσίασε το Διοικητικό της Συμβούλιο και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί για τα πιστεύω του Inner Wheel και για την αξία του εθελοντισμού σε συνεργασία μαζί τους.

Στη συνέχεια η Προδιοικητής Βιβή Ζητούνη – Ιατροπούλου έκανε αναφορά στα 25 χρόνια ύπαρξης του Ομίλου 1998 – 2023 γυρίζοντας το χρόνο πίσω και έκανε όλα τα μέλη του Ομίλου να θυμηθούν με συγκίνηση όλα όσα δημιουργήσαμε, προσφέραμε, σχεδιάσαμε και διασκεδάσαμε, ξεκινώντας από το πρώτο Σύνθημα του I.I.W. «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ».

Ένα εντυπωσιακό και εύστοχο σύνθημα που έδωσε σε όλα τα μέλη του Ομίλου την δύναμη στα 25 χρόνια να ανεβάσουν ψηλά τον Όμιλο στην Περιφέρεια και στο Διεθνές Inner Wheel με την ΦΙΛΙΑ – την ΠΡΟΣΦΟΡΑ και την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Σβήνοντας τα κεράκια των 25 χρόνων στην τούρτα γενεθλίων, οι δύο Πρόεδροι παρέδωσαν εκ μέρους όλων των μελών του Ομίλου στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) κ. Ελένη Στεφανάκη κουπόνια για αγορά βενζίνης για το αυτοκίνητο του Συλλόγου τους για την μετακίνηση των παιδιών.

Ευχαριστώντας η Πρόεδρος του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. αφού παρουσίασε τις δύο κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου που την συνόδευαν, την κ. Πόπη Μέλιου και την κ. Λουκία Μήτσου, αναφέρθηκε αναλυτικά στο μεγάλο έργο του Συλλόγου τους και στην μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρουν καθώς και στα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρουσιάζονται στις εκδηλώσεις τους από έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες που αφορούν τα άτομα στην σφαίρα του αυτισμού και με σύνοδες αναπηρίες.

Ακολούθησαν οι ανταλλαγές δώρων, οι καθιερωμένες φωτογραφίες και το δείπνο σε τραπέζια στολισμένα με τα συνθήματα και τη ρόδα του Inner Wheel και τα πολύ όμορφα από λουλούδια γλαστράκια.

Όλες οι παρευρισκόμενες έφεραν στο πέτο τους από ένα ροζ τριαντάφυλλο, σύμβολο του Inner Wheel το οποίο παρουσιάστηκε στο 16ο Παγκόσμιο Συνέδριο I.W. στην Κοπεγχάγη της Δανίας και στο οποίο η Α.Β.Ε. πριγκίπισσα Bennedikt της Δανίας έδωσε το όνομα: «INNER WHEEL FOREVER ROSE» και το οποίο κοσμεί τις αίθουσες στις διάφορες εκδηλώσεις του I.I.W. σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Όλα τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας αισθανόμαστε υπερήφανα που με την συνεργασία, την αλληλοεκτίμηση, την αλληλοκατανόηση, την εμπιστοσύνη και τη φιλία κατορθώσαμε όλα αυτά τα 25 χρόνια να βλέπουμε τα αληθινά προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία μας, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, για την οικογένεια, για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, για τις κακοποιημένες γυναίκες, για την νεολαία με τα ναρκωτικά και να απαλύνουμε με τις μικρές μας προσφορές τον ανθρώπινο πόνο με αξιοπρέπεια.

Είμαστε μέσα στον Όμιλο Γυναίκες Δυνατές – Μοναδικές – Ενωμένες και όπως ανέφερε η τέως Εθνική Εκπρόσωπος της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας και μέλος του Ομίλου μας Όλυ Ιατροπούλου στην ομιλία της στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Ρόδο τον Οκτώβριο του 2010: «Οι Γυναίκες είμαστε Άγγελοι και όταν κάποιος σπάσει τα φτερά μας απλά συνεχίζουμε εμείς να πετάμε . . . πάνω σ’ ένα σκουπόξυλο, τόσο ευπροσάρμοστες είμαστε».

Και η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ, της ΦΙΛΙΑΣ, της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ συνεχίζεται για τον Όμιλό μας!!!

Εκ του Ομίλου

 


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας εκπαιδεύει  τους μαθητές στην υγιεινή διατροφή!

Το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας εκπαιδεύει τους μαθητές...

To Εργατικό Κέντρο Βέροιας με το Παράρτημα Βέροιας της...

Σε τρεις ομάδες κατηγοροποιήθηκε  η διαδικασία  επιλογής Διοικήσεων σε Φορείς  του Δημοσίου

Σε τρεις ομάδες κατηγοροποιήθηκε η διαδικασία ...

Στην εφαρμογή του νόμου 5062/2023 για την «Επιλογή...

Λ. Τσαβδαρίδης: Η Κυβέρνηση της ΝΔ ενισχύει το αίσθημα φορολογικής δικαιοσύνης επ’ ωφελεία της κοινωνίας

Λ. Τσαβδαρίδης: Η Κυβέρνηση της ΝΔ ενισχύει το αίσθημα...

Για ένα στρατηγικής σημασίας νομοσχέδιο κατά της...

Μηνιαίος απολογισμός της ΕΛΑΣ για την Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία

Μηνιαίος απολογισμός της ΕΛΑΣ για την Οδική Ασφάλεια...

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής...

Αποτελέσματα έργων των Διακρατικών Προγραμμάτων Συνεργασίας “Μεσόγειος 2014-2020” και “Αδριατική-Ιόνιο 2014-2020”

Αποτελέσματα έργων των Διακρατικών Προγραμμάτων...

Στην ημερίδα κεφαλαιοποίησης έργων των Διακρατικών...

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ Jerry Ismail

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε ο νέος Γενικός...

Ζητήματα ανάπτυξης, επενδύσεων και καινοτομίας...

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Συνεδριάζει το 7ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Δήμου Βέροιας

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Συνεδριάζει το...

O Δήμος Βέροιας, η Δ/νση και οι σύμβουλοι Α/θμιας Εκπ/σης...

Επίσκεψη του προξένου των ΗΠΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

Επίσκεψη του προξένου των ΗΠΑ στον Αντιπεριφερειάρχη...

Την Π.Ε. Ημαθίας επισκέφτηκε χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...