Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει βροντερό αναπτυξιακό παρόν στην Ημαθία, για το μεγάλο άλμα»

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει βροντερό αναπτυξιακό παρόν στην Ημαθία, για το μεγάλο άλμα»

-Περιοδεία χθες στην Ημαθία και ομιλίες στην Ελιά από Χρυσοχοίδη, Γεωργαντά και τους υποψήφιους του νομού

Στον εμβληματικό, όπως τον χαρακτήρισε, χώρο της Ελιάς, μίλησε χθες βράδυ ο ημαθιώτης υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του, που αποτελεί «μία επιβεβαίωση ψήφου για ασφάλεια, ενότητα και δημοκρατία» όπως είπε.


Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, περιόδευσαν χθες στην Ημαθία συνοδευόμενοι από τους έξι υποψήφιους βουλευτές του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, τοπικών στελεχών και εκπροσώπων των Οργάνων του κόμματος. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα και το βράδυ στην Βέροια, έγινε η κεντρική συγκέντρωση και ομιλία στην Ελιά. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Σταύρος Γιαναβαρτζής, καλωσόρισε τους δυο υπουργούς και απηύθυνε κάλεσμα στην κάλπη, όχι μόνο των νεοδημοκρατών αλλά και ψηφοφόρων από άλλους χώρους. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους έξι υποψήφιους βουλευτές της Ημαθίας, που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν δυνατό αγώνα, όπως είπε.


Για το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του κόμματος μίλησε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες για ένα ισχυρότερο μήνυμα στην κάλπη της Κυριακής. «Στις 25 Ιουνίου μία είναι η επιλογή: η ισχυρή Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να προχωρήσει η χώρα σε μεταρρυθμίσεις και στην υλοποίηση των προγραμματικών δεσμεύσεων», τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό και ότι οι κάλπες πρέπει να γεμίσουν με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός στις 25 Ιουνίου και ευχαρίστησε τον κόσμο για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το πώς και από ποιον θέλει να κυβερνηθεί ο τόπος. Ζήτησε να σταλεί εκ νέου ξεκάθαρο το μήνυμα, ώστε η νέα κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης να κάνει και πάλι πράξη τις γενναίες μεταρρυθμίσεις και πολιτικές που στηρίζουν τον άνθρωπο και απαντούν στα κρίσιμα διλήμματα της σύγχρονης εποχής.


Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης καλωσόρισε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον τόπο του, τον τόπο που πάντα στηρίζει και τον πρώην υπουργό αγροτικής ανάπτυξης για την στήριξή του στην αγροτική Ημαθία κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τόνισε ότι κατά την χθεσινή περιοδεία, επιβεβαιώθηκε ότι οι ημαθιώτες θα είναι και πάλι πρωταγωνιστές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στον μεγάλο θρίαμβο με την εγγύηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως «δεν πρέπει να εφησυχάζουμε γιατί οι κάλπες είναι ακόμα άδειες και καμία ψήφος δεν πρέπει να χαθεί», πρόσθεσε.

Η Στέλλα Αραμπατζή δεσμεύτηκε ότι από όποια θέση κι αν βρεθεί, θα δουλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να αντιμετωπιστούν όσα τυχόν προβλήματα προκύψουν στην πορεία και έκανε λόγο για τον τρόπο που λειτούργησε στον προεκλογικό της αγώνα, στη βάση της αξίας του πολιτικού πολιτισμού για την αναβάθμιση της πολιτικής και της χώρας, σε άλλο επίπεδο.

Η Λίνα Τουπεξή, καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στάθηκε με την ιδιότητα της γεωπόνου στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα στην Ημαθία. Δήλωσε πίστη στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολουθώντας τη ρήση «ότι δεν συμφέρει το μελίσσι δεν συμφέρει και τη μέλισσα» εξηγώντας ότι «εμείς όλοι στη Νέα Δημοκρατία είμαστε παραγωγικές μέλισσες και ζητούμε να γεμίσουν την Κυριακή οι κάλπες με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει».


Ο Γιώργος Γουλτίδης ζήτησε να μη χαθεί καμία ψήφος στην κάλπη της Κυριακής, έκανε μία αναφορά στο ναυάγιο της Πύλου τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί η μεταναστευτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του κόμματος για «μία Ελλάδα που πρέπει να πάει μπροστά».


Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο πρώην υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάστηκε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να πείσει κανέναν πλέον για το έργο της, καθώς υπήρξε μια απόλυτα καλή συγκυρία, από τη μία να υλοποιείται το πρόγραμμα της κυβέρνησης και από την άλλη να αντιμετωπίζονται καίρια οι όποιες κρίσεις επωμίστηκε η κυβέρνηση. «Αυτό το βιώνουν οι πολίτες… Εμείς απλά τους το θυμίζουμε προεκλογικά.


Με τη Νέα Δημοκρατία η πολιτική αποκτά καινούργιο νόημα, αυτό της αξιοπιστίας και της υπευθυνότητας. Η ΝΔ κράτησε τη χώρα όρθια με απόλυτη αξιοπιστία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία άλλη Ελλάδα, μία Ελλάδα ευημερίας και ανάπτυξης. Εσείς μας πιστέψατε και εσείς είστε αυτοί που μας παρακινείται ακόμα μία φορά», υπογράμμισε ο κ. Γεωργαντάς κλείνοντας με το σύνθημα: τέλος ο λαϊκισμός, καλό αγώνα και καλή νίκη!

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Η Ν. Δ. είναι ένα λαϊκό κόμμα, κόμμα του λαού και της κοινωνικής δικαιοσύνης»


Τέλος, ανέβηκε στο βήμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ξεκινώντας με το διακύβευμα της κάλπης στις 25 Ιουνίου, είπε ότι αυτό δεν είναι κομματικό, αλλά αφορά την πορεία της χώρας. «Το κρίσιμο κλειδί των εκλογών είναι το όραμα της ισχυρής και ευημερούσας Ελλάδας. Να πάμε μπροστά, να ανοίξουμε διάπλατα τις λεωφόρους… Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά στις δυνάμεις της καθυστέρησης και της οπισθοχώρησης να γυρίσουν πίσω τον τόπο.


Λέμε το μεγάλο ναι στην ισχυρή παραγωγική Ελλάδα», τόνισε και αναφέρθηκε στους βασικούς τομείς του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο τη θωράκιση της χώρας και το μεταναστευτικό, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, τη δημόσια υγεία «με το στοίχημα της θεμελίωσης του ΕΣΥ ώστε να νιώθει ο καθένας ασφαλής, ότι υπάρχει μία ανοιχτή πόρτα σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο», την Παιδεία και την νεολαία, ώστε να έχουν τα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον με μία σειρά από σημαντικές πολιτικές για τους νέους. Επεσήμανε με έμφαση ότι « η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό κόμμα, κόμμα του λαού και της κοινωνικής δικαιοσύνης» και δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να σχεδιάσουν την παραγωγική Ελλάδα, με επενδύσεις και ενίσχυση εισοδήματος των εργαζομένων.


Ο κ. Χρυσοχοίδης ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ημαθίας, με την υπόσχεση ότι η κυβέρνηση θα αφοσιωθεί στην υπηρεσία του κοινού καλού και θα δώσει βροντερό αναπτυξιακό παρόν στο νομό μας, για το μεγάλο άλμα. «Αξίζουμε μία καλύτερη ζωή στη Βέροια, στη Νάουσα και στο Ρουμλούκι. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη του νομού», είπε και κάλεσε τους ημαθιώτες να δώσουν την Κυριακή τη μάχη για μία δεύτερη τετραετία. «Να δώσουμε την τελική συντριπτική απάντηση για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, την ελπίδα και την αγάπη στον κόσμο και στη χώρα, με μία νίκη λαϊκή και θριαμβευτική», κατέληξε με πάθος και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο ο οποίος τον περίμενε και τον καλωσόρισε με θερμά χαμόγελα και χειραψίες τόσο κατά την άφιξή του στην Ελιά, όσο και στο τέλος της εκδήλωσης μέχρι την αποχώρησή του από την αίθουσα.


Μεταξύ των παρισταμένων στα πρώτα τραπέζια, διακρίναμε, την πρώην βουλευτή και αντιδήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, τον πρώην βουλευτή  και υποψήφιο για το δήμο Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη, τον πρώην βουλευτή Ηλία Φωτιάδη, τους πρώην νομάρχες Ημαθίας, Γιάννη Σπάρτση και Κώστα Καραπαναγιωτίδη, την Νίκη Καρατζιούλα εκ μέρουςς της Π.Ε. Ημαθίας, τους περιφερειακούς συμβούλους Απόστολο Νεστορόπουλο και Στέργιο Μουρτζίλα, τον αντιδήμαρχο Βέροιας Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Συρμούλα Τζήμα, τους πρώην αντινομάρχες Πρ. Ισαακίδη (πρόεδρος ΙΣΗ), Μαρία Αλδάκου τους πρώην προέδρους Ν. Σ. Νίκο Λυσίτσα, Γιώργο Μηνά, τον Τάσο Βασιάδη πρ. πρόεδρο του ΙΣΗ,  τους πρ. νομαρχιακούς σ. Μιχάλη Σακαλή, Κίμωνα Παράσχου, τον πολιτευτή Φώτη Κουτσουπιά, την Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, μέλη της ΔΕΕΠ, υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη, κ.α.

Σοφία ΓκαγκούσηΕφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας εκπαιδεύει  τους μαθητές στην υγιεινή διατροφή!

Το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας εκπαιδεύει τους μαθητές...

To Εργατικό Κέντρο Βέροιας με το Παράρτημα Βέροιας της...

Σε τρεις ομάδες κατηγοροποιήθηκε  η διαδικασία  επιλογής Διοικήσεων σε Φορείς  του Δημοσίου

Σε τρεις ομάδες κατηγοροποιήθηκε η διαδικασία ...

Στην εφαρμογή του νόμου 5062/2023 για την «Επιλογή...

Λ. Τσαβδαρίδης: Η Κυβέρνηση της ΝΔ ενισχύει το αίσθημα φορολογικής δικαιοσύνης επ’ ωφελεία της κοινωνίας

Λ. Τσαβδαρίδης: Η Κυβέρνηση της ΝΔ ενισχύει το αίσθημα...

Για ένα στρατηγικής σημασίας νομοσχέδιο κατά της...

Μηνιαίος απολογισμός της ΕΛΑΣ για την Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία

Μηνιαίος απολογισμός της ΕΛΑΣ για την Οδική Ασφάλεια...

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής...

Αποτελέσματα έργων των Διακρατικών Προγραμμάτων Συνεργασίας “Μεσόγειος 2014-2020” και “Αδριατική-Ιόνιο 2014-2020”

Αποτελέσματα έργων των Διακρατικών Προγραμμάτων...

Στην ημερίδα κεφαλαιοποίησης έργων των Διακρατικών...

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ Jerry Ismail

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε ο νέος Γενικός...

Ζητήματα ανάπτυξης, επενδύσεων και καινοτομίας...

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Συνεδριάζει το 7ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Δήμου Βέροιας

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Συνεδριάζει το...

O Δήμος Βέροιας, η Δ/νση και οι σύμβουλοι Α/θμιας Εκπ/σης...

Επίσκεψη του προξένου των ΗΠΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

Επίσκεψη του προξένου των ΗΠΑ στον Αντιπεριφερειάρχη...

Την Π.Ε. Ημαθίας επισκέφτηκε χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...