ΑΧ, ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ!

ΑΧ, ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 27 χρόνια γάμου, 16 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, και 28 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη «μπουτίκ μπαμπάς & μαμά», να τρώω από το «μάρκετ πεθερός & πεθερά» και να σας «πολεμώ» με το πληκτρολόγιο μου».

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

το βράδυ των εκλογών οι πάντες, βουλευτές «μεγάλων» κομμάτων, δημοσιογραφίσκοι, καλλιτέχνες και λοιπές «προοδευτικές» δυνάμεις, όλοι ως μία γροθιά εναντίον των κομμάτων της δεξιάς, Σπαρτιάτες, Νίκη, …, οι φασίστες, οι ψεκασμένοι, οι αμόρφωτοι, οι …

Πολλοί αναρωτηθήκανε τότε γιατί η συγκεκριμένη επίθεση, και μάλιστα από φιλελεύθερους, από θιασώτες της δημοκρατίας, των ελεύθερων ιδεών και του πλουραλισμού!

Πολύ απλά διότι δημοκρατία για αυτούς σημαίνει «κάνω ότι γουστάρω» και δεν με ελέγχει κανείς!

Έτσι λοιπόν και ο μέγιστος πρωθυπουργός μας, μετά την συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του επεσήμανε:

«οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις που μπορεί να είναι η αφετηρία μιας διαπραγμάτευσης, …».

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση ο δικός μας λέει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις, στο τσιφλίκι του προφανώς!

Και έρχεται φίλοι μου, η ενοχλητική Σπάρτη και καταθέτει επερώτηση και ζητά διευκρίνηση για τις υποχωρήσεις, άκου να δεις επερώτηση τα φασιστάκια, σα δε ντρέπονται να αμφισβητούν, τον Μέγα Μωυσέα!

Και απαντά ο αρμόδιος υπουργός ότι «δεν αφορούν θέματα κυριαρχίας τα ζητήματα της δήλωσης του πρωθυπουργού σχετικά με τις υποχωρήσεις».

Φίλοι μου, κάποιοι δεν μας θεωρούν απλά ηλίθιους, αλλά πανηλίθιους!

Που λέτε καρντάσια μου, εκεί που συζητούσανε ο Κυριάκος διαμαρτυρήθηκε για το φαγητό, μάλιστα έγινε έξαλλος με το μενού, ειδικά τα μακαρόνια δεν είχαν σοταρισμένο κιμά, το δε επιδόρπιο, το σάμαλι, ήταν χωρίς σιρόπι.

Και εκείνη τη στιγμή μεσολάβησε ο Τούρκος πρόεδρος και παρακάλεσε τον δικό μας, να υποχωρήσει και να μην κάνει θέμα για τον σεφ και ο δικός μας δέχθηκε να υποχωρήσει!

Κατάλαβες καημένε ελληνάκο για τι υποχωρήσεις μιλάμε, για κιμάδες και σορόπια!

Και γιατί εσείς, οι όχι ντε μεκ πατριώτες δεν μιλούσατε για υποχωρήσεις, ένα μήνα πριν, την περίοδο των εκλογών και τις θυμηθήκατε τώρα;

Καημένε ελληνάκο, που για ένα κουπόνι των είκοσι ευρώ πουλάς τα πάντα, να σου θυμίσω ότι οι κακοί κομμουνιστές θα μας παίρνανε τα σπίτια και επίσης ταίζανε τον κόσμο με κουπόνια και τώρα τα σπίτια τα μαζεύουνε τα φάντς που μάλλον είναι κομμουνιστικά και κουπόνια μοιράζουν τα νεοφιλελεύθερα υπουργεία, που ναι μεν είναι αναρχοκαπιταλιστές, αλλά από μικρά παιδιά υποστηρίζανε τον κομμουνισμό!

Διάλογο με την Τουρκία ναι, αλλά πρώτα τους υπενθυμίζεις ότι κατέχουν ελληνικό έδαφος, την Κύπρο, για την οποία ούτε ως λέξη δεν την έχεις αναφέρει, Μωυσέα μου, προφανώς γιατί σου είναι εμπόδιο!

Ήλθε που λέτε και το έτερο ήμισυ, καλά δεν ντρέπεσαι λίγο, διακόσια κιλά θα γίνεις, όχι αγάπη μου της είπα, κάνω υποχώρηση 180 κιλά και κλείσαμε!

Βέβαια τώρα που το καλοσκέφτομαι, πρόεδρε είσαι ιδιοφυία, μεγαλείο, έσωσες τον μισό και βάλε ανδρικό πληθυσμό (συγνώμη για το ανδρικό), διότι θα πάνε στα γυναικάκια τους (και πάλι συγνώμη) και θα πούνε, μωρό μου τη Δευτέρα μου την έπεσε η Γκόλφω, την Τρίτη η Χάιδω (και γη ελιάς ο χοντρούλης!), την Τετάρτη, η Μόνικα, την Πέμπτη η Καλλιόπη (και Σασμό ο αφρατούλης), αλλά εγώ μωρό μου, αντί να ενδώσω σε όλες, υποχώρησα και επέλεξα μόνο μία, την, … διαλέξτε, δημοκρατία έχουμε!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΥΓ. Ρε σεις εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστε Τζουμάκα για αρχηγό, για να, …

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...