Στην παρουσίαση 106 υποψηφίων του συνδυασμού του «Μαζί για τον Δήμο Βέροιας» - Την «έμπρακτη» στήριξη των βουλευτών της Ν.Δ. ζήτησε ο Μιχάλης Χαλκίδης

Στην παρουσίαση 106 υποψηφίων του συνδυασμού του «Μαζί για τον Δήμο Βέροιας» - Την «έμπρακτη» στήριξη των βουλευτών της Ν.Δ. ζήτησε ο Μιχάλης Χαλκίδης

«Ή όλοι μαζί για να κερδίσουμε ή να μην το ξεκινήσουμε» 
-Έθεσε χρονικό περιθώριο 15 ημερών, ώστε να κλείσει το ψηφοδέλτιο

Την στήριξη, εμπράκτως, και των τριών βουλευτών, των πολιτευτών και των τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ, στο ψηφοδέλτιό του για τον δήμο Βέροιας, ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης, στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουλίου στην «Ελιά», όπου παρουσίασε 106 υποψήφιους του συνδυασμού του «Μαζί για τον Δήμο Βέροιας».


Και ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα προς τους αποδέκτες, βουλευτές κυρίως, (Βεσυρόπουλο, Μπαρτζώκα, Τσαβδαρίδη), από τους οποίους ζήτησε στήριξη, με την άσκηση της επιρροής τους σε εν δυνάμει υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό του, για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.


Έθεσε μάλιστα κι ένα χρονικό περιθώριο 15 ημερών, ώστε να κλείσει το ψηφοδέλτιο. Ειδάλλως, όπως τόνισε, «να μην το ξεκινήσουμε».


Στην πολιτική του τοποθέτηση, ο κ. Χαλκίδης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία με τους βουλευτές και τους πολιτευτές όλο αυτό το διάστημα των υποψηφιοτήτων, που ξεκίνησε με τρεις και κατέληξε σε ένα ψηφοδέλτιο. «Δεν αρκεί όμως, εάν δεν είμαστε όλοι μαζί, δεν είναι εύκολο να κερδηθεί ένας Δήμος που διοικείται εδώ και 50 χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, πλην της τετραετίας Σκουμπόπουλου (Ν.Δ.) και ξεκάθαρα το λέω ότι πρέπει να συμμετέχουμε όλοι εμπράκτως, όλοι μαζί στον αγώνα.


Κι από τούτο το βήμα, σας λέμε ότι πρέπει να συμμετέχουν άτομα τα οποία έχουν την επιρροή σας και τη δυνατότητα να κερδίσουμε τις εκλογές εμπράκτως, Έχω τη στήριξή σας, αλλά η έμπρακτη συμμετοχή είναι αυτή που κερδίζει τις εκλογές. Και τότε, είναι βέβαιο, ότι θα κερδίσει η πόλη, οι πολίτες και εσείς. Αυτό πρέπει να το πάρετε όλοι υπόψιν…


Θα συμμετέχουμε όλοι και θα διαμορφώσουμε ότι καλύτερο έχουμε από πλευράς υποψηφίων. Με μόνο τον Μιχάλη Χαλκίδη και τους συνεργάτες που θα ανακοινώσουμε, δεν γίνεται…Η επιτυχία έρχεται με τη συστράτευση. Αν δεν πάμε όλοι μαζί στον αγώνα, να μην το ξεκινήσουμε. Σας μιλάω πολύ ανοιχτά και με πόνο ψυχής, ή όλοι μαζί θα κερδίσουμε ή αν δεν είμαστε αποφασισμένοι, να μην το ξεκινήσουμε.. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι και σίγουροι ότι εμπράκτως θα συμμετέχετε. Και ξέρετε τι εννοούμε…», τόνισε με έμφαση.


Στην ίδια κατεύθυνση και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης που κατ΄ εξαίρεση, (ως χρόνια αυτοδιοικητικός) πήρε το λόγο υπογραμμίζοντας ότι: «η παρούσα δημοτική Αρχή, με «ένα δαχτυλίδι» διοικεί αυτό τον δήμο τόσα χρόνια. Αν θέλουν και αν βάλουν μπροστά τα στήθη τους, βουλευτές και υπουργοί, τότε μπορούμε να πάρουμε το δήμο, εάν όχι, τότε δουλειά δεν γίνεται…», ενώ επεσήμανε πως είναι θετική συγκυρία με τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση, «μια δημοτική αρχή που έχει την στήριξή της θα μπορεί πιο εύκολα να φέρει και χρήματα και έργα στην πόλη».


Ο λόγος στους βουλευτές και πολιτευτές

Πριν την βασική του ομιλία, ο Μιχάλης Χαλκίδης έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους της Ν.Δ. και στους τρεις βουλευτές, που καθόταν δίπλα του στο πάνελ, ξεκινώντας από τους πολιτευτές: τον Γιώργο Γουλτίδη που ευχήθηκε καλή δύναμη και νικηφόρο αγώνα, την Λίνα Τουπεξή που τόνισε ότι «ήρθε η ώρα να επιλέξουμε την ηγεσία της πόλης μας και οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι μαζί τον Χαλκίδη στο τιμόνι του δήμου Βέροιας εάν θέλουμε να πάει μπροστά πόλη», και την Στέλλα Αραμπατζή, που τόνισε ότι όλοι στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν το έργο τους και την δουλειά τους για την Ημαθία που χρειάζεται αναπτυξιακό όραμα, με την ευχή για καλή επιτυχία, για «να δούμε ψηλά ένα δήμο Βέροιας».


Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός των βουλευτών: Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης αναφέρθηκε στους δύο σκοπούς της κίνησης Χαλκίδη: πρώτον να πάει το δήμο Βέροιας με γρήγορα βήματα ακόμη πιο μπροστά και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που έχουν παρατηρηθεί από τη διοίκηση Βοργιαζίδη και δεύτερον να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα 9 αξόνων προκειμένου να έχουμε

περισσότερο ευχαριστημένους πολίτες από μία δημοτική αρχή που θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει γρήγορα βήματα για τη Βέροια και τα χωριά, διότι πραγματικά οι πολίτες σε μία μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι όσο ευχαριστημένοι θα έπρεπε, από την υπάρχουσα δημοτική αρχή».


Ο Τάσος Μπαρτζώκας, δήλωσε «παρών» και συγχάρηκε τον Χαλκίδη και την ομάδα του για τον αγώνα τους. «Όλοι όσοι είμαστε εδώ και τα νέα παιδιά, θέλουν ένα όραμα για μία πόλη με τεράστιο πλούτο, σε ένα γεωγραφικό σημείο με τεράστιες δυνατότητες. Έχουμε αγώνα και θα τον κερδίσουμε, για να δώσουμε αυτό που αξίζει η πόλη», τόνισε επισημαίνοντας την ομαδικότητα «διότι ο δήμος χρειάζεται συνέργεια δυνάμεων, ιδεών για να αποδώσει σε όλους αυτά που τους αξίζουν».


Ο Απ. Βεσυρόπουλος ξεκίνησε με μια αναφορά στην Ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην χώρα και δήλωσε την παρουσία όλων των στελεχών της ΝΔ στην Ελιά, διότι «η επιλογή του κόμματος είναι ο Χαλκίδης, ένας έμπειρος πολιτικός, για να διεκδικήσουμε και να αλλάξουμε τον δήμο Βέροιας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε έργα στο νομό και να αλλάξουμε την πόλη. Όλοι ενωμένοι, βουλευτές, πολιτευτές, στελέχη θα αλλάξουμε τα πράγματα για τον Δήμο, με μπροστάρη τον Μ. Χαλκίδη», τόνισε.


Οι 9 αρχικοί άξονες του προγράμματος

Στη συνέχει ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε στους παρισταμένους στην αίθουσα και αφού ευχαρίστησε συνεργάτες, συναγωνιστές και φίλους έδωσε ένα περίγραμμα της υποψηφιότητας και του προγράμματός του και κυρίως της κριτικής του προσέγγισης στην παρούσα δημοτική Αρχή, τονίζοντας μεταξύ άλλων:


«Είμαστε σε έναν Δήμο που παρουσιάζει μια προκλητική και πρωτοφανή στασιμότητα, η πόλη έχει το μαύρο της το χάλι, οι φυσικές ομορφιές μένουν ανεκμετάλλευτες, η περιφέρεια θυμίζει εποχή μετανάστευσης, η Βεργίνα έχει αφεθεί στο έλεος του θεού. Η συνολική εικόνα δίνεται με μία λέξη. Τραγωδία! Η αλλαγή λοιπόν, είναι εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη.


Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες απόψεις και με όρεξη για δουλειά πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν με σχέδιο για το αύριο του τόπου μας που περιλαμβάνει 9 αρχικούς Άξονες:

-Βιώσιμη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων φυσικών πόρων (καλλιεργήσιμη γη, δάση, ποτάμια κ. ά.) με στόχο την ήπια και φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη. Οι στόχοι μας ταυτίζονται με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Βιώσιμη, Έξυπνη και χωρίς Αποκλεισμούς Ανάπτυξη.


-Ο άνθρωπος στο επίκεντρο – Επαναπατρισμός των νέων και των επιστημόνων με τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, καταπολέμηση της φτώχειας, παροχή κοινωνικής κατοικίας στους άστεγους, ανάπτυξη ισχυρής κοινωνικής πολιτικής.


-Αξιοποίηση της τεχνολογίας και μέσω αυτής δημιουργία των προϋποθέσεων ανάπτυξης του Δήμου κατά την εποχή της ψηφιακής επανάστασης. Δημιουργία νέων προοπτικών για την βιοτεχνία και τη βιομηχανία, παράλληλα με την αναβάθμιση του τομέα των υπηρεσιών.


-Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής στις πόλεις και τους οικισμούς του Δήμου μας: Εκπόνηση νέων χωρικών σχεδίων, αξιοποίηση υπαρχουσών και ανεκμετάλλευτων μελετών, δημιουργία ενός πεδίου διαβούλευσης με τους πολίτες: προτεραιότητα οι αποτυχημένες αναπλάσεις στην πόλη της Βέροιας, η αξιοποίηση του υδάτινου πλούτου (Τριπόταμος, Αλιάκμων), οι γειτονιές, το πράσινο, οι οργανωμένοι χώροι στάθμευσης κ. ά.


-Ο Πολιτισμός στο επίκεντρο: Είμαστε ο Δήμος της Αρχαίας και Βυζαντινής Βέροιας, των Αιγών της Μακεδονικής Δυναστείας και του Μεγ. Αλεξάνδρου, του Μακεδονικού Αγώνα, του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ο Δήμος με το πολυ-πολιτισμικό Ιστορικό του Κέντρο, τις 48 βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες, της απαράμιλλης ιστορικής χειροτεχνίας όλων των μορφών, των ποιητών, των πεζογράφων, των καλλιτεχνών.


-Διαβούλευση με τους περιφερειακούς και τοπικούς φορείς του Δήμου και της Ημαθίας, με στόχο την εναρμονισμένη ανάπτυξη μέσα από επικαιροποιημένη γνώση και συνέργειες. Συνδιοργάνωση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Μακεδονίας μιας Ημερίδας στη Βέροια με θέμα την Αστική Χωρική Ανάπτυξη, παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


-Όραμα και σχέδια για την Βέροια στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον Κόσμο.

-Είμαστε ο συνδυασμός της ατομικής και συλλογικής αξιοπρέπειας, της ευθύνης, της επιστημονικής γνώσης, της εθελοντικής προσφοράς, της ρήξης με το αμαρτωλό παρελθόν, ο Δήμος της νομιμότητας, της καινοτομίας, της πρωτοπορίας.


-Καμμιά παρέκκλιση από την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως ήταν η πάγια τακτική της απερχόμενης διοίκησης, με αποτέλεσμα την παραγωγή έργων, μη αποδεκτών από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, όπως η διαμόρφωση της Πλατείας Ωρολογίου και της Πλατείας Εληάς. Έργα, που θα έπρεπε να ακολουθήσουν την οδό του διαγωνισμού Αστικού Σχεδιασμού αντί των απευθείας αναθέσεων σε ημέτερους.


Απευθύνομαι προς τους επιστήμονές μας και σε όποιον πολίτη επιθυμεί, να έλθει κοντά μας και να καταθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις του. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τους τρόπους επικοινωνίας μας.

Το Πρόγραμμά μας θα δημοσιεύεται ανά ενότητα σε τακτά διαστήματα. Θέλουμε αυτό να καθρεπτίζει το όραμα και τις προσδοκίες όλων των συνδημοτών μας.

Στην εκκωφαντική απουσία έργου απατάμε με εργώδη δημιουργία και στρατηγικές παρεμβάσεις»

Πρώτη φουρνιά 106 υποψηφίων


Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε 106 υποψήφιους, ανακοινώνοντας τα ονόματά τους:

1 Αηδονίδης Μιχάλης, Λογιστής

2 Αλεξίου Κατερίνα, Υπάλληλος ΔΥΠΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (πρώην ΟΑΕΔ)

3 Αμανατίδου Μαρία, Ελ. Επαγγελματίας

4 Αντωνακάκη Αλεξία, Οικιακά

5 Αντωνάρα Μαρία, Ιδ. Υπάλληλος

6 Ασλάνογλου Νίκος, Εικονολήπτης-μέλος Οικολογικής Οργάνωσης

7 Ασμανίδου Βαρβάρα, Οικιακά

8 Βαρακλή Εύη, Ιδ. Υπάλληλος

9 Βάσσος Αντώνης, Πολ. Μηχανικός

10 Βοργιαζίδης Αντώνης, του Αθανασίου Χειριστής μηχανημάτων

11 Γεωργιάδης Ελευθέριος, του Χαράλαμπου Θερμουδραυλικός

12 Γεωργιάδης Χρήστος, Ιδ. Υπάλληλος

13 Γεωργιάδου Συμέλα, Οικιακά

14 Γεωργίου Γιώργος, Δικηγόρος

15 Γιαννοπούλου Βαγγελιώ, Ιδ. Υπάλληλος

16 Γιοβανόπουλος Κώστας, Γυμναστής

17 Γουναράς Χρήστος, Δικηγόρος

18 Δάρλας Διονύσης του Θωμά, Υπάλ. Συνεταιρισμού

19 Διαμαντοπούλου Βέτα, Αγρότισσα

20 Ζέρης Αντώνης, Υπάλληλος Αρχαιολογίας

21 Ζησιόπουλος Αντώνης, Ελ.Επαγγελματίας

-Πρόεδρος Τοπ. Κοιν. Βεργίνας

22 Ζιώγας Κώστας, Ελ. Επαγγελματίας

23 Ζούρας Βασίλης, Ιδ. Υπάλληλος

24 Θεοχαρόπουλος Φώτης, Εκπαιδευτικός

25 Ίντου Ειρήνη, Ιδ. Υπάλληλος

26 Καγγελίδου Ιωάννα, Αισθητικός

27 Κακαγιάννης Θεόδωρος, Εκπαιδευτικός-Αιρετός ΠΥΣΔΕ

28 Καπετανίδης Γιάννης, Ελ. Επαγγελματίας

29 Καραγαβριηλίδου Έλσα, Νοσηλεύτρια Γ.Ν.Βέροιας

30 Καραγιάννης Δημήτρης, Ελ. Επαγγελματίας

31 Καραγιαννίδης Κώστας, Ιδ. Υπάλληλος

32 Καραμουρατίδης Κώστας, Ελ.Επαγγελματίας

33 Καραμπατάκης Κώστα, Ελ. Επαγγελματίας

34 Καραπαναγιωτίδης Κώστα,ς Πρώην Αντινομάρχης

35 Καρδάκος Γιάννης ,Ιδ. Υπάλληλος

36 Καρύπογλου Γιώργος, Ελ. Επαγγελματίας

37 Κατσιγιαννόπουλος Γιώργος, Ελ. Επαγγελματίας

38 Κατσιγιαννόπουλος Δημήτρης, Αγρότης

39 Καφετζής Πέτρος, Ιδ. Υπάλληλος

40 Κελεσίδης Χρήστος, Αστυνομικός

41 Κοντογιάννη Ολυμπία, Ιδ. Υπάλληλος

42 Κούγκας Διονύσης, Υποστράτηγος Ε.Α. ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

43 Κουπίδης Θεόφιλος, Ελ. Επαγγελματίας

44 Κουφόπουλος Αντώνης, Συνταξ. Συνετ. Υπάλληλος

45 Κρομμύδας Γιάννη,ς Χειριστής μηχανημάτων

46 Λαγόπουλος Κώστας, Πυροσβέστης

47 Λιλιόπουλος Γιώργος, Αγρότης

48 Λουκανόπουλος Σωτήρης, Ελ. Επαγγελματίας

49 Λουκανοπούλου Μαρία, Οικιακά

50 Λουκίδης Νίκος Ελ. Επαγγελματίας

51 Μαλούτας Γιώργος Συντ. ΔΕΗ

52 Μανωλοπούλου Παρθένα Ιδ. Υπάλληλος

53 Μαυρίδης Χρήστος Ιδ. Υπάλληλος

54 Μαυρόπουλος Θωμάς Γυμναστής

55 Μελικιώτης Γιώργος Ελ. Επαγγελματίας

56 Μελιόπουλος Γιώργος Συνταξιούχος

57 Μελιόπουλος Κώστας Ελ. Επαγγελματίας

58 Μητροπούλου Ευμορφία Νοσηλεύτρια Γ.Ν. Βέροιας

59 Μιχαλόπουλος Γιώργος Χειριστής μηχανημάτων

60 Μιχαλόπουλος Κώστας Ιδ. Υπάλληλος

61 Μπίρνας Νικόλαος του Αθανασίου Ιδ. Υπάλληλος

62 Ντόβας Θωμάς, Συντ. Αστυνομικός

63 Ξηρός Βαγγέλης, Ιδ. Υπάλληλος

64 Παλουκίδης Κώστας, Πολ. Μηχανικός

65 Παπαδόπουλος Συμεών, Ελ. Επαγγελματίας

66 Παπαευθυμίου Κώστας, Ελ. Επαγγελματίας

67 Παπαντώνης Άγγελος Στρατιωτικός

68 Πάπαρης Ηλίας Οικονομολόγος

69 Παπαστεργίου Βασίλης Ιδ. Υπάλληλος

70 Πασχαλίδης Γιώργος Ιδ. Υπάλληλος

71 Πετρίδης Χαράλαμπος Ιδ. Υπάλληλος

72 Πολυχρονίδου Πωλίνα Φυσιοθεραπεύτρια

73 Ρήσσος Βασίλης Αγρότης

74 Ριμπά Χαρούλα Ελ.Επαγγελματίας

75 Ρωμανίδης Γιάννης Αστυνομικός

76 Σακαλής Αργύρης Ελ. Επαγγελματίας

77 Σαραντόπουλος Κώστας Ελ. Επαγγελματίας

78 Σαρηγιαννίδης Σάββας ιδ. υπάλληλος

79 Σάσσαλου Άννα Οικιακά

80 Σουμελίδης Μιχάλης Υπάλ. Περιφέρειας-Δημ. Σύμβουλος

81 Σοφιανίδης Γιώργος Υπάλληλος ΔΥΠΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (πρώην ΟΑΕΔ)

82 Στάμος Σωτήρης Εκπαιδευτικός

83 Στεφανόπουλος Βασίλης Δημ. Υπάλληλος

84 Συμεωνίδης Θανάσης Ιδ. Υπάλληλος

85 Ταγγίδης Αντώνης Ιδ. Υπάλληλος

86 Τζιούρτζια Αθηνά Διακοσμήτρια

87 Τζιτζής Γιάννης Στρατιωτικός Ε.Α. - Δημοσιογράφος

88 Τρανταφυλλόπουλος Γιώργος Ιδ. Υπάλληλος

89 Τραπεζανλίδης Κώστας Συνταξιούχος τραπεζικός

90 Τσαβδαρίδης Λάζαρος Δικηγόρος-Οικονομολόγος

91 Τσακνάκη Κυριακή Ιδ. Υπάλληλος

92 Τσαμουρίδης Κώστας Υπάλληλος ΤΟΕΒ

93 Τσαντεκίδης Μιχάλης Συνταξιούχος

94 Τσέου Σέβη Ιδ. Υπάλληλος

95 Τσιαμήτρος Γιάννης Οικονομολόγος

96 Τσιούπρος Παναγιώτης Συντ. Αστυνομικός

97 Τσίρη Κατερίνα Γυμνάστρια

98 Τσιρογιάννης Δημήτρης Αγρότης

99 Τσιφλίδης Χαράλαμπος Εκπαιδευτής ενηλίκων-Ελ.Επαγγελματίας

100 Χαιριστανίδης Λευτέρης Συντ. Εκπαιδευτικός

101 Χαρέλας Παναγιώτης Αστυνομικός

-Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Ελλάδος

102 Χαρίσης Βασίλης, Κτηνοτρόφος

103 Χατζηγεωργίου Γιάννης, Ιδ. Υπάλληλος

104 Χατζηκωστή Αναστασία, Γυμνάστρια

105 Παπαστεργίου Ευαγγελία, Αισθητικός

106 Βασιλείου Στέλιος, Υπάλ. ΤΟΕΒ

Στην πρώτη Ομάδα – Επιτροπή κατάρτισης του προγράμματος συμμετέχουν:

-Αναστασία Πάπαρη (υπεύθυνη και συντονίστρια), Διδάκτωρ Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος, διεθνής προσωπικότητα με ευρωπαϊκή αναγνωρισιμότητα. -

Κωνσταντίνος Παλουκίδης, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Μεταπτυχιακός τίτλος MSc συγκοινωνιολόγος, Προεδρος ΤΕΕ Ν. Ημαθίας, εκλεγμένος στην κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Θες/νικη, μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ κεντρικης Μακεδονίας, πρώην Αντ/ρχος πολεοδομίας και κτηματολογίου.

-Μάνος Σοφιανίδης, δικηγόρος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση πολιτιστικών μονάδων και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1995-2002 και 2006-2010. Διετέλεσε ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Βέροιας το διάστημα 2003-2006.

Παρουσίες

Τέλος, παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καλαϊτζίδη η Νίκη Καρατζιούλα, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, οι υποψήφιες/οι, περιφερειακοί σύμβουλοι, Συρμούλα Τζήμα, Τζωρτζίνα Αθανασίου, Μαρία Αλδάκου και Δημήτρης Πυρινός, ο Στάθης Σαρηγιαννίδης πρ. περιφ. σύμβουλος,ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Σταύρος Γιαναβαρτζής, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Αλ.. Αλαγκιοζίδης, στελέχη και φίλοι της Ν.Δ. καθώς και υποψήφιοι, όσοι δεν έλειπαν σε διακοπές.

(Περισσότερες φωτό κα΄τω από την κεντρική)

Σοφία Γκαγκούση

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...