Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ζαφειράκη Νέες προσθήκες ο περιφερειακός Αθανασιάδης και ο τερματοφύλακας Μπάρμπας

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ζαφειράκη Νέες προσθήκες ο περιφερειακός Αθανασιάδης και ο τερματοφύλακας Μπάρμπας

Χαμόγελα και αισιοδοξία γέμισε το γήπεδο της Νάουσας, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη. Η ομάδα της πόλης μας συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της Handball Premier, ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισιόδοξες σκέψεις του 2020, όταν είχε ανέβει στην πρώτη εθνική κατηγορία του χάντμπολ.

Της πρώτης προπόνησης προηγήθηκε συζήτηση στο γραφείο του συλλόγου, όπου και αναλύθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας κ. Δεληγιάννη Κώστα, τόσο το προγραμματισμένο προπονητικό πλάνο της προετοιμασίας, όσο και οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι.

Ο κορμός της περσινής ομάδας έχει παραμείνει ίδιος, στο μεγαλύτερο μερος του, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητή, αλλά και την αγάπη των αθλητών για τον «Ζαφειρακη»!

Αναλυτικότερα για την αγωνιστικη σεζον 2023-24, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο μας, οι αθλητες:

Θεοδωρόπουλος Γιώργος,

Τσάτσας Σοφοκλής,

Ρότζιος Πέτρος,

Μπόλας Βασίλης,

Τσαγκεράς Νίκος,

Μπουμπουλέντρας Θάνος,

Τζουβάρας Κωνσταντίνος,

Πινακούδης Παναγιώτης,

Γαλίτης Ιωάννης,

Θεοδόσης Τσουκαλάς

Λόλας Θωμάς,

Μισαηλίδης Φώτης,

Αποστολίδης Διογένης,

Βαφείδης Πέτρος.

Από την περσινή ομάδα, οι μόνοι αθλητές που αποχώρησαν είναι οι Nebojsa Kanizaj και Danilo Milovic που συνεχίζουν την καριέρα τους σε ομάδες της Γερμανίας και της Ιταλίας αντίστοιχα, ενώ από τους Έλληνες μόνο ο τερματοφύλακας Σάκης Αθανασίου επέστρεψε στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, από όπου και κατάγεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας πλαισιώθηκε από την ελπιδοφόρα παρουσία των Ναουσαίων αθλητών του εφηβικού τμήματος, οι οποίοι πέρσι ως Παίδες κατέκτησαν την 4η πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Δύο νέες προσθήκες

στην ομάδα!

Η ομάδα του Ζαφειράκη θα είναι η μοναδική ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα χωρίς την προσθήκη ξένων αθλητών. Την, κατά κύριο λόγο, ναουσαίικη σύνθεση της ομάδας, έρχονται να ενισχύσουν δύο νέες μεταγραφικές προσθήκες. Σύμφωνα και με τις σχετικές ανακοινώσεις της ομάδας πρόκειται για τον φέρελπι περιφερειακό Χρήστο Αθανασιάδη και τον πολύπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Μπάρμπα.

Αναλυτικότερα, o Χρηστος Αθανασιαδης είναι γεννημένος στις 11/7/2001, έχει ύψος 1,97μ. και ήταν παίκτης του Φοίβου Συκεών. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά έπαιξε στην ομάδα τοΑερωπού Έδεσσας και μετά τις χειμερινές μεταγραφές αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πυλαίας.

Αναφορικά με τη μεταγραφή του στην ομάδα μας ο Χρήστος δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, πως είναι έτοιμος να δώσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί μια χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Ζαφειράκη. Είμαι έτοιμος να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.»

Όσον αφορά την μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιώργου Μπάρμπα, πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς ο Μπάρμπας είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία στον χώρο κι έρχεται να υποστηρίξει το έργο του Ναουσαίου τερματοφύλακα Θάνο Μπουμπουλέντρα που την περασμένη χρονιά ήταν κι αυτός εξαιρετικός.

Ο Γιώργος Μπάρμπας γεννήθηκε στις 25/12/1982, στο Τορόντο του Καναδά και έχει ύψος 1,93μ. Πέρσι υπερασπιζόταν το τέρμα της “Δράμας 1986”, ενώ από το 2005 έχει αγωνιστεί σε 12 διαφορετικές ομάδες Α1 κατηγορίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Σχετικά με την μεταγραφή του, ο Γιώργος Μπάρμπας δήλωσε, στη σελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια του Ζαφειράκη! Βρήκα πολλούς φίλους στην ομάδα και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Ελπίζω να έχουμε υγεία Κ να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.»

Να ευχηθούμε σε όλη την ομάδα καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη ευρωπαϊκό ματς στη Λισαβώνα

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη...

Ο βεροιώτης διεθνής διαιτητής και αντιδήμαρχος...

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του Φιλίππου

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής,...

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...