Λίνα Μέλλιου η νεότερη υποψήφια του Τζιτζικώστα στην Ημαθία

Λίνα Μέλλιου η νεότερη υποψήφια του Τζιτζικώστα στην Ημαθία

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1988 και είμαι κόρη του Μέλλιου Χριστόδουλου και της Ταραμανλή Στυλιανής. Το έτος 2006 εισήχθην στην πρώτη μου επιλογή, τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ, απ’ όπου και αποφοίτησα το έτος 2010 με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

Στη συνέχεια, το έτος 2011 ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου του ΑΠΘ τις οποίες ολοκλήρωσα το 2013, με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ».

Από το έτος 2013 και μέχρι σήμερα, ζω και ασκώ μάχιμη δικηγορία στην Βέροια, έχοντας αποκτήσει τριβή με τα θέματα του τόπου μου, εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων και κυρίως επισταμένη γνώση των αναγκών και των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά.

Παρέχω με αφοσίωση και όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες μου στις πόλεις της Βέροιας, της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Χαλκιδικής, ενώ σε διεθνές επίπεδο, συνεργάζομαι με εταιρίες και ιδιώτες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Τουρκία.

Παράλληλα, από την έναρξη της επαγγελματικής μου πορείας, έχω παρακολουθήσει, τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό, πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και επιμορφώσεων ιδίως στο χώρο του εμπορικού και οικονομικού δικαίου, ενώ συμμετέχω ενεργά σε διαβουλεύσεις σχεδίων νόμων που άπτονται της τοπικής κοινωνίας και του αντικειμένου μου.

Γνωρίζω επτά ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, ρώσικα, τούρκικα, ισπανικά).

Είμαι πιστοποιημένη διαχειρίστρια αφερεγγυότητας, ενώ παράλληλα έχω ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωσή μου στην προστασία προσωπικών δεδομένων, απασχολούμενη ως DPO σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Το έτος 2021 διορίσθηκα κατόπιν διαγωνισμού ως έμμισθη δικηγόρος στην Υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, θέση την οποία υπηρετώ με τιμή.

Τέλος, έχω διδάξει στο Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας καθώς και στη Σχολή Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε ήδη από την φοιτητική μου πορεία καθώς συμμετείχα ενεργά ως στέλεχος φοιτητικής παράταξης, ενώ σε τοπικό επίπεδο συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, χαίροντας εμπιστοσύνης σημαντικής μερίδας συμπολιτών μου.

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Τσικίνα, Υπάλληλο της ΔΟΥ Βέροιας, και μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας σήμερα πέντε και δύο ετών.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την συμμετοχή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

Με την συμμετοχή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης...

Στο 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων – με τίτλο...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην περιοχή της Πιερίων Βέροιας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην περιοχή της...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ...

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις γιορτές

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ενίσχυση του Κοινωνικού...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής...

Πώς είναι η ζωή

Πώς είναι η ζωή

Τον περπάτησα,τον δρόμο μου, μέχρι εδώ.Και ίσως,να έχω...

Ποια είναι η ανώτερη ποιότητα ζωής;

Ποια είναι η ανώτερη ποιότητα ζωής;

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ. ΧαλκιάΕυτυχώς, φίλοι...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!

του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΤΑΜΟΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ, ΦΕΡΗΣ, ΒΕΡΗΣ-ΦΕΡΩΝ, ΒΕΡΩΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΟΛΓΑΝΟΣ, ΑΡΑΠΙΤΣΑ (Μέρος 2)

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΤΑΜΟΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ, ΦΕΡΗΣ,...

Φωτό: Η μεγαλόπρεπη πέτρινη γέφυρα του Σταυρού ή του...

Το τελικό συνέδριο του έργου “Flood Protection” διοργάνωσε  στις Σέρρες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το τελικό συνέδριο του έργου “Flood Protection” διοργάνωσε ...

            Το τελικό συνέδριο του έργου “Flood Protection”...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...